Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Najlonke

Najlonke

Moj velik fetiš so najlonke. Zato sprašujem vas ženske, če vas tudi rajcajo ali se počutite v njih običajno. Ali ste mogoče kaj bolj samozavestne, ko jih imate oblečene. Pa povejte mi še tudi kake barve nosite in izvedbe (hlačne, dokolenke, samostoječe itd.). No v glavnem rad jih vidim v kombinacijo z kakim kostimom hlačnim ali krilnim.

mene najlonke rajcajo ne….res pa je da se počutim bolj seksi v njih ker zelo rada nosim samostoječe nogavice v kakšni kombinaciji s krilom…mogoče razporkom ob strani ali kostimom….

kar se pa barve tiče je pa odvisno kako si oblečen …. če si bolj “športno” z raznimi jeans krili potem gredo različne barve zraven (črtaste itd.)…pri klasiki so mi pa všeč nogavice s kakšnimi vzorci.

dobro to.
Še kaka naj napiše mnjenje.

Men so všeč mrežaste hlačne nogavice. Prav res se mi zdijo njami. Pol je bila pa še tako dobra reakcija od fanta, da so mi zdej še bolj všeč. Moram it kupit nove. :)))

pa mrežaste hlačne nogavice so mi dost bolš kot pa samostoječe. Tako dobro so narejene, da naredijo ful dobro rit in noge, pa četudi si šunka. Fajn, fajn…. Zlo seksi se počutim v njih.

Drugih kot samostoječih sploh ne oblečem 🙂
V navadnih se pa sploh ne počutim dobro, niti pomislim ne, da bi jih oblekla, za njih bo čas, ko bom starejša 🙂
Je pa škoda, da v Ljubljani nikjer ne najdem velike izbire samostoječih, večinoma najdeš samo navadne al pa mrežaste.

res je kar se tiče samostoječih nogavic je ful malo izbire….sem pa vidla, da imajo v Intersparu (tam k nogavice prodajajo) ene nove kolekcije samostoječih…kar luštne…seksi.

a je mogoče tu kera zelo nora na najlonke?

Ja ocitno ne ce se nobena ne javla a ne..pa smo s5 pr f**fehtarjih…

Hlačne najlonke so pa najbolj nagravžna stvar in me kar mine ko jih vidim.Samostoječe pa še kakšen pas zraven mmmmmmm

jaz ti lahk prodam rabljene, ugodno, več vrst, oddelale so sa mo polovični čas
ker te svinje kapitalistične zanalašč delajo take, da se takooooj strgajo

V najlonkah se počutim seksi, moj to obožuje, predvsem samostoječe. A problem je – kdaj naj jih oblečem? Nosim le hlače, krilo pride tako redko na vrsto, ni praktično. Se mi zdi, da malo žensk vidim v krilu, razen starejših mam.

zelo dober občutek v najlonkah, takih z diskretnim vzorcem, sploh potem, ko slečeš hlače in vidiš občudujoči pogled moškega na svoji zadnjici

thja, pa bodi izjema… moški svet verjetno ne bo mel prav dosti proti

Venus kupim.
Podrobno napiši tip (hlačne,samostoječe,na pas) barvo ali z vzorcem.
Pa ceno.

kaj pa tiste nagravžne k jih prodajajo v sex shopu, k so skor za celo telo, z luknjicami na strateških mestih
tisto je pa res bljeeek, ampak teb verjetno sede 😉

JAZ JIH KUPUJEM SAMO V SEKSI ŠOPU.NA SREDINI IMAJO LUKNJO,MOJ JE NOR NA NJIH…………………………………………………………………………….

Da to tudi jaz rad vidim,da ima moja to na sebi.Me noro rajca

Od kje si pa tega izvlekel Ondi:))) post, namreč.

En je napisal, da samostoječe, pa s pasom:)) Ni potreben, če so samostoječe;), imajo tako elastiko, ki se lepo na stegenček prilepi.

Jaz zdaj zadnje čase najraje nosim samostoječe, sploh poleti. Rajcajo mene niti ne, počutim se fajn, dopade se mi pa reakcija mojga, kar živčen je zjutraj, ko morava na šiht:))))

Klasične, hlačne so meni bolj tako..nič posebnega, bolj za mraz:) Počutim se v njih tolk sexy, kolikor se v krilu (torej, bolj je odvisno od ostalih oblačil)

Sicer pa, menda najlonke rajcajo kar večino moške populacije:) Al se motim?

Moj ima ene samostoječke kar v predalu nočne omarice, tiste so “njegove” :)))) -torej, on komandira, kdaj jih bom dala gor:)

Ja tega sem pa res potegnil iz arhiva;-)Ja take nogavice imamo radi,oziroma jih radi gledamo in doživljamo pri sexi ženskah,večina moški.No super,da sta usklajena glede”opreme”pri sexu.Pa rada vidiš,da te “komandira”nasplošno pri sexu?Si rada v podrejenem položaju?

ja, tud jst imam rada samostoječe nogavice, če so pa še mrežaste … so pa itak čist hude.je reku enkrat en prijatelj, da so najboljše, ker bolj ko jih trgaš, manj je lukenj :)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Se rada sexi oblačiš?Sexi krilca,oprijeta,tangice,visoke pete?Tako izzivalno in še v meji dobrega okusa?

Ej, ondi, kolk pa ti še manjka do konca ? :-)))))) Če je glih mal še, ti jaz povem, kako se oblačim???

==================================================== Tudi glavni dobitki so največkrat samo ... zadetki! (R.K.) ====================================================

Kaj povej,Kaj povej,ha,ha.No saj vem dolge hlače.

ja, rada… in obožujem visoke pete :))) in nikoli, res nikoli brez dobrega okusa. prostaštvo in cenenost me ne zanimata. meni to ni seksi.

in, ondi … gre? je, šlo?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Visoke pete,ma to je zame balzam…Ja bo šlo zvečer.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close