Ker ne smem na pošto, ne morem sodelovati v programu SVIT
Će se ne grem testirat, ne morem na pošto.
Testirat se ne grem, ker
1. je tam v vrsti kar nekaj potencialno okuženih in je tako virus prisoten v aerosolu
2. test stane in ni brezplačno dostopen kot v Avstriji, Italiji, na Nizozemskem itd. In se mi gnusi, da moram za test, ki so ga (saj vemo kdo ) dobavili za manj kot en evro, plačati 12€.
Skratka_ vlada mi je s svojimi PTC pogoji onemogočila sodelovanje pri programu Svit in zdaj od mene pričakuje, da ji bom verjela, da je cepljenje dobro za nas.
Tudi k zdravniku ne morem. Samo cepim se lahko brez omejevanja??
Mene spreletava srh ob taki prisili.
Virusa se tako bojiš, da se ne upaš iti testirat? A misliš, da bi te test obvaroval pred okužbo? Testiraš se samo zato, da delno zavaruješ druge, sebe ne. Če te res skrbi, da se ne bi okužila, se pojdi cepit.
A videti je, da imaš le neke izgovore, ker bi se še naprej rada testirala na račun davkoplačevalcev, za omejitev epidemije pa ne bi naredila nič.
Kirk, 22.09.2021 ob 08:06
Tocno tako. Ne zaupas v zdravstvo, ne verjames zdravnikom ;;torej bolje, da ignoriras Svit, Doro in vse opravke v zdravstvenem domu. Necepljeni, ostanite doma. , zdravite se s svojimi zvarki.
Eni pač verjamemo in zaupamo v zdravstvo, a v preverjena, dolgo testirana zdravila, cepiva in postopke.
eni pač, 22.09.2021 ob 08:20
Eni pač verjamemo in zaupamo v zdravstvo, a v preverjena, dolgo testirana zdravila, cepiva in postopke.
Hmmmm, aja, a dolgo testirana zdravila? No povej mi kaj o tem?
PS
A poznaš statistiko aspirina? Ti povem, če bi vedela, bi te kap, brez da se cepiš!
Zakaj ne smes na posto, 22.09.2021 ob 07:41
Zakaj ne smes na posto?
Kolikor so objavili, nihče ne sme na pošto brez pogoja PCT, razen, če bi nastale pravne posledice.
Pri programu Svit bi lahko nastale zdravstvene posledice in ne pravne, zato mi je vstop onemogočen, če to prav razumem.
Na bus tudi ne smem, tankat tudi ne smem, da pridem do pošte…
https://www.facebook.com/GibanjeResni.ca/videos/342578120932261
vrni mi ves denar, ki sem ga dal v zdravstvo pa nimamor več ne grem k slo zdravnikom
danes na protest, 22.09.2021 ob 08:28
https://www.facebook.com/GibanjeResni.ca/videos/342578120932261
Pa kaj to protestirate pred parlamentom??? Poslanci itak nimajo nobene besede pri teh, brez stroke sprejetih odlokih!!
Tudi strokovna skupina ne. Mislim, da se o vsem odloča in se dogovarja par” prijateljev” .
ne smem, 22.09.2021 ob 07:37
Će se ne grem testirat, ne morem na pošto.
Testirat se ne grem, ker
1. je tam v vrsti kar nekaj potencialno okuženih in je tako virus prisoten v aerosolu
2. test stane in ni brezplačno dostopen kot v Avstriji, Italiji, na Nizozemskem itd. In se mi gnusi, da moram za test, ki so ga (saj vemo kdo ) dobavili za manj kot en evro, plačati 12€.
Skratka_ vlada mi je s svojimi PTC pogoji onemogočila sodelovanje pri programu Svit in zdaj od mene pričakuje, da ji bom verjela, da je cepljenje dobro za nas.
Tudi k zdravniku ne morem. Samo cepim se lahko brez omejevanja??
Mene spreletava srh ob taki prisili.
NI RES,DA NE SMES IT NA POSTO! JE DOVOLJ TEST IN LAHKO GRES.
Meni so do sedaj skenirali qr kodo samo v knjižnici. Pa še to bi lahko imela kopijo lih od kogarkoli, ker zraven ne piše, komu qr koda pripada.
Na pošti, na bencinski, v raznih trgovinah so bili zadovoljni z: “sem cepljena”, ali pogledom od daleč na telefon, kjer se je bleščala qr koda, ki pa bi bila lahko tudi od pralnega praška.
Torej ne pretiravaj in pač pojdi na pošto. Vse boš lahko uredila.
wtf, 22.09.2021 ob 08:52
Mama, zakaj se moramo cepiti proti ošpicam?
Da ne zbolimo za ošpicami, sine.
Mama, zakaj se moramo cepiti proti otroški paralizi?
Da ne zbolimo za otroško paralizo, sine.
Mama, zakaj pa se moramo cepiti proti covidu?
Da lahko gremo na pošto.
Dobra..? In še kako resnična.
Forum je zaprt za komentiranje.