Referenfum,glasujte PROTI
Fašist Janša je ukazal svojim fašističnim ministrom, naj onemogočajo predčasne volitve, mesta, kjer so predčasne, so tako slabo označena, da naši aktivisti tam usmerjajo ljudi in jim pomagajo, delijo jim celo vodo, ker gre vse skupaj tako počasi, da stojijo v vrsti tudi po 2 uri. Ta banda fašistična serje v lastno skledo in ta skleda je že čisto polna in komaj čakam da jo nekdo zvrne tem fašistom na glavo. V DSO so tudi onemogočali predčasno glasovanje, CIGLER KRALJ pomočnik fašistov je to onemogočil. Na spletni strani pa zavajajo ljudi in nimajo točnih podatkov, kje vse se lahko predčasno glasuje, tam pa kjer se lahko, je pa tako malo ljudi, da čakajo ljudje predolgo…ampak mi se ne damo bomo zmagali tako kot vedno, fašizem je do danes še vedno izgubil in bo tudi tokrat. Slbo ne sme nikoli zmagati!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LJUDJE, POJDITE NA REFERENDUM IN GLASUJETE !
hhm, 06.07.2021 ob 16:47
imamo mi vlado in zelo dobro plačane, od vas izvoljene poslance, ki se gotovo znajo prav odločiti, saj gotovo nočejo izgubiti vašega zaupanja, in je resnično škoda razmetavanje denarja za drag in brezvezen referendum.
Imamo tudi stroko, ki pa jo vlada gladko ignorira, tako pri epidemiji kot pri zakonu o vodah, pa še kje. Jaz sem večinoma apolitična, poskušam se odločati na podlagi strokovnih argumentov. In tukaj res ni hude dileme, vsi strokovnjaki so PROTI.
Kok se neumne delate sdsovci, sej res, da ni treba velikega truda glede na naravno danost, ampak je vseeno tezko gledati.
Podjetja so razprodana, fabrke so sle, infrastruktura je sla, zdravstvo je na poti, kaj torej se ostaja za razprodajo? Hm, le kaj bi to bilo?
Aja, ne, to je samo v nase dobro, to oni zato, ker skrbijo za nas?
Jaz od fabrk nisem dobila niti ficka, od zeleznic, letalisc, pristanisc, zelezarn,VSEGA s cimer so si basali zepe, nimam nic. Vi, sdsovske ovce tudi ne, pa kljub temu blejate, da je treba razprodati se zadnje, kar je nase? Se mudi? So kupci ze zaarali parcele?
Glasujte PROTI na referendumu o vodah
Kak teden nazaj smo na domove dobili letak (vladnih strank), na katerem je polno neresnic.
Na spodnji povezavi so označene neresnice na letaku in zraven s pojasnili, kaj je res v ozadju oziroma kakšna je resnica.
https://www.facebook.com/institut8.marec/posts/1226360041127566
kogve, 06.07.2021 ob 17:34
Glasujemo ZA, ker bo le tako zavarovano območje voda. Je treba prebrati še kaj več kot medije. Ah, te igre leve politične opcije.
Ne nakladaj. Glasuješ ZA, ker ti je tako naročila tvoja stranka SDS in tvoj firer. O zakonu sicer nimaš pojma on te nič ne briga. Važno ti je, kaj pravi firer in če on hoče ZA, boš ti ZA, ubogljiva ovca.
Upam, da ne zmaga človeška neumnost. Isto bi rekle habitatne živali, ko jim človek vdira v prostor. Ne morete se s podporo nato jeziti, hudobni nad okoljem ter živalim. Pa pospravite smeti za seboj. Ne da odvlečete ves svoj dolgoletni drek v naravni okoljem, kjer potem prebivalci ostanejo brez pitne vode. Jao, ni smešno ?, menijo, pa kaj, saj voda v plastenkah obstaja ????????????? in če eno leto poplavne ni postala nepoplavna, slini I skali, wtf. M8slijo ???????? Ni smešno.
Da je to referendum, je žalostno. Da mora sploh biti.
Prozorna, prozorna. Prozorno SđS zdraharjenje in umetne delitve. Ravno od novega zakona bi imela koristi elita, vseslovenska. Ni treba nič deliti na ljubljanske in vse ostale. Vsi smo v istem neužitnem zosu, ki nam ga kuha ta vlada. Kdaj pa je ta vlada še delala za karkoli drugega kot kapital? In ker vsaj vrh zelo dobro ve, da po volitvah nikoli več ne bodo imeli nobene šanse, pač poskušajo grabit zdaj, kolikor se še da v žep stlačit. In tega niti pretirano ne skrivajo.
Forum je zaprt za komentiranje.