Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Prehitro mu pride

Prehitro mu pride

Zakaj nekaterim moškim hitro pride. Jaz se ravno napalim razdražena vsa in on parkrat not in ven in je konec. To sem opazila pri treh v zadnjem času.

Kaj pa mečkaš z orgazmom? Še ti pohiti.

Bo treba še naprej iskat. Slej ko prej boš našla enega, ki bo zate okej.

To si opazila pri treh v zadnjem času???? A to maš potem samo za fuk jih al kako??? Sej veš kako se takim reče. Mogoče si pa ti kriva. Pač hitr mu pride da ima mir pred teboj.

Boš morala še naprej skakat s kurca na kurca…dokler ne boš našla nekaj kar ti ustreza.

Samska in mlada sem zato lahko sexam brez slabe vesti. Cipa pa nisem in nikogar ne vara, tako da obsojanja moja dejanja niso vredna.

Nisi cipa, talentirana za seks pa tudi ne. Zdravi mladi punci bi moralo prihajat že ko ga samo zagleda.

Odgovor na objavo uporabnika
Desperadodajka, 10.07.2021 ob 12:24

Nisi cipa, talentirana za seks pa tudi ne. Zdravi mladi punci bi moralo prihajat že ko ga samo zagleda.

Hahahah….

Vidis mona, meni pa bolj pozno pride.

Meni je to super, sama tudi zelo hitro dosezem vrhunec, tako da mi je neko nabijanje v nedogled dolgocasno.

Stvar pa veckrat ponoviva, tako da tam v tretje ali cetrto ze obema pase malo bolj pocasi.

Pri korenu tica naj ga stiska ko zacut da prihaja.

Mal pa mora tud on se potrudit.

Ne gre to tko da se pac tko sexa pa mir.

Ne ce mu prehitr pride mora nujno pogruntat kaj nardit.

Ni fer do tebe.

Sem samska, 10.07.2021 ob 12:17

Samska in mlada sem zato lahko sexam brez slabe vesti. Cipa pa nisem in nikogar ne vara, tako da obsojanja moja dejanja niso vredna.

Če tkole skačeš okol tud nimaš dobrega zgleda. No zaradi mene delaj kar želiš. Pa kot je ena napisala da bi tebi tud lahko mal hitreje prhajalo. Jaz sem precej starejša od tebe pa mi še vedno redno prihaja in to večkrat na dan če je potrebno. Ti pa sebe vprašej če ni s tabo kaj narobe

Izogni se kadilcem (vsem, še posebno pa kadilcem marihuane), rednim uživalcem alkohola in nešportnikom, pa boš statistično gledano imela več sreče.

“Izogni se kadilcem (vsem, še posebno pa kadilcem marihuane), rednim uživalcem alkohola in nešportnikom, pa boš statistično gledano imela več sreče.”

ne bi rekla za uživalce alkoholnih pijač. Po nekaj kozarcih znajo biti precej bolj vzdržljivi. Če ga sama preveč spiješ, se pa občutljivost tudi zmanjša, potem smo pa na istem.

Desperadodajka, 10.07.2021 ob 13:32

“Izogni se kadilcem (vsem, še posebno pa kadilcem marihuane), rednim uživalcem alkohola in nešportnikom, pa boš statistično gledano imela več sreče.”

ne bi rekla za uživalce alkoholnih pijač. Po nekaj kozarcih znajo biti precej bolj vzdržljivi. Če ga sama preveč spiješ, se pa občutljivost tudi zmanjša, potem smo pa na istem.

Rezultati medicinskih raziskav na to temo so si enotni, tako da si očitno imela srečo in naletela na izjeme. Vprašanje pa je tudi, koliko časa se bo njihovo telo še odzivalo na tak način, preden se bodo tudi pri njih začele kazati težave, povezane z rednim (prekomernim) uživanjem alkohola.

Nepotesena, 10.07.2021 ob 12:03

Zakaj nekaterim moškim hitro pride. Jaz se ravno napalim razdražena vsa in on parkrat not in ven in je konec. To sem opazila pri treh v zadnjem času.

Prehitro noriš gor na spolni organ. Mudi se ti in onetu ne moreš komandirat. Nisi dorasla temu. Še dobro da te sploh kdo hoče nataknit, škoda zafurat zdravje s picajzli

moški mora porivat v tempu, ki njemu odgovarja, istočasno pa z odprtimi očmi opazovat žensko kaj se digaja z njo. Najboljši je ritem, par hitrih sunkov, se ustavit globoko v ženski in počakat, če žensak preveč stiska ji reče, da se umiri, tako oba mirujeta kot kipa…, ko se impulzi v glavci qurca umirijo, po določensm času, pa tip spet začne poolahko porivat, tako ponavlja vajo dokler ne doseže totalne samokontrole nad sabo, samo lagano… sportski, pa je.

Premočna vzburjenost pri tipu. Psihologija. Največkrat to pomeni, da je bejba tipu hudo všeč. Tip in bejba se morata najprej med sabo uskladiti na vseh nivojih. V procesih zaljubljanja je praviloma najbolj aktiven srčni nivo. Tip v bejbi prebuja srčno princeso, bejba pa v tipu prebuja srčnega princa. In potujeta v pravljico. V pravljici živim in za pravljico živim. Sem pravljično bitje. Verjetno ste tudi vi taki, samo, da vam tega nihče ne pove.

“Rezultati medicinskih raziskav na to temo so si enotni, tako da si očitno imela srečo in naletela na izjeme. Vprašanje pa je tudi, koliko časa se bo njihovo telo še odzivalo na tak način, preden se bodo tudi pri njih začele kazati težave, povezane z rednim (prekomernim) uživanjem alkohola.”

Veš, deklica, pri teh stvareh se je treba kdaj tudi prakse lotit, ne samo teoretizirat in o medicinskih ekspertizah razpravljat.

To lahko tudi pomeni, da si ZELO HUDA. A ni to en lep kompliment? Sicer pa eni tudi po orgazmu še vedno znajo rajcat in jim “ne pade vse dol”. Navadi ga na to.

Nažgani Franc, 10.07.2021 ob 12:13

Boš morala še naprej skakat s kurca na kurca…dokler ne boš našla nekaj kar ti ustreza.

Dobra 🙂

Tipu se gre samo za spraznit, na tiču je lahko katerakoli, nemi veze, saj je bistvo le v njegovem spraznjenju stresa. Tole nima veze s tem da si mu ful hudo sexi, saj če bi to bilo res, bi po zelo kratkem času, recimo parih minutah, spet navalil nate in bil bolj vzdržljiv pri čemur bi se posvetil tudi tebi.

V tvojem primeru pa se posvečajo le sebi-torej svojemu praznjenju. V teh primerih se itak vedno gre za praznjenje stresa, sex izkoriščajo za antistresno terapijo. Nima veze kera je na tiču.

Nekaj drugega je ko sta dva v spolnem odnosu in se vzajemno predajata drug drugemu.

Prej štartaj.

Desperadodajka, 11.07.2021 ob 07:17

“Rezultati medicinskih raziskav na to temo so si enotni, tako da si očitno imela srečo in naletela na izjeme. Vprašanje pa je tudi, koliko časa se bo njihovo telo še odzivalo na tak način, preden se bodo tudi pri njih začele kazati težave, povezane z rednim (prekomernim) uživanjem alkohola.”

Veš, deklica, pri teh stvareh se je treba kdaj tudi prakse lotit, ne samo teoretizirat in o medicinskih ekspertizah razpravljat.

Zate nisem nobena deklica. To je prvo.

Kot drugo pa, glej. Če je tebi v veselje biti s tipom, ki se ga mora najprej nacediti, da mu ne pride prehitro, ti kar. Jaz takih izkušenj ne rabim. Tvojega zoprnega pokroviteljskego zajedljivega načina pisanja tudi ne. Mogoče pa ti potrebuješ kakšno malo boljšo izkušnjo? Kako si že napisala, malo prakse?

Ti priporočam, da se ozri za kakšnim športnikom, ki ne kadi in ne posega redno po alkoholu, ker oni takih težav običajno nimajo. Ne s potenco, ne s prehitrim izlivom. Ne bodi presenečena, če se ti odpre nov svet.

Pri vseh moških s temi težavami, za katere jaz vem, so bili v njihovem življenju ali alkohol, ali cigareti, ali marihuana, ali na splošno slaba telesna kondicija, običajno pa kar kombinacija naštetega.

Tako da, ali si naletela na totalno izjemo (kdo bi vedel, koliko časa bo še izjema), ali imaš pa kakšen drug razlog, da tako zelo zagovarjaš alkohol v tem kontekstu…

Ok tu imamo spet ene ki jim kar prihaja ko zagledajo svojega lojzeka 🙂

Ne nobeni ženski ne pride samo od gledanja ali pa par sunkov 🙂

Za avtorico pa….tako kot so ti že eni napisali, ti tipi so gledali samo nase. Verjetno mladi še. Neizkušeni. In seks jemljejo kot šport. Ko si bo nekdo res želel TEBE, ne samo za šport, se bo potrudil tudi zate. Na tebi je da prave izbereš.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close