Real love story
Ma, sorry sem se malo zmotila, pardona me! Mislila sem napist naslov ne za Julieto, je pravilno za Casanovo, saj sama sebi pisati se ne sme! A ne? Pa saj to še Primož ve! Sorry, drago občinstvo tudi angeli so zmotljivi, pa malo pozabljivi. Please help! Kdo je napisal arijo iz opere…katere? …Amore mio…se začne…A kdo ve?
Angel/Julieta
Oj Julčka, rožca moja, za arije inu operete jaz ne vem, me mične dečve bol’ zanimajo, sej plesat se da, tud na kravo mukanje, samo volja mora bet… Pa to lahovsko besedo jest zastopem neč, no res, prou ana čudna špraha… Julčka, kar mal bolj k men se stisne, bo toplej, u temu mraz…
No pa anga kušlca, da ne bo dolgcajt
…ja saj vem…inu ne smem izdat skrivnost le te…zelena dolina…rajska, angeljska…dolina…pa seno pokošeno…pa grički in dolince…pa gmajna, pa ena Meta…pa citre…pa kje naj v grajskih sobanah dobiva citre? Pa davnega leta 1795…ma kako?…A se raje preseliva v leto 1955 in sva v zeleni dolini…v pokošeni travi, ki ima fedre za vzmetnice jogi…pa bom jaz Meta…ti pa Janez…pol pa citre…inu gorenjska špreha, pa cvetje v jeseni…a probava…pol je pa to že ena druga Love story…od I.Tavčarja (naj mi oprosti) v zeleni dolini…ob Sorci…z Meto in Janezom. A prav: Potem pa gre Casanova ajat, pa Julieta tud, da bo jutr lepa na pelsu unmu…pa angeli naj se smeje in zaspe…A slišššš…al se sliš….že spe…
Nočka Casanova Janči!
Nočka angelska Julieta!
Nočka Venecia!
Nočka Pavaroti!
Nočka vsi!
nadaljevanje sledi…nova tema…
Angel*/Julieta
Saj je bilo angelsko rajsko lepo..
….Venecija, najlepše mesto na svetu…romantično, staro in mistično…Ah, Casanova, ko bi ti v resnici vedel..pa Julieta, ti mična, angelska spletična…pa rajske gospe in mične spletične…pa Amore mio…t*amo…romantika…in na mostu zdihlajev zdihovala je gospa…Ah, ja…gledala je v sončni zahod, hrepenela do nebes za Casanovo…pa pride nekdu, kar tako in reče:”Ma, saj ta štos je star kot svet…tam dol gre, zjutraj se pa vrne spet…!”A ja? Pa saj ni zdihovala ta gospa za zahodom sončnim…pojma nimate gospod, Casonova moj ljubimec je, pa to se ve…žal še mnogo drugih je…ene mične spletične, gospodične…so vzele ga…sedaj sem ostala sama…še angali obneme…ta zgodba, pa žal, končana je…
Nočka vsem!
**********Angel/for Casanova and Julieta*****in zgodba je izpeta*****
Čer Jani!
Ah, kaj bi jaz brez tebe…je hudo, ker drugi te poezije ne razumejo…saj vidiš, na to temo prihajajo in odhajajo z besedami o vsem mogočem, samo temo znajo narediti totalno bedno in brezvezno. Potem pa meni pišejo, kako ne razumem nc. Sedaj pa resnično ne vem, v čem je smisel, da je tema ena brezvezna tema (tema=noč)…kaj moreš, to so zanke…za mene večne uganke. Zanalašč nekateri tja v en dan…v eno temo rišejo, ne pa pišejo…
Lep večer Jani, malo se le smej in lepo se imej…pa ne ženi si k srcu…to veva JAZ in TI, da vredno NI!
* Angel* pa misli name…!
Lahko noč tudi ostalim bralcem in pisalcem pa risarjem in dizajnerjem Neverjetni ste! Ni kaj dodati! To sem Vam želela napisati!
Jani napiše:
>
> Ma vidiš, da ga že cel juter fehtam, pa neč… Evo
> zdejle mede k’ strela so mi sporočili :)))))) YESSSSSS A si
> bral vse 🙂 vse preber :))) poezija 🙂
>
> Ajd fajn dan!
>
> Jani
Forum je zaprt za komentiranje.