Jani.
Jani, Jani, Janči, mojega imaš v enem drugem besedilu, kar poišči si ga. Ne, ampak ne morem biti tako ravndušna, res ne, na, še tukaj enega …… cmooooooook!
Mariči
Hm – a ma to kaj veze z današnjimi novicami ???
Čak mal – grem pokukat, ti pol povem.
Glede lubija pa tole: posijalo je sonce in skozi moje okno prineslo žarek. Žarek se je tiho spustil do mene, poiskal moje ustnice in mi poslal poljub. Spreleteli so me mravljinci, zadrgetalo je celo telo, zadrhtele so ustnice in položile na žarek topel in mehak poljub, poln sladkosti in nežnosti. Žarek se je zgubil v dan in ti vrnil poljub.
Madonca, a????
M.
Dober večer Andrejka!
…..ne razumem…kateri Jani? Jani …:))) a ta? Ne razumem A n d r e j k a ! Kako poklical? Kam poklical? Na Gsm? A res? Iz Lošinja? A ima vašo števiko? Kako to? In zakaj to? Ne razumem…a si ti tud ena, ki se rada hvali…ne razumem…Ali pa?
Draga moja A n d r e j k a !
ne vem…če je vredno tole pisati. Malo, samo malo sem huda….. imate njegovo številko, on kliče iz Lošinja (privat, a ma tam službo?)pa pošilja vam cmok… ravno vas pokliče…. Potem ima tudi on vašo števiko. Kako to Jani? Kaj pa žena…a ona to ve? Madona, pa otroci…
Malora, ma ke koza?…
Brez veze…mi je vseeno…nekateri ste pač kar doboro povezani…ste pari…recimo Sašo & Kaja mix, pa zdaj še “””Jani & Andrejka miks””””…joke, joke…
No, lepo. kar hvali se A n d r e j k a, kaj pa če slučajno njegova žena to bere…kb saj!!!!
no, lepo…kdo bi si lahko to mislil???
Sedaj pa resno. Janija osvajam in zapenam že od kar sem tu gori…pa mi ne da številke gsm-ja. Ma perke???? (zakaj pa ne ??? JANI!!!!!…kako pa to Jani? Kaj pa če se poznata z A N D R E J K O tudi tako, v resnici???
Še lepše…
Sedaj mi je pa hudo, Jani. Zelo sem žalostna…pa je šla ena romantika…kr tja v en dan…pošlji cmok še meni iz Lošilnja…baraba! Sem mislila, da sem edina…zate. Napaka, Angel… pa kako si lahko pozabil Zali Log…Hvala lepa Andrejka…Jani tebi tudi, ampak žal, sva se ujeli na eno oslovsko limnco….OBE, SE VE!!! ha, joke…sedaj sva pa kr dve…mogoče je pa še kje…katera.
Ženska moja draga, kako si naivna…žal…mi je.
Angel*
Janiju pa tole!
” V življenju dobi vsak to, kar si zasluži…razumeš dragi…eni več, eni manj, eni nič, eni pa vse…in ena lepa misel za vse…tukaj gori imamo dialoge…eni tudi randije, pa gsm cifre…pa si pišete tudi čez obseg PC-ja. Samo Andrejka, zakaj se pa hvališ? Bosa varianta…tole bo pa POANTA za oba, tud Janija:
Berita pa le oba, bi si na moč želela:
“Dialog je za Ljubezen, kar je kri za telo…
Ko se kri neha pretakati, telo umre…
Ko se neha dialog, ljubezen umre,
rodita pa se užaljenost in sovraštvo…
Toda dialog lahko obudi mrtve odnose,
TO JE RES PRAVI ČUDEŽ…
avtor: Reul Howe, Čudež dialoga
ps:
Umrla je ena lepa pc-jevska romantika… ljubezen elektornsko PC-jevska,
ni se rodilo sovraštvo, ker ne morem sovražiti, žal nikogar ne!
Čudežev več ni, Jani!
Andrejka za to poskrbi…
In angel je ostal spet sam…
mu je hudo, ker čudež je končan…
ljubezen se rodi, umre očitno še prej…
in to Konec je.
Mi je hladno pri srcu Jani!
Mi je hodo pri srcu Andrejka!
Mi je hladno pri srcu, ker vsi tukaj na forumu samo blefirate, žal pišete nekaj kar niste…
Bo Angel šel kr kam…jokat. Ah Jani, definitivno lahko napišeš karkoli in kadarkoli…ne bo imelo več smisla…zame ne, žal mi je!
Angel
Kva sem na smrt žalostna…
Andrejka napiše:
>
> No , je še ena reč , ki se je zgodila včeraj.
> Pklical je Jani z Lošinja in mi naročil , naj prav lepo
> pozdravim in ocmokam vse forumske prijatelje !
>
> Cmoooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.
> A
Na, ta je pa dobra. naj najprej povem, da sem resnično poslal pozdrave vsem forumovcem (pozdrvčki vsem še enkrat, pa cmokci tud) z Lošinja. Res, zakaj pa ne? In naj povem, da sem pozabil za to vprašati Angela. Sorry, Angel? Kako naj te pa vprašam? Mi daš GSM number, da bom vedel za naprej, za v bodoče? Če me zapenjaš že ves čas kar sem na forumu, zakaj pa ne rečeš tega direktno meni? Pa se zaradi tega spravljaš na vse kar “leze in gre” na tem forumu? In zato, ker sem pač prijatelj (po tvoje “prijatelj”) z osebami, pazi osebami, ki so na tem forumu, smo si kaj že izmenjali. Med to sodi tudi kakšna GSM številka. A da to ni moralno, pa ni lepo. Nisem vedel, sorry Angel, res!
Angel, nimam se ti za kaj opravičevati. Če imaš ti tak občutek, evo reci, pa se bova zmenila. Drugače pa……. ne s****!
Jani!
p.s. opravičujem se vsem osebam, ki jih je Angel zaradi mojega MSG Andrejki, žalil s svojim postom!
Dobro jutro, krasno jutro, lepo jutro, lep dan, ki še sledi… VSEM SKUPAJ! Tud Angelu… pa naj zapena :))) Hvala vam, ker ste mislili name in sem vam vsaj malo umanjkal :)) Tudi vi meni, resnično. Je blo luštno, sončno pa toplo, kakor, dabi bili vi okoli mene 🙂 In nekaj tega sonca vam namenjam danes, v soboto zjutraj… Da bi vas ogrelo še v ponedeljek, če tega danes ne boste brali!
Vsem, ki ste danes vsaj blizu PC – ja pa še enkrat lep pozdravček iz hladne “zelene” doline… Za Prijatelje!
Jani
Forum je zaprt za komentiranje.