Real love story
Dan Jani!
* Nisi, ker ne moreš biti.* Bi te popikale nekatere do kosti. Pojdi raje med angele. Tam se samo smejemo in šalimo takim otročjim pikom…malo popihamo, če nas slučajno kaj piči, drugače pa raje plešemo in rajamo in se smejemo. ***Prekratko je tole življenje za take otročarije.
Povej, kako zelena dolina…***? …tam je prelepo, bi se spustila iz nebes na tla…in v zeleno dolino odšla…
Lepo se imej in veselo se smej!*
Pa lupčka in enega sončka! :)))
Tvoj Angel*
Dan Pepi! Sorry, ker se vmešavam. s teboj se pa ne morem popolnoma strinjati. Mogoče ste res vsi moški od vseh žensk tu gori…ampak niti slučajno niso vse ženske od vas…Žal mi je. Angel že ne. Ste dokazali, ko ste ga pluvali. Edini, ki je res stal meni ob strani je bil Jani. In tako naj tudi ostane. Da bodo drugi vedeli, ker angel pozabi nič ne…vsi bi me najraje zmlatili in ubili, ste me skoraj skenslali, enino Jani ne. Pa veš zakaj? Zato ker je on edini, ki me še najbolje v resnici pozana. Oprosti mi vse napade dobrote in slabosti…pa zato, ker me ima malo, čisto malo rad…Verjemi. Vem, ker čutim. Vsi ostali pa…mislim, da ne. Zakaj ne bereš foruma srednja leta…tam je nova tema, ki sem jo odprla z naslovom.”O moških, ki se bojijo…in zato zbežijo. Preberi, pa boš vedel več. Samo ne zavajaj novincev v vaše štrene. Vsi ste se obrnili proti meni. Vsi! Razen Jani, pa še on je enkrat podlegel mnenju večine…
Lp Pepi!
Celotno zgodbo ti povem, zagotovo boš edini, ki bo vedel nebeško resnico. Napisal ti jo bo pa angel osebno.
Angel*
Čer Jani!
Zanimivo in očarljivo…pa romatična ljubezenska zgodba bi to bila*…ne Janko in Metka, ne brat in sestrca, ampak kaj drugega bolj resničnega…ma to kar sva…zaljubljenca. ***Še Meti bi bila všeč taka ljubezenska zgodba…Kaj praviš? Ali pa recimo, da sva že enkrat živela pred dvesto leti…
***Venecija, ti si Casanova, jaz pa Julija…pa rajsko grajske sobane…
pa khm, khm…
Angel*
Jani! Ma, da mi nauš zdej ušu…Please!!! Da se vidiš tam…Venecija, pa rajske palače in grajske sobane…pa mične gospodične in spletične…pa en Angel, lep kot strela…in en Jani, reciva, da je Casanova…A veš, da je bil on zaprt v Beneških ječah…in da ga je rešila ženska…so bile hude beneške ječe, tam v podkleti gradov, zamakala jih je voda…ampak Casanova je imel veliko mičnih gospa…kar nekaj…seveda.
Ma, alora ***Reciva, da je grajska sobana najina…pleševa in se smejiva, pa rajava in se reživa…nato od smeha utrujeno obleživa…na nekem angelsko lepem kavču…****
in potem…
bo Jani napisu:
Angel mu bo pa odpisu!*
Čer Jani! (Bi te prosila…ko bo zate bo naslov Za Janija, ko bo zame pa za Angela…naslov sporočila bova spremenila in scenarij bo popoln….) prav?
Ma skuzi, alora Adjamo far Amore….****que gusto!***que mgnifico!!!***
Kakšne lepe besede si nameni angelski Juliji, ma boljše kakor Shakespeare…alora…Jani, tale zofa je nekam trda…vse me žuli, pa moja obleka ne sme biti zmečkana, potem ne bom več angelska Julija…me bodo doma kregali…kako bi bilo, če bi se igrala…ali pa plesala…me noge bole, vse plave so že…me daje srce…poljub prosim!!!
Poljub prosim!!!*
Cmok Janiju!
Angel*
Janči! Romantika šele prihaja…*kakor tale večer, ki se bo prevesil v noč…in noč ima čudežno moč…angeli potem ožive, zvezde na nebu zasvete…***nič ni luči v grajski sobani…gorijo sveče le…Čutim utrip mojega srca, čutim vonj tvojih las…ma alora…Adjamo far Amore…a seveda, pozabila…dvorne gospodiščene bom odpustila, pa dvorne norčke tudi…midva bova sama v celi grajski palači…na obrobju Benetk, zraven mosta zdihlajev…bova zdihovala do jutra…
in se poljubljala do belega dne…
Angel*
dej še!
Čer drage moje!…***načeloma nc proti…načeloma me ne moti…tema ni čokolada, pa ne čbelica, ampak LOVE!!!!…Načeloma, pa saj nista lezbači!***
Mogoče se je samo tako bralo…zanka, hopla, glej uganka…Načelo nc hud angel ni, samo malo sumljivo se mu pa vse skupaj zdi…Kajči ajči, bumbajči…pa belca, čbelca bzzzz…pojdi ajat, love story se nadaljuje…The real love story…ne pa joki!
In angeli so odleteli v grajske sobane…tam plešejo in se smejejo…ma pokajo od smeha…
Angel*
nc hud, je ratu bolj na izi…ste me vi to naučl…vsaj neki!
Ah, Janči! …ma kaj bi Julija brez tebe! Oprosti, Casanova, ti si bitje mojega srca, zaklad nebeški, dragi…pa kam so angeli odhiteli…nekam so v resnici odleteli…gospodične mične, drage spletične so pa domov odšle, se morajo zdrgnit in spucat, nacufat in znucat…za jutri…jutri bo na dvoru ples…in Julija bo tudi šla, je že vsa uštimana…se ni ji treba nič gledati v zrcala grajska rajska…zato angeli poskrbe…pa dvorni norčki? Škorčki? Ah, ti že spe…napol smrče, ne vedo prav dobro zakaj se gre…*
***sedaj sva sama, kakor v usodo dana…le TI in JAZ…ah pa glasba rajska…angeli brž…Brayn Adamsa…na izi, recimo:Evrything I do I do it for Janči!…ali pa…ne vem, lahko tudi Kaj lepšega…bo Jani reku…
* reci Jani…kaj naj angeli pojo? Amore mio!
Angel*
LUUUUUPPPPPČČČČKKKKKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!*****
Julija mična, te tvoja spletična pripravila je, omična da si, ogledalo ne laže, ko podobo tvojo kaže? Seveda norčki naši spijo in smrče, novega dneva se vesele in zabave, plesa si žele… Al Jani, tisti Casanova, nikakor ušesa ne doje.. všeč mu to ne, kaj če imena novega Julija omična nadene mu, kot spletična?
Poljub prelepi Juliji…. na usta naj odnese
…*Hopla zanka…a je to uganka…?… ne razumem dragi te…*Sedaj pa res ne…Kaj ti več povšeči ni…moje novo ime? Je slabo…no, bom pa Julieta…se rima na Merjeta…ali july…ma ne, to pa pasje je…! Bom pa angelska ostala, za vse ostale saj sem…vedno to bila…povej no Janči, kaj sedaj narobej je…saj sama sva…a ni to lepo…najlepše, rajsko po angelsko…sem brala spodaj kakšni dialogi od spletičen, gospodičen, za znoret so slabi…se norca delajo iz nekaj lepega…ljubezni jim manjka …ali pa srca…pa pustva to, saj ni tako hudo…midva sva sama…pa kaj s poljubom bo…*sem ga dobila, na ličku mojem mičnem je pristal prilepljen za vedno…pa enega ti vrnem kuj…naj ti na usta prileti in naj se ti potem še srce smeji…***
A veš, da sva midva res prava pesnika, umetnika, stilista in scenarista….ma
genija, ti rečem.
lupčka***
ma dej še!
Angel/Juliet
Alora, bene, molto bene, belissimo…Gracije mio amore…T* amo! T* amo! Ma, nora sem nate, Casanova, mede se mi že, pa saj to vsak že ve…kaj bova sedaj poslušala…pa plesala…ma, na Brayn Adamsa ne…kaj pa kaj lepšega, bolj angeljskega…reciva…ma lahko je klasika…valček, samba, rumba, ča, ča, ča…pa ne v tistih časih, alora…naj bo Amore mio arija iz opere Madam Batterflay…ma ne vem… A ni to Senj kresne noči…kresnem te! Pozabu…no ena arija je, naj jo poje Pavaroti ali pa Calassova…pa ta je že pokojna, mio porko, dio…ma Pavaroti, ta ima ful dober glas…da se vse treeeesssseeee….torej:”Amore mio…T amo…ce belo!!”!Que magnifico…
A poljubovala se pa nava? Kako ne? Pa ja? To paše zraven…si bom obrazek zakrila z veliko pahljačo, ma je vroče postalo, alora…cmoookkkk!
Ljupppppčččččkkkkkaaaaaaa! Caaaaaaasssssssaaaaaaaannnnovvvvvi!
Angel/Julieta
Forum je zaprt za komentiranje.