Hočem žensko a nobena me noče. Jebte se!
Ne bom prispeval k družbi in garal kot svinja če se ne morem izprazniti v babo. Kva vam ni jasn?
Če je moški brez ženske ne more imeti motivacije za delo in ostale reči. Če hočete zdravo družbo, morate poskrbeti, da so vsi posamezniki zadovoljni in njihove potrebe (TUDI spolne!) potešene
A jaz naj se matram za prazen nič medtem ko ostali lahko fukate v nedogled? A ste nori?
Jebte se. Sovražim vas, ki seksate! Nikoli vam ne bom odpustil!
pejte se solit vsi po vrst, 07.12.2021 ob 13:44
Ne bom prispeval k družbi in garal kot svinja če se ne morem izprazniti v babo. Kva vam ni jasn?
Če je moški brez ženske ne more imeti motivacije za delo in ostale reči. Če hočete zdravo družbo, morate poskrbeti, da so vsi posamezniki zadovoljni in njihove potrebe (TUDI spolne!) potešene
A jaz naj se matram za prazen nič medtem ko ostali lahko fukate v nedogled? A ste nori?
Jebte se. Sovražim vas, ki seksate! Nikoli vam ne bom odpustil!
Saj se, samo ne s tabo, haha.
In me sploh ne gane, če me sovražiš.
ah ja, 07.12.2021 ob 13:59
Saj se, samo ne s tabo, haha.
In me sploh ne gane, če me sovražiš.
Tok te ne gane, da moraš povedat, da te ne. Cipa neumna
In vem, da jebate vse razen mene in peščičo drugih. V bistvu nas je vedno več. Kmalu bodo nefukani moški sestavljali večino. Takrat se vam slabo piše!
no vidiš kako je, 07.12.2021 ob 14:16
Zaradi takih nesramnosti vas sovražnim, jebače. Prav morte brcati osebo, ki je že na tleh. V užitek vam je maltretiranje šibkejših. Potem pa jok in stok, ko nekdo od nas popeni
Daj ne jokaj. Zato pa ne dobiš za fukat.
Voli Počivalška. Ti bo zrihtu babo, da boš štepu otroke za tisti dodtani milijon.
Dec ne more, 07.12.2021 ob 14:19
Potem so pa vsi drugi krivi.
Iz takih kot jaz ste se zajebavali v otroštvu in jim uničili samozavest, porušili socialne veščine, da se lahko zbližajo z žensko. Jebali ste jih v glavo, v osnovki, na gimnaziji, faksu, pa še v službi ne odnehate!
Ne živiš v izoliranem mehurčku, veš? Tvoje vedenje in mobbing pušča za sabo globoke posledice
kura ni ravno brihtna, 07.12.2021 ob 14:13
In ti veš, kaj pomeni kislo grozdje? Pa saj se ne pretvarjam, da mi ni do fuka, in da je seks brezvezen; za kar se dejansko uporablja ta frazem
Sem čisto odkrit in se ne zavajam. Tebi pa očitno angleščina malo fali
Kar umesten je bil moj odgovor, glede na to, kako si nas poimenoval.
Le to mi ni jasno, kaj ima angleščina z mojimi odgovori.
žrtev, 07.12.2021 ob 14:38
Uboga nič kriva žrtev. Bogi bogi.
Še bolj delaj na svoji primitivnosti, boš zagotovo kaj ujel na to. Očitno ti tako obnašanje dobro služi.
Največji primitivneži dobijo največ za fukat. V reali sem umirjena dušica, ki nobeni ženski nikoli ni nič žalega storil ali rekel 🙂
Moje pisanje tukaj nikakor ni odraz moje osebnosti in obnašanja v resničnem življenju. Vi cepci kar sklepajte v prazno, režim se vam!
Forum je zaprt za komentiranje.