Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ko trebuh visi ostalo pa tudi

ko trebuh visi ostalo pa tudi

Evo, tole pride s časom in preveč hrane.

Še kaki dve leti nazaj sem bila vitka, zelo privlačna, mož si me je želel skoraj vsak dan. Počutila sem se dobro, karkoli sem oblekla, je bilo lepo na meni.

Danes sem se v kopalnici malo bolj pogledala.

Dojke tam nekje proti pasu, zadaj kolobarji špeha zaradi povešenosti , trebuh je širši od bokov, nekako kot  sladoled čez škrnicelj visi prek njih. Ko se pogledam od strani, se najprej vidi trebuh, potem vse ostalo.

Vem, da imam kakih 10 kil preveč. Sem že poskusila z lchf dieto, v dveh tednih je bil uspeh že super, a sva potem odšla na dopust s polpenzjonom in mi je bilo škoda ne jesti. Saj sem le ribe ipd, a vseeno. Pa deci, dva, tri  vinčka vsak večer…no, doma sem bila spet s trebuhom,kot prej.

Z mojim ne seksava že več kot eno leto.

Pa ga razumem, ko se vidim, vem, da se niti sama ne bi poseksala, če bi bila moški. Grda sem. Ni mi pa do operacij, sem jih imela že dovolj onih potrebnih za zdravje.

Ja, pred dvema letoma so mi operirali jajčnike, stara sem 57, a vem, da bi bil to le izgovor, ni vzrok za debelost. Kriva sem sama, ker jem preveč in napačno.

No, zdaj bom spet začela z lchf , vem, da bo efektna.

Ne vem pa, ali bova spet sploh še kdaj seksala…vidim, da me ima rad, a ko se vidim, ga tudi razumem.

Kaj je tu še katera s podobno zgodbo in ima kakšno dobro idejo in izkušnjo?

Nepotešena visečka :(:(

Jah, taki ostane od življenja le še obiskovanje svetih maš….

Seveda, veseli oče je prava oseba s kompetenco za odgovarjanje na takšno temo.

Avtorica,  nas je najbrž kar dosti takih visečk:)

Ni fino, res ne.

Najbrž ti ni lahko.Meni se dogaja podobno, sem že pomislila da bi si naročila enega profesionalnega fu…., sam ne vem,kje sejih dobi. ALIimamo v SLO kak kurb.,kjer se da it z moškim? Ker jaz ne zdržim več dolgo. Mije hudo.

No, mo shujsas teh 10kg, ti bo vse se bolj viselo, ker si ze malo v letih.

Stara moja, bo treba migat, pa ne samo za kondicijo, ampak za misice, te ti bodo skup drzale telo.

Glede hrane pa, jej manj. Cim se bos sla neko dieto, ko bos nehala z njo, se bos spet zredila.

In tvoj dedec… A njemu se nic ne visi?

Daj no, si me zasekirala zdaj. Sem bila stoprocentna, da moram preživet samo ta naval hormonov in da bo potem mir. Fokus na vrt in to je to. Zdaj pa ti pišeš, da se pri 57 sekiraš, ker te je mož odpisal. Deeej nooo… Če najdeš kakšno rešitev in te mine želja, podeli prosim z mano, da me ne mine živet. To, da sem grda, sem že realno sprejela in mi ni več problem. Ti imaš še upanje, da bo kaj drugače, če shujšaš. Čokolada je tudi enkratna, sem malenkost manj tečna.

Kako se ti je uspelo zrediti? Si morala mirovati po kakšni bolezni in se je nabralo?

Samo z dieto se visečih stvari ne boš znebila, samo še bolj ti bo viselo. Tako da ob dieti obvezno vadba.

Sestrična, nisem ležala prav dolgo, saj veš, odstranijo jajčnike pa tisto,kar gori raste. Ampak, mislim, da se je takrat končala moja proizvodnja hormonov, s tem se je spremenil metabolizem, jaz pa sem še vedno živela v preteklosti,ko sem lahko pojedla kolikor mi je pasalo. In čez nekaj mesecev, ki jih nisem niti opazila, se je pojavilo to, kar sem videla danes. Moje cunje so bile vse manjše, na meni so bile kot na sodu, nekatere so naenkrat bile premajhne. Pod majicami se je videl špeh okrog pasu,ki je bil stisnjen v hlače.

Ne vem, če si lahko postavo urihtam nazaj brez kakih operacij? Kot sem rekla, imam odpor do njih, poleg tega pa sem že bila operirana od glave do nog, ni se mi več rezati:)

Manj hrane, premišljena in raznolika dieta (razen če jo boš furala cel life), pa več gibanja.

Odgovor na objavo uporabnika
bila sem privlačna a nisem več, 14.11.2021 ob 15:20

Evo, tole pride s časom in preveč hrane.

Še kaki dve leti nazaj sem bila vitka, zelo privlačna, mož si me je želel skoraj vsak dan. Počutila sem se dobro, karkoli sem oblekla, je bilo lepo na meni.

Danes sem se v kopalnici malo bolj pogledala.

Dojke tam nekje proti pasu, zadaj kolobarji špeha zaradi povešenosti , trebuh je širši od bokov, nekako kot  sladoled čez škrnicelj visi prek njih. Ko se pogledam od strani, se najprej vidi trebuh, potem vse ostalo.

Vem, da imam kakih 10 kil preveč. Sem že poskusila z lchf dieto, v dveh tednih je bil uspeh že super, a sva potem odšla na dopust s polpenzjonom in mi je bilo škoda ne jesti. Saj sem le ribe ipd, a vseeno. Pa deci, dva, tri  vinčka vsak večer…no, doma sem bila spet s trebuhom,kot prej.

Z mojim ne seksava že več kot eno leto.

Pa ga razumem, ko se vidim, vem, da se niti sama ne bi poseksala, če bi bila moški. Grda sem. Ni mi pa do operacij, sem jih imela že dovolj onih potrebnih za zdravje.

Ja, pred dvema letoma so mi operirali jajčnike, stara sem 57, a vem, da bi bil to le izgovor, ni vzrok za debelost. Kriva sem sama, ker jem preveč in napačno.

No, zdaj bom spet začela z lchf , vem, da bo efektna.

Ne vem pa, ali bova spet sploh še kdaj seksala…vidim, da me ima rad, a ko se vidim, ga tudi razumem.

Kaj je tu še katera s podobno zgodbo in ima kakšno dobro idejo in izkušnjo?

Nepotešena visečka :(:(

stara si 60.kaj bi še rada?seksala vsak dan?

da možu nisi več seksipilna zaradi desetih kil viška, pove več o njegovi plehkosti kot o tvojem telesu..

bilasemprivlačnainnisemveč, ja, štekam, okrevanja po operacijah so zahtevna. Hvala, res, za tvojo izkušnjo, bom ostala kar pri vrtu. Tebi pa bo s telovadbo sigurno uspelo marsikaj učvrstiti. Držim pesti.

Od 10kil viška pač nisi čisto druga oseba. Ni to noben razlog (sploh po toliko letih zakona) da ni seksa. Večja verjetnost je da tvojemu možu tudi visi in ne stoji. Ne glede na tvoj trebuh. Namesto da razmišljaš o trebuhu raje imej kakšen pogovor z možem o tem. Menda ja govorita pri teh letih o takih stvareh? Ker če o tem ne moreš govorit z njim potem je ta zakon en drek vreden. V tem primeru predlagam to kar večina moških počne. Plačaj enemu da se bo pretvarjal tisto uro da si naboljše kar se mu je v življenju zgodilo :). Če ne drugega ti bo samozavest dvignil.

Daj no, kera pa pri taki starosti še fuka? Pri teh letih – gugalnik, pletilke. ćrn maček, vnuki…

Včasih sva vsak dan, tudi večkrat, še pri petdesetih, zdaj se mi pa več ne da. To naredijo leta. Tudi njemu ni, niti ga kakšna mlada ne bi zganila. Mogoče bi en cajt, pol pa verjetno lih tak ne več. Pride obdobje, ko pač enostavno ni več seks tisto, kar bi bilo prioriteta razmerja. Visi malo meni, malo njemu, ampak tudi slučajno ni to razlog, da ne bi. Ker ko mi je, si vzamem. In ko si, je še vedno zelo dobro. Malo mlajša od tebe. Mislim da se bo potrebno sprijazniti s staranjem, nič drugega, čeprav delo na telesu ni nikdar odveč.

Pa dobro no, za ta velike praznike bi si pa ja šelahko privoščila malo  veselja… Vidva oba. Skupaj.  Prvi maj in Novo leto. 😉

en bolj glupe izjave kot drug

zenska govori da ji vse visi,vi pa da 10kg ni veliko….

10kg se pozna ze meni ki sem po naravi vitka kaj sele tistim ki po naravi vitki niso

pa glede na to kako in kje ji vse visi more konkretno shujsat

joske do pasa o boze

Problem je v tebi. Tako kot se vidiš sama, tako te vidi mož. Lahko shujšaš, če misliš, da se boš počutila bolje, lahko se pa tudi sprejmeš taka kot si. Lepe ženske ni nikoli preveč. Hkrati pa pomisli, da ima lahko tudi on kak problem, ki ni povezan s tabo in ga je strah/sram, da ne bo uspešen. Pomaga samo iskren pogovor. Povej mu, kako se počutiš. Vprašaj, kako se počuti on. Vsaka oblika intime je boljša, kot da je ni

Si prestara že, 14.11.2021 ob 20:21

Daj no, kera pa pri taki starosti še fuka? Pri teh letih – gugalnik, pletilke. ćrn maček, vnuki…

Dej, povej, do katere starosti se lahko? Da bomo prisotne vedele, kdaj je treba nehat.

Sicer pa (za avtorico): telo se spreminja, in ne na bolje, kaj čmo, sploh s trebušno maščobo je problem, ne le estetski, pač pa tudi zdravstveni. Saj nimam nasveta, ampak tudi druga stran se spreminja, a se ne?

lara489, 15.11.2021 ob 18:11

en bolj glupe izjave kot drug

zenska govori da ji vse visi,vi pa da 10kg ni veliko….

10kg se pozna ze meni ki sem po naravi vitka kaj sele tistim ki po naravi vitki niso

pa glede na to kako in kje ji vse visi more konkretno shujsat

joske do pasa o boze

Da vidimo tebe pri 57ih!

10 kil na suhici se pozna, na eni debeli pa v bistvu ne toliko, ce ima 20 al 30kg prevec, je vse en glih, ker je itak prevec!

In z leti misice popuscajo, enim bolj, drugim manj, pac se telo povesa.

Joske pa, ce jih nimas, se ti nima kaj povesit, ce jih pa imas, gravitacija dela in gredo proti pasu, nimas kaj.

Ja, pa da ne bos presenecena, tudi hrbtenica se poseda in se manjsas z leti.

Joj, zenske telebanke, ne vidite dalj od svojega nosu!

Odstranitev jajčnikov ima lahko zelo resne posledice na videz. Naredi, kar lahko, in sprejmi, česar ne moreš spremeniti.

Kaj pa če je obratno, da si se zato zredila, ker ne sexata. Najdi ljubimca. Tipi v resnici ne opazijo kg. Kupi kak boljši modrc s kostjo in penastimi košaricami, kaj novega za obleč. Zelivadi. Namesto vina sprehod. Trebušnjaki.

Kupi vibrator. Jaz ga imam. Ene 3 različne. Full dobr. 8n tudi privlačna boš pol bolj.

Ce rabis da te kdo potesi pisi na mail pa se dogovoriva, zelje zensk upostevam, ostalo po dogovoru

Vse se da ce se hoce kdo oravi da zenska pri 55 ne rabi sexa, doma ga ponavadi ni vec

Pisite na mail pa se dogovorimo:

pozenimrcino@gmail.com

Po ginejkooški operaciji tri leta nazaj sem sem zelo na hitro zredila za 10 kg in zadeva se je kar nadaljevala, sploh tega nisem mogla zaustavit. Športno kativna sem bila že pred in po operaciji 6x tedensko 1-2 uri dnevno, jedla nisem nič več. Ko je bilo 15 kg plusa, me je začela psiha matrat. Nič, dodala sem še stradanje 2x tedensko, drugega mi ni preostalo. Tako da danes imam 10 kg viška, po moji presoji, po presoji moških ne, postavo pa zelo skladno, oblika peščene ure. Prsa dve košarici večje (+kg), rit višje in večja (fitnes), pas 6 pack z nekaj mehkimi oblogami (fitnes + kg), ostalo natrenirano, vendar ker, kot sem rekla, za moj okus pretežka, rahlo obložena. Sem si še kar všeč, moškim pa kar zelo. Edino kar me zelo, zelo moti, je moj hrbet. Klinac, pač bom kmalu 50, se bom morala sprejeti tudi z ekstra kilami.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close