Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ste sebi všeč?

Ste sebi všeč?

Vizualno ste si ok? Jaz sem grd. Visok, zelo suh, mozoljast, krivozob, redki lasje……pri 24ih ne pridem do punce. Všeč so mi pa lepotice….

Odgovor na objavo uporabnika
Muri948, 13.12.2021 ob 07:08

Vizualno ste si ok? Jaz sem grd. Visok, zelo suh, mozoljast, krivozob, redki lasje……pri 24ih ne pridem do punce. Všeč so mi pa lepotice….

Ja! Na temu področju se počutim “blagoslovljeno”..

V družbi gledanja, ki strmi k vizualni popolnosti in smo bombandirani  s to in tisto obliko, pa verjamem, da je težko obidit to.. mlad si še, podoba te lh še zmer preseneti.. in ko se najde tista ena, ki ji boš najlepši te to ne bo več tk skrbelo. Jej in telovadi.. koža se bo uredila, zobje pa važn, da so čisti. Nč pa ni večno..

..https://youtu.be/Ypkv0HeUvTc..

TUdi jaz sem grda. Že od malega so mi doma govorili, da sem grda. TUdi otroci v OŠ so mi govorili in se mi posmehovali, da sem grda. Kot odrasla sem ostala grda še naprej.

In ja, za ženske je še bistevno težje moškega najti, če so grde. Moški gledajo pretežno na videz. Tako, da je jasno, da moškim nisem bila nikoli zanimiva. Ne kot mlada, ne kot srednjih let. Torej ostala večno samska.

Ne sekiraj se…

Tudi lepe babe bodo čez par let grde kot smrt… Takrat jih ne bo nihče povohal več, tudi ti ne, ker boš takrat lepši brez mozoljev.. Babe imajo itak samo par let lepote, da najdejo idiota, ki naj bi jih živel do smrti ?

Jap. Starejša ko sem, bolj sem si všeč.

tudi jaz sem grda, 13.12.2021 ob 07:50

TUdi jaz sem grda. Že od malega so mi doma govorili, da sem grda. TUdi otroci v OŠ so mi govorili in se mi posmehovali, da sem grda. Kot odrasla sem ostala grda še naprej.

In ja, za ženske je še bistevno težje moškega najti, če so grde. Moški gledajo pretežno na videz. Tako, da je jasno, da moškim nisem bila nikoli zanimiva. Ne kot mlada, ne kot srednjih let. Torej ostala večno samska.

To je tolažba???

Napaka. Citiral sem Nik890

Ponosen sem tak kot sem. Nič ne bi spreminjal na sebi.

Če bi bilo po moje, bi bili vsi ljudje lepi. Različni, a lepi. Drugim in sebi. Vsak bi bil zadovolen s sabo in vsi bi se dobro počutili v svoji koži.

Ampak stvarnik je imel drugačne ideje.

Rajsi imam, da sem grd kot pa da nimam srece v zivljenju.

Tajanstveni decko, 13.12.2021 ob 08:48

Rajsi imam, da sem grd kot pa da nimam srece v zivljenju.

Tisti, ki smo grdi vemo, da to ni res. Vsak se v svoji koži rad počuti prijetno. Zunanjost ni vse je pa veliko.

Starejši kot sem, bolj mi je vseeno

Ja, sem si.

Ti pa lahko višino uporabiš sebi v prid. Težo povečaš z primerno hrano in telovadbo. Mozolje očistiš s pravilno prehrano, saj se večina težav na koži kaže zaradi obremenjenosti črevesja. Kar se tiče krivosti zob-če je res ful da te moti pri hranjenju, ugrizu, potem greš ortodontu, če ni veliko zna tak nasmeh biti zelo simpatičen. redki lasje? No moškim kar paše čisto na kratko, skoraj zabrito.. nekaj časa, truda in mogoče denarja (če je res potreben ortodont) pa bo.

Muri948, 13.12.2021 ob 08:57

Tisti, ki smo grdi vemo, da to ni res. Vsak se v svoji koži rad počuti prijetno. Zunanjost ni vse je pa veliko.

Res je. Pa tudi dober izgled in sreča v življenju se v veliki meri prepletata. Še posebej, če si ženska.

iz izkušenj, mojih in drugih povem, da 100% bolje prihajajo v življenju skozi lepi ljudje. To drži kot pribito.

včasih ja včasih ne ampak karakter pa vedno ja. Samo starejši ko si si enostavno misliš, pa kaj me briga če sem komu ok. al ne., sm tak kot sem, jebi ga.

Vzames kar imas in iz tega naredis najboljse kar lahko.

Poglej filmske igralce, niso vsi lepi, ko jih vidis brez maske, so cisto obicni, eni celo grdi,a milijine zensk nori za njimi.

Bistvo je, da ne tezis k temu, kar nisi in se ne delas, da si drugacen kot si, ampak iz tega, kar imas, naredis najvec kar lahko.

Zadovoljstvo v svoji kozi je vsa lepota.

Nisem zadovoljen. Je to težko razumet? Edino Zartrose in Crazy Frog sta mi podali nasvet, hvala. Za začetek bom uredil s prehrano in telovadbo. Ostali…….koji k notranja lepota, jaz bi ga rad notri dal in sem zavrnjen zaradi zunanje.

Lahko bi bila še lepša. Ampak o.k. Sem ja kar zadovoljna s svojim look.

Muri948, 13.12.2021 ob 09:32

Nisem zadovoljen. Je to težko razumet? Edino Zartrose in Crazy Frog sta mi podali nasvet, hvala. Za začetek bom uredil s prehrano in telovadbo. Ostali…….koji k notranja lepota, jaz bi ga rad notri dal in sem zavrnjen zaradi zunanje.

Ostali? Dejansko ti ni nihče govoril o notranji lepoti.

Anonimno 1250, 13.12.2021 ob 09:46

Ostali? Dejansko ti ni nihče govoril o notranji lepoti.

»Zadovoljstvo s je sabo je vsa lepota«. Odpreš pa temo, da nisi zadovoljen, ker nisi lep…….

Muri948, 13.12.2021 ob 09:50

»Zadovoljstvo s je sabo je vsa lepota«. Odpreš pa temo, da nisi zadovoljen, ker nisi lep…….

Aja to. No, jaz v zadovoljstvo s samim sabo vključujem tudi izgled.

Anonimno 1250, 13.12.2021 ob 09:52

Aja to. No, jaz v zadovoljstvo s samim sabo vključujem tudi izgled.

Jaz se ne pogledam rad. Še huje je, da se zatrapam pa vedno v lepotice. Točno vem, da me niti pogledajo ne, razen iz gnusa.

Muri948, 13.12.2021 ob 09:55

Jaz se ne pogledam rad. Še huje je, da se zatrapam pa vedno v lepotice. Točno vem, da me niti pogledajo ne, razen iz gnusa.

Ja videz je pomemben in tudi postaja vse bolj pomemben. Razlika med raznoraznimi možnostmi za grdega in lepega človeka je ogromna.

Vprašanje, če bom kdaj srečen. Kdor ni okusil grdote težko razume, kako je, ko odmikaš očesni stik, ker se bojiš, koliko napak bo opaznih.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close