Prehitro mu pride
Lahko se spoznava ?mislim da ti bom ustrezal ☺️
Pa kaj ste vsi samski tle? ?
Dejstvo je da moško orodje, je kot vsako ostalo orodje. Če ni dolgo v uporabi, ima težave. Res je da eni imajo težave kot so impotenca itd ampk da je prehiter, to je v večini stvar navade ne napake. Tisti ki niso lep čas, bodo že pri objemih imeli težave. Navajeni pa bodo predolgi, vedno problem ?
Nasvet, pomagaj tipu in bo on lahko pomagal tebi. Mogoče lahko probaš z daljšo predigro, teasanjem, obstajajo razne vaje in tehnike… vprašaj googla, v angleščini, se boš izgubila v informacijah ?
Gvarana, 18.07.2022 ob 12:39
Pa kaj ste vsi samski tle? ?
Dejstvo je da moško orodje, je kot vsako ostalo orodje. Če ni dolgo v uporabi, ima težave. Res je da eni imajo težave kot so impotenca itd ampk da je prehiter, to je v večini stvar navade ne napake. Tisti ki niso lep čas, bodo že pri objemih imeli težave. Navajeni pa bodo predolgi, vedno problem ?
Nasvet, pomagaj tipu in bo on lahko pomagal tebi. Mogoče lahko probaš z daljšo predigro, teasanjem, obstajajo razne vaje in tehnike… vprašaj googla, v angleščini, se boš izgubila v informacijah ?
Aja, alkohol te nardi manj “čutnega”, po domače imaš “mlahavega”, ne da zdržiš dlje, je le bolj mrtvo vse.
Tobak maši žile kar zmanjšuje erekcijo. Poleg slabše kondicije in hitrejšega iskanja zraka.
Trava pa je zanimiva zadeva. Pri nekaterih zna povzročiti težavo da ni dolgo trd. Ampak, pri večini spodbudi spolno željo.
matias, 17.07.2022 ob 19:23
Moški, ki so “storilnostno naravnani” so slabi ljubimci, ker se psihično obremenjujejo, če se bodo dobro izkazali, se radi primerjajo, merijo svoje korenjake in tako naprej, kar je odraz dvomov in nizke samozavesti. Če bi to štelo, bi verjetno ženskam zadostovali vibratorji, ki so vedno prave velikosti, trdi in baterijsko zelo zmogljivi. 😀
Drži kot pribito.
Redno mu prazni jajca pa se bo čas podaljšal, probajta 2x zapored, ko mu pride se ohranjajta napaljena in ko mu spet otrdi akcija. Jaz sem rešil problem z keglovimi vajami, ki jih redno izvajam pomaga mi tudi da ga vzame v usta in me drži na meji da se on navadi in v 95% ejakuliram par sekund po njenem orgazmu. Skupaj sva reševala problem oba profitirala predvsem pa se bolj povezala.
Za vse ki imate tezavo s prehitrim izlivom priporocam Super Kamagra tablete. Imajo jih na http://www.drlove.si Super Kamagra so narejene prav za pomoc pri prehitremu izlivu.
Živjo
Razlag je več… Možno je, da fantje že lep čas niso imeli spolnih odnosov in so bolje oz hitreje vzburjeni in se posledično zniža čas do ejakulacije. Mogoče imaš ozko vagino kar bolje stimulira moški spolni ud in se s tem pospeši ejakulacijo. Ali pa znaš dobro občevat. Lahko da te izkoristijo samo za njihovo zadovoljitev neglede na tvoje potrebe. Včasih zna bit problem da je ženska tako všečna da ti skoraj pride že samo z opazovanjem njenega telesa. Na koncu koncev… če moški želi zadovoljit žensko jo tudi bo… če ni egoist . Je še par stvari za napisat pa se mi ne da. Če te pa zanima pa sporoči. Lp
Forum je zaprt za komentiranje.