Blokiranje vseh neregistriranih
dolgolaskica, 15.12.2021 ob 19:37
Oziroma onemogocit pisanje neregistriranim
To bi blo edino prou 🙂
Ne da pisejo v tvojem imenu 🙂
Js pisem zgolj in samo pod registr.nickom tko da umirte se fejkerji
Kaj je pa tebe danes prijelo, da tako entuziastično komentiraš in odpiraš teme❓ ?
Ah bejž bejž! Jaz sem registrirana pod Zartrose od leta 2018 (prišla gor 2016 pa skoz pišem pod tem imenom!) pa ga v tem novem forumu svojega lastnega profila ne morem uporabljat! To je blesavo!!
pa dol mi visi za zasebna sporočila, ta sem si zablokirala ker so mi kar eni pisal not ne vem kaj so mislili, da jim bom jaz dala, ker naj bi bila stara in grda???? Domišljija dela na polno hahaha!!
Vseeno bi pa rada pisala iz svojega profila pa pač ne morem, in pišem izven profila ??
Mi je pa zanimivo to, d določeni lahko pišejo iz svojih starih profilov in ko sem jih vprašala kako to, so pa me ignoriral. To je tko ko novi lastnici dišiš ali pa pač ne ???.. ljubosumnica stara!
Zartrose izven profila, 15.12.2021 ob 21:27
Ah bejž bejž! Jaz sem registrirana pod Zartrose od leta 2018 (prišla gor 2016 pa skoz pišem pod tem imenom!) pa ga v tem novem forumu svojega lastnega profila ne morem uporabljat! To je blesavo!!
pa dol mi visi za zasebna sporočila, ta sem si zablokirala ker so mi kar eni pisal not ne vem kaj so mislili, da jim bom jaz dala, ker naj bi bila stara in grda???? Domišljija dela na polno hahaha!!
Vseeno bi pa rada pisala iz svojega profila pa pač ne morem, in pišem izven profila ??
Mi je pa zanimivo to, d določeni lahko pišejo iz svojih starih profilov in ko sem jih vprašala kako to, so pa me ignoriral. To je tko ko novi lastnici dišiš ali pa pač ne ???.. ljubosumnica stara!
Tole je zmazek in nič kaj drugega, kar je ostalo od odličnega starega foruma. Zdaj seveda bi oni zablokirali vpogled na staro registracijo. Ve se čemu. Ne ne bom se registrirala na nov forum, ker mi je to izpod časti. Nove in lepe, ki na starem forumu niso prišle v ospredje so pač sedaj na stopnički ena. Pa če bi v avatar propale Salmo Hajek bi naši moški dol popadali kolk lepe so naše curice. Hahaha
CrazY FroG ?, 16.12.2021 ob 07:49
Ne, nism še v tej fazi, mi pa kraja vzdevkov ni všeč.. tk, da se bova “mogli” modernizirat, haha..
Modernizirat ja … ne tem govnu od foruma … saj smo jst tud tu ja, nemoderniziran, med človečnjaki najnižje vrste …
Pa ne govorim o tistih ‘ nenormalnih’ … najbl normalnih
Anonimno 5145, 16.12.2021 ob 07:57
Modernizirat ja … ne tem govnu od foruma … saj smo jst tud tu ja, nemoderniziran, med človečnjaki najnižje vrste …
Pa ne govorim o tistih ‘ nenormalnih’ … najbl normalnih
Dj povej raj kk si? Kavo si spil? Je ne piješ? Spanje je blo ok? Sanjaš kaj? Kaj planu za danes? Js še nism v fazi jamranja?
Forum je zaprt za komentiranje.