Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hočem žensko a nobena me noče. Jebte se!

Hočem žensko a nobena me noče. Jebte se!

Ne bom prispeval k družbi in garal kot svinja če se ne morem izprazniti v babo. Kva vam ni jasn?

Če je moški brez ženske ne more imeti motivacije za delo in ostale reči. Če hočete zdravo družbo, morate poskrbeti, da so vsi posamezniki zadovoljni in njihove potrebe (TUDI spolne!) potešene

A jaz naj se matram za prazen nič medtem ko ostali lahko fukate v nedogled? A ste nori?

Jebte se. Sovražim vas, ki seksate! Nikoli vam ne bom odpustil!

Meni je totalno šokantno da tako olikan prijeten moški ne dobi nobene. Mu pa ja pripada 🙂

Evo se je že prva kura oglasila. Če nimaš kaj pametnega za povedat, drži jezik za zobmi!

Še dobro da nismo v ZDA . Tam gredo taki nesposobni psihiči s puško med ljudi.

Odgovor na objavo uporabnika
pejte se solit vsi po vrst, 07.12.2021 ob 13:44

Ne bom prispeval k družbi in garal kot svinja če se ne morem izprazniti v babo. Kva vam ni jasn?

Če je moški brez ženske ne more imeti motivacije za delo in ostale reči. Če hočete zdravo družbo, morate poskrbeti, da so vsi posamezniki zadovoljni in njihove potrebe (TUDI spolne!) potešene

A jaz naj se matram za prazen nič medtem ko ostali lahko fukate v nedogled? A ste nori?

Jebte se. Sovražim vas, ki seksate! Nikoli vam ne bom odpustil!

Saj se, samo ne s tabo, haha.

In me sploh ne gane, če me sovražiš.

ah ja, 07.12.2021 ob 13:59

Saj se, samo ne s tabo, haha.

In me sploh ne gane, če me sovražiš.

Tok te ne gane, da moraš povedat, da te ne. Cipa neumna

In vem, da jebate vse razen mene in peščičo drugih. V bistvu nas je vedno več. Kmalu bodo nefukani moški sestavljali večino. Takrat se vam slabo piše!

Sori, jaz ne fukam in mi je tko čist dobr.

še ena kura, 07.12.2021 ob 14:05

Tok te ne gane, da moraš povedat, da te ne. Cipa neumna

In vem, da jebate vse razen mene in peščičo drugih. V bistvu nas je vedno več. Kmalu bodo nefukani moški sestavljali večino. Takrat se vam slabo piše!

Ja, ja, grozdje je kislo.

Sej one se bodo jebale. Ti se ne boš.

Hahahaha

Test, 07.12.2021 ob 13:54

Še dobro da nismo v ZDA . Tam gredo taki nesposobni psihiči s puško med ljudi.

Sem pač malo spolno frustriran. Nekaj kar je tuje ženskam in večjemu delu moških. Ne klobasat z Ameriko in oboroženimi psihoti. Je neumestno

ah ja, 07.12.2021 ob 14:08

Ja, ja, grozdje je kislo.

In ti veš, kaj pomeni kislo grozdje? Pa saj se ne pretvarjam, da mi ni do fuka, in da je seks brezvezen; za kar se dejansko uporablja ta frazem

Sem čisto odkrit in se ne zavajam. Tebi pa očitno angleščina malo fali

Anonimno 6399, 07.12.2021 ob 14:09

Sej one se bodo jebale. Ti se ne boš.

Hahahaha

Zaradi takih nesramnosti vas sovražnim, jebače. Prav morte brcati osebo, ki je že na tleh. V užitek vam je maltretiranje šibkejših. Potem pa jok in stok, ko nekdo od nas popeni

Potem so pa vsi drugi krivi.

Zakaj misliš, da vsi ostali fukajo? (in vse ostale lol)

no vidiš kako je, 07.12.2021 ob 14:16

Zaradi takih nesramnosti vas sovražnim, jebače. Prav morte brcati osebo, ki je že na tleh. V užitek vam je maltretiranje šibkejših. Potem pa jok in stok, ko nekdo od nas popeni

Daj ne jokaj. Zato pa ne dobiš za fukat.

Voli Počivalška. Ti bo zrihtu babo, da boš štepu otroke za tisti dodtani milijon.

Dec ne more, 07.12.2021 ob 14:19

Potem so pa vsi drugi krivi.

Iz takih kot jaz ste se zajebavali v otroštvu in jim uničili samozavest, porušili socialne veščine, da se lahko zbližajo z žensko. Jebali ste jih v glavo, v osnovki, na gimnaziji, faksu, pa še v službi ne odnehate!

Ne živiš v izoliranem mehurčku, veš?  Tvoje vedenje in mobbing pušča za sabo globoke posledice

A bi z mano fukal? Jst sem tudi namreč potrebna. Se zmeniva?

spet en incel, ki misli, da mu pripada ženska, ker obstaja

single985, 07.12.2021 ob 14:22

Zakaj misliš, da vsi ostali fukajo? (in vse ostale lol)

Ker devičniki starejši od 30 let so izjemno redki.

kura ni ravno brihtna, 07.12.2021 ob 14:13

In ti veš, kaj pomeni kislo grozdje? Pa saj se ne pretvarjam, da mi ni do fuka, in da je seks brezvezen; za kar se dejansko uporablja ta frazem

Sem čisto odkrit in se ne zavajam. Tebi pa očitno angleščina malo fali

Kar umesten je bil moj odgovor, glede na to, kako si nas poimenoval.

Le to mi ni jasno, kaj ima angleščina z mojimi odgovori.

šokantno, 07.12.2021 ob 13:49

Meni je totalno šokantno da tako olikan prijeten moški ne dobi nobene. Mu pa ja pripada 🙂

Šokantno… ja, tudi mene preseneča. Pisanje je tako privlačno zastavljeno, da bi pričakoval vrsto pri njemu…

Uboga nič kriva žrtev. Bogi bogi.

Še bolj delaj na svoji primitivnosti, boš zagotovo kaj ujel na to. Očitno ti tako obnašanje dobro služi.

Ha, res je.

žrtev, 07.12.2021 ob 14:38

Uboga nič kriva žrtev. Bogi bogi.

Še bolj delaj na svoji primitivnosti, boš zagotovo kaj ujel na to. Očitno ti tako obnašanje dobro služi.

Največji primitivneži dobijo največ za fukat. V reali sem umirjena dušica, ki nobeni ženski nikoli ni nič žalega storil ali rekel 🙂

Moje pisanje tukaj nikakor ni odraz moje osebnosti in obnašanja v resničnem življenju. Vi cepci kar sklepajte v prazno, režim se vam!

rok-1, 07.12.2021 ob 14:37

Šokantno… ja, tudi mene preseneča. Pisanje je tako privlačno zastavljeno, da bi pričakoval vrsto pri njemu…

Daj povej naravnost kaj gre namesto da se skrivaš za sarkazmom kot ena pičkica

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close