Prehitro mu pride
iDESI215, 14.07.2021 ob 17:16
Nepotesena, 10.07.2021 ob 12:03
Zakaj nekaterim moškim hitro pride. Jaz se ravno napalim razdražena vsa in on parkrat not in ven in je konec. To sem opazila pri treh v zadnjem času.
Sicer ni ravno “politično korekten” odgovor, ampak je pa eden izmed najbolj vsebinsko pravilnih: kadar je moškemu spolni odnos mučen (predvsem storilnostno naravnan), je prehiter izliv odgovor telesa na neugodje. Podobno kot je bruhanje odgovor telesa na neugodje ob pokvarjeni hrani.
Če gledam sebe je eden izmed negativnih dejavnikov utrujenost in stres. Alkohol mi podaljša vzdržljivost, prav tako tudi rednost spolnih odnosov.
Če imam stresen mesec in v tem času ne sexam, potem ne rabim kondoma – saj mi pride v hlače ;).
Tako je, ponavadi so fantje ko iščejo sex precej neučakani in jim hitro pride. Lepo, zgleda da si jim zelo privlačna. A mislim, da je predvsem zato ,ker je njihov namen le praznjenje jajc! To so zelo povprečni ljubimci in tudi egoisti. Nekdo, ki se ženski ne zna posvetiti in čaka samo da mu pride. Verjamem da je zelo malo predigre in samo akcija. In ko mu pride samo na hrbet in spat ali domov. Ne zna pa dokončat delo, če je treba z roko ali jezikom.
Mogoče bo, kdaj kdo ki niti ne pričakuješ. Je pa res da v tej novi generaciji vsi študirajo samo za spraznit jajca on noben da zadovolji žensko!
Forum je zaprt za komentiranje.