Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Referenfum,glasujte PROTI

Referenfum,glasujte PROTI

Me prav zanima, če bodo vsi, ki bodo glasovali proti sploh dojeli za kaj se gre, razen za to, da so proti Janezu. LOL

Odgovor na objavo uporabnika
haha budale, 06.07.2021 ob 20:25

Me prav zanima, če bodo vsi, ki bodo glasovali proti sploh dojeli za kaj se gre, razen za to, da so proti Janezu. LOL

Narobe, GRE SE zato, da se nekam pride. Na referendumu pa GRE za to, da zaščitimo priobalni pas raznih “enostavnih objektov” in drugih “javnih” gradenj. Če imaš parcelo ob vodi te razumem, da si ZA. Če ne, pa očitno nimaš pojma, za kaj GRE.

Vsak, ki zna brati in dojemati, kaj piše na eni in kaj na drugi strani, ni v dilemi, zakaj je potrebno glasovati PROTI. Ne zame, ampak za vse nas.

Slap Savica, 07.07.2021 ob 09:32

Vsak, ki zna brati in dojemati, kaj piše na eni in kaj na drugi strani, ni v dilemi, zakaj je potrebno glasovati PROTI. Ne zame, ampak za vse nas.

zakaj plačujemo vlado in poslance, če naj bi, po tvoje, vsak tumplek odločal o domnevno pomembnih rečeh?

hhm, 07.07.2021 ob 09:56

zakaj plačujemo vlado in poslance, če naj bi, po tvoje, vsak tumplek odločal o domnevno pomembnih rečeh?

Oni skrbijo samo zase in svoje plače, če misliš, da delajo kaj dobrega za nas, ki jih plačujemo, se pač motiš. Že vrabci čivkajo o tem.

Pa od kje ti ideja, da bom glasovala tako, kot mi bo nekdo naročil (pa sploh ne govorim o tem ali se strinjam s tabo ali ne)?

To so mesta za predčasno glasovanje:

https://www.dvk-rs.si/index.php/si/strani/seznama-volisc-za-predcasno-glasovanje-in-omnia?fbclid=IwAR2OaExnTHYCiHu3PfuOUTSmrd0wj8IOYKBsdf_wQd7RWA3nzreOXla-wEA

Folk sploh ne ve, kam morajo iti. Napotek samo za tiste, ku boste glasovali PROTI ??.

Benz674, 07.07.2021 ob 10:04

To so mesta za predčasno glasovanje:

https://www.dvk-rs.si/index.php/si/strani/seznama-volisc-za-predcasno-glasovanje-in-omnia?fbclid=IwAR2OaExnTHYCiHu3PfuOUTSmrd0wj8IOYKBsdf_wQd7RWA3nzreOXla-wEA

Folk sploh ne ve, kam morajo iti. Napotek samo za tiste, ku boste glasovali PROTI ??.

:))))

toliko, 06.07.2021 ob 21:31

Narobe, GRE SE zato, da se nekam pride. Na referendumu pa GRE za to, da zaščitimo priobalni pas raznih “enostavnih objektov” in drugih “javnih” gradenj. Če imaš parcelo ob vodi te razumem, da si ZA. Če ne, pa očitno nimaš pojma, za kaj GRE.

Da Je sploh referendum in razgreta množica volumna, da se je za bati. Volili bodo spet, o čemer nimajo pojma. Važno, da se pravica koristi kot vzor. Namesto volitev, ki bodo redne čez leto, naj se zrihtajo vodotoki že. Ogrožena življenja, pa je stvar referenduma. Nekaj je nuja, ne stvar volje. Pol naj bo pa še prezgodaj/prepozno, right.

Slap Savica, 07.07.2021 ob 10:01

Oni skrbijo samo zase in svoje plače, če misliš, da delajo kaj dobrega za nas, ki jih plačujemo, se pač motiš. Že vrabci čivkajo o tem.

to mi je jasno,

ampak, …, zakaj ste pa prav te izvolili? in to vedno znova!!!

Je kje objavljeno koliko glasovnic je bilo oddanih včeraj?

In ko posiljate za voljo ljudstva, ste prezgodaj spet neobrazložilo ljudstvu, zakaj gre. Predno jih pozivate sploh, za glasovanje. Niste cisto nič drugačni. 3/4 ljudi sploh ne ve, zakaj gre. In spet bo k* mineštra.

hhm, 07.07.2021 ob 10:15

to mi je jasno,

ampak, …, zakaj ste pa prav te izvolili? in to vedno znova!!!

ker so obljubljali nekaj, zdaj delajo pa drugo. No, moji se zdržijo svojih obljub. Jim nimam kaj očitati, naslednjič jih bom spet volila.

Saj Isto bo zdaj. Niti 3/4 nič ne ve zakaj gre. Bodo pa spet udejanjili pravico. Še eno leto do rednih volitev. Ne tistih, kjer nisi volil.

Lilu437, 07.07.2021 ob 10:16

Je kje objavljeno koliko glasovnic je bilo oddanih včeraj?

okol 25 000.

Nitine, 07.07.2021 ob 10:18

ker so obljubljali nekaj, zdaj delajo pa drugo. No, moji se zdržijo svojih obljub. Jim nimam kaj očitati, naslednjič jih bom spet volila.

Zanimivo.

Niti za svoje plače ne skrbijo, ti “tvoji”? Tega je sposobna edino Violeta Tomić:)

ne vem no, sem res v dilemi…

parcel ob ribnikih, morju, jezerih.. nimam,

zdej za našo obalo mi tud ni..alge, umazana voda, nabasano in zasoljeno..

zakaj bi pol glasoval PROTI??

kaj mene brigati drugi..če se hočte gužvat na bledu, bernardinu??

baje pa,  da tisti,  ki bomo ZA dobimo po JURJA u žep..

je pa že boljš to, kot z gajžlo čez hrbet, kajne??

sam ne okol govort, je za par let resta..je reku Malek

te fašiste ni nihče izvolil, ti fašisti so prišli na oblast potem, ko je SMC prevaral svoje volilce in je šel v komplot z SDS fašistično stranko, torej je SMC, ki nikoli veš- NIKOLI VEČ ne bo prišla v parlament- prevvarala svoje volilce!!!! Počivalšek pa itak samo še grebe kar se nagrebsti da, ker ve, da potem njega ni več…..ampak na sodišče bo pa vseeno moral in v zapor tudi!

Če se sama ne moreš in ne znaš odločiti, zakaj za ali proti si za mene ekstremno butasta. Lp

V naši družini bomo GLASOVALI ZA!

Ker ne podpiramo škodljivke Tanje Fajon, parazitskih NVO in celotne zajedavske in protislovenske levičarske srenje. Zgovorno je že to, kako lobira v Bruslju proti svoji lastni državi. To so izdajalci in direktni škodljivci!

Elefterios, 07.07.2021 ob 16:21

V naši družini bomo GLASOVALI ZA!

Ker ne podpiramo škodljivke Tanje Fajon, parazitskih NVO in celotne zajedavske in protislovenske levičarske srenje. Zgovorno je že to, kako lobira v Bruslju proti svoji lastni državi. To so izdajalci in direktni škodljivci!

Druzini? Druzine ne glasujejo za, druzine ne zelijo prepreciti svojim otrokom in vnukom dostopa do vode. Jim vzeti se zadnjega, kar imamo.

Troli sdsovski pa ja, ki bi lastno mater prodali za velikega vodjo.

Pfej.

Na naslednjih volitvah bo SDS dobil več kot 50%. In potem se ne bo treba prilagajati nikomur več!

V korist Slovenije bo lahko odločno pometel z levičarskimi škodljivci, parazitskimi nevladnimi organizacijami, kvarnimi pedrskimi lobiji, neučinkovitim pravosodjem in levičarsko-izkrivljenim rtvslo.

Sicer pa res … Kaj vas briga voda sdsjevce, sej jo imajo v trgovinah v flasah, tolk, da jo prodajajo.  Jo pa kupis, pa je.

Elefterios, 07.07.2021 ob 17:18

Na naslednjih volitvah bo SDS dobil več kot 50%. In potem se ne bo treba prilagajati nikomur več!

V korist Slovenije bo lahko odločno pometel z levičarskimi škodljivci, parazitskimi nevladnimi organizacijami, kvarnimi pedrskimi lobiji, neučinkovitim pravosodjem in levičarsko-izkrivljenim rtvslo.

To bo rešitev za Slovenijo.

MAVRICAAAAA, 07.07.2021 ob 10:55

te fašiste ni nihče izvolil, ti fašisti so prišli na oblast potem, ko je SMC prevaral svoje volilce in je šel v komplot z SDS fašistično stranko, torej je SMC, ki nikoli veš- NIKOLI VEČ ne bo prišla v parlament- prevvarala svoje volilce!!!! Počivalšek pa itak samo še grebe kar se nagrebsti da, ker ve, da potem njega ni več…..ampak na sodišče bo pa vseeno moral in v zapor tudi!

MAVRICAAAA

Si šla na referendumu za RTV(okoli 15 let nazaj) podpreti RTV, da je ne bi spreminjali? Si šla na referndumu o družinskem zakoniku podpreti istospolno usmerjene?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close