Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Real love story

Real love story

Čer dragi moji…! Resnična ljubezenska zgodba za Meto.

Ne vem kako se je sploh začelo…začelo se je nekega lepega jesenjskega dne, mraz je bil, pa malo se je že delala noč …Noč ima čarobno angelsko moč…in nekdo mi nekaj napiše, zagrozi, da me zamrazi do kosti…auva, to pa boli! Potem me še žali in daje v totalno nulo…postane me strah, branim se žal… po žensko, besede so postale eno veliko gnojenje in sajenje…
Potem izneneda preobrat…on se opraviči, malo mi zagrozi, da nimam pojma, kaj misli…in obmolči. In to on, ko mu pa nikoli ne zmanjka besed, ki se zadere, da se vse treseeee…to on…Ostanem kar lepo TIHO. Me že razjeda tale bedna napetost…kaj pa sedaj? Kaj pa sedaj? Ne vem, kar ni besed, kar nekam so ušle, zgubile so se…obmolčim in kar iznenada me prešine fenomenalna misel…Kaj pa če me ima rad? Mogoče pa je to njegovo dokazovanje ljubezni, ima pač tak način…mogoče je vsega kriva njegova mama, ker mu ni povedala, da se lepo dela z ženskim bitjem, da se ne dere na njo, samo lepo…to bo to ! Kriva je njegova mama, ker je želela biti edina in ga ni naučila…
Sedaj mi je pa vse jasno. Ima me rad, ful je zaljubljen vame, jaz pa še bolj vanj…mi verjamete, da se mi je to zgodilo kar danes zvečer…kriv je pa forum, pa njegove grde besede. Sedaj sem pa zaljubljena…kaj pa sedaj?
Janiči sorry nisi edini na svetu…imam pač nekaj boljšega na umu…bom šla k njemu na kavo, je reku, da me ubije, če pridem, pa naj me…potem pa greva mogoče plesat ali pa kar nekam se bova odpeljala v noč…ta ma pa čarobno moč…saj ne bom pila kave…a ne da ne? Tam v unem BTC sitiy-u majo še kaj drugega…pila bom sok, in potem pok…lepo se bom po angelsko oblekla, po angelsko nadišavila, po angelsko bom govorila in ga definitivno osvojila…
Potem pa drage forumke. Pišem se ve, ker ve ste gospe, jaz pa ena taka potuhnjeka koza, al kaj že…povedala bom samo malo, za pokušino, no…Janiju pa več, ker je sonček in bombonček in piškotek, in me razume. Pepiju pa vse…Potem pa, ma njegova ne sme vedeti…bomo vsi raje malo tiho…

Kako naj pa sedaj zaspim…Štr…ko pa mislim nate…
kaj pa sedaj?
Nočka!
Tvoj Angel*
ma ja pa enega lupčka!!!***Jani ti pa lepo Tiho! :))))

Na……… zdej s’m pa zvisu 🙁 A vidiš, vraga, pr’jatu pr’jatlu, k’t pr’ Jerry Springerju včeri tvečer 🙁 Na, pa neč… Sej je kje še k’šna frej 🙁 :)))))

Spet berem in se cudim! Radoveden nisem, ker imam privilegij, da bom izvedel vec kot Jani, izvedel bom vse… Slisi se neverjetno, kot da je eden od musketirjev, osvajalec in lomilec zenskih src, vitez, kjuka in se in se.. obtozen grdih stvari… Ni vzgojen- mama kriva, krici na zenske in jim celo grozi z umorom? Dokazi, morebiti kje skriti, jaz jih ne vidim, ne vem kje, kdaj, zakaj, kako, s cim…. Zaradi ene kave? Zaradi ponujene Ljubezni? Forum kot porota, krasna ideja! Ljubezen najbolj noro custvo na svetu! Vse se mi zdi, da je to nek kratek stik… Ce ima Slobo dostop do interneta , ga ima najbrz en Metod T iz okolice Kranja tudi… Da se on ne izdaja za musketirja? Po opisu bi lahko bilo to to! Ustreza opisu ljubezenske zgodbe… Pomagajte, kot pri Misi – res je- ni res! Sam lepo, da ne bo Primoz hud!
Zaskrbljeni,
Pepi

Mislite le mirne misli, Pepi

Dragi zaskrbljeni Pepi, dobro jutro!

Tako rada bi ti pomagala pri tvoji zaskrbljenosti, pa bolj, ko razmišljam, bolj ko tuhtam – znova in znova najdem eno samo rešitev. Tisto rešitev, ki jo Marija nekoč predlagala Štrumpantlu. Se spomniš?

Ne vem točno, zakaj gre v celotni zgodbi, si pa počasi, ped za pedjo ustvarjam sliko v celoti. Zlagam delčke, drugega za drugim, pa tudi tukaj znova in znova prihajam na isto stališče – škoda tudi tvojega časa, škoda tudi tvoje energije. Škoda tudi Janijevega časa, škoda tudi njegove energije. Po mojem mnenju je imela Marija takrat zelo prav. Če se ne spomniš, je rekla – kdor molči desekrat desetim odgovori. Največ poveš človeku, če ga popolnoma pustiš pri miru. Ga ignoriraš, pa naj skače, pa piše, pa dela, kar hoče.

Ker nekaj moraš vedeti. Tole berejo raznorazni ljudje. Nekateri samo preletijo, tistih takele žaljivke sploh ne zanimajo. Kdorkoli pa se malo podrobneje ustavi in malo pobrska ter malo spremlja dogajanje, pa si kaj kmalu ustvari svojo sliko in prej ko ne, se mu Jani (Jani, ne zameri!) zasmili, ker je padel v roke takemu hu…, ne dolžen, ne kriv. Meni npr. se Jani zdi čisto fejst fant, treznega in pametnega razmišljanja, vesele narave – pa še in še bi lahko rekla o njemu. Niti približno pa si nisem ustvarila o njem tiste slike, ki jo hoče prikazati Angel. Pa sem padla semle čista tabula rasa. Sama si pišem in ustvarjam mnenja.

Zato, dragi Pepi, mislim, da ni treba biti zaskrbljen. Kot je meni Jana napisala – tisti, katerim je namenjeno, vemo.

Mici

Mici, kar milo se mi je storilo…. dej… dej no še mal, glih de nisem začeu jokat :)))
Se spomniš filma Ne joči Peter, ko Sotlar vpije čez reko….”Tanarbolš prjatla ste mi ugonob’l, barabe švabske (al’ naki podobnega)…. Pa se oglasi… (kaj je že bil?)dol, pri reki …. no dej no še mal, sem se skorej zjoku…. :))))

Ej Mici, veselje te je brat (pa ne zarad tele hvale, ki jo bom komi nesu :))

Pa lep in fantastičen dan vsem skupi!

Jani

Jani, a vzameš mene?
Sej, če hočeš, grem lahko na veterinarsko, da mi strup poberejo.

ZM

Mambi, ti ena mlada zelena kacica… Mladicke spoh nimajo strupa. Ti se strupniki niso zrasli, menda je pri kacah to isto kot pri ljudeh modrostni zobje.. Pa se lahkoverna si kot Pepi…
Vseeno ali pa ravno zaradi tega, te mam rad…
Pepi

Mislite le mirne misli, Pepi

posebno pa jaz …heheheh

Jani, zdaj te pa nočem več, sem se že s Pepijem zmenila. Zdaj, po novem, mi je všeč Pepi. Ker je lahkoveren in ne verjame v moj strup.

Opazila sem tudi, da se je Štr. zaljubil vame, toda odpade, v poštev morda pride, ko se me bo Pepi naveličal.

Načeloma se kač bojim 🙂 ….dej mi ene par dni, da se poberem :)) …sam, kaj pa če se Angel premisli… potem boš pa ti zvisela…. Uf, ta lbezen je pa res težka… )))

Jani

Bemti, dans pa res povsod zvisim….. Zdej grem pa med m…… Ajd ženski svet, čau… neč več žensk…neč…neč….ne……n……………

Ma, a si ti ljubi Janči pozabu, da tuki sploh nismo ženske, a!! Tuki smo vse drugo, sam ženske ne! Ne poslavli se kr tko! Bemti, bemti, bemti! Če greš ti, gre za tabo vse, kar leze inu gre ………. Na hod no, nkar, na hod, te prav lepu prosmo vse (ne)ženske!!!!
Marija

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Janči, nič nisi izvisel nikjer, če ne verjameš, ti pošljem še enega takega oskusnega cmočka, takega, kot pred časom, se spomniš tistih lepih juter, a, ko smo cmočka obogatili (no, ne vsi, samo jaz trapa sem to delala ……) z aromo žvečilke, pa s cimetovo aromo, pa z ribezovo, pa z nageljnovo žbico, ki so jo še drugi povzeli in jim je bila všeč, pa kaj vem s čim še.

Ojla, a gremo na eno novo finto: pa pojejva zdaj eno pizzo, tako vegetarijansko zaenkrat …… notri v sredini pizze je en velik košček kumare ……… take fine, malce tople, potem pa z aromo artičoke, pa majčkeno čebulice in kisa za vlaganje ………… in ko se z vso strastjo zapičiš prav v to kumaro, prepojeno s kisom, se usta potem … tako malce narahlo …….. stisnejo, šobice se spustijo naprej in …….. okus cmočkaaaaaa je ….. vse prej kot kisel, verjemi …….. okus cmoooočkaaaa je ……hm …… okus, …… ki ga zlepa ne pozabiš. Saj veš, kako težko je odpreti usta, ko ješ limono ……. zaboli te prav tam odzadi nekje … v dlesneh in te zvija tja do križa …… je tako.

No, Janči, zdaj sva pa pri najinem današnjem cmoooooooočkuuuuu!!
Enega, takega s primesjo kumare iz pizze!!!

Veš, da mi je zadeva tako smešna, da še tebe kar vidim, kako to izgleda pri tebi na obrazu zdaj, ko to bereš!!!

Marija

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

N’č žensk, n’ć….. n’č žensk n’č…. ej, ja to, saj, bumbar, kako morem, ejjjjjjjjjj punce tlele sem :))) Helouuuu vsem puncam na Tjavendan, tud tistim, k’so se me odrekle… Ajd, punce, dejmo žurat….. YESSSSSSSSSSSSSS

Čao! Cmokca! Vsem puncam, ki bivajo na Tjavendan!

Jani

Ko bi ti videla moj obraz….. napol kumare v ustih, pa full obupen pogled :)))

Lep dan, Marija! Pa en čist navaden cmok…. :)))))))))))

Jani

p.s. :)))))) kje si pizzo dobila 🙂

Dan Mici!
Hladno mi je pri srcu, ko sem te brala…pojma nimaš…pojma nimaš…slabo mi je, Mici od tebe! SHITSHIT

Angel*
vedno angel

V glavi sem si jo “narisala”. Lakota, lakota, lakota, veš Jani, dela čuda! Take pizze, kot sem jo imela sedaj v mislih, mi noben pizzaman ne spravi skupaj!
Marija

Mi se imamo radi, radi, radi, radi,
mi se imamo radi, radi prav zares…

Lp od sončnice!

Zakaj se ne bi imeli radi, radi, radi,
zakaj se ne bi imeli radi, radi, radi,
.
.
.
.
radi prav zares.

Pa še se bomo imeli, radi radi radi

radi prav zares!

Kaj nam pa morejo, morejo, morejo,

kaj nam pa morejo, če smo vesel’ .

LP,Kaja

….pa mi je še ena skenslala romantiko…zakaj ne pustite drugim dihat?
kaj Mici te moti? Svet se vrti zavoljo fizike, kemije in izgubljenih planetov…predmetov…ljubezen je nekaj najlepšega…foušija pa zmrazi do kosti…! Pozeleni še ti, Mici!!!!
Beri:
“Vsako stvar je treba gledati s srcem…bistvo je očem nevidno…”…to gledanje s srcem je Mali princ vedel prav dobro…preberi si knjigo, potem mi pa piši…
*
Pojma nimaš in ga nikoli ne boš imela…Zguba časa, pišeš…zakaj je zguba časa…? …Mali princ reče…:”Svojo vrtnico imam rad, zato ker jo čuvam…zato, ker sem za njo žrtvoval svoj čas…zato, ker je moja…Ne ti meni o času…Čas ni moj gospodar, je očitno tvoj…Hujskaj ljudi drugje, nevednost tega ne opravičuje…

Samo to sem ti želela napisati. Vsega drugega nisi vredna!

Angel

zakaj se vedno najde katera…ki si želi biti pomembnejša…bolj pametno angelska…veš tole se bere tako:
“Vsak dobi v življenju tisto, kar si zasluži…na koncu poti, na zadnji postaji bomo pa vsi stali v vrsti…in potrkali na nebeška vrata…
eni bodo šli gori*
+
eni pa doli
*
eni pa bomo viseli v zraku kot angeli*…. lepo se bomo imeli…. bomo peli in se smejali…in plesali z zvezdami…
Zase vem, prav dobro. Pa veš ti za sebe?

angel napiše:
>
> Dan Mici!
> Hladno mi je pri srcu, ko sem te brala…pojma nimaš…pojma
> nimaš…slabo mi je, Mici od tebe! SHITSHIT
>
> Angel*
> vedno angel
>
> angel

…dan Sončnica! Lepo…zelo lepo…!!!***

Zakaj se ne bi meli radi, radi prav zares!

Pa ti si sonček! In bombonček!

Angel*

Angel, brez zamere, ampak:

kaj imaš ti s tem Malim princem? Je to knjiga, ki si se jo naučila na pamet, ali jo imaš v predalu pa prepisuješ iz nje? Daj pojasni, prosim. Me zelooooo zanima.

Lp od sončnice!

Dan vsem! Angel se NE BO VEČ KREGU! PA PIKA!

Zaljubljenost v tega štr….je huda reč. Mi še piše ne. Kva naj pa zdej?

Angel/kva sem žalostna

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close