Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jani.

Jani.

Jutro Jani! lepo da si tako zelo zgodaj zjutraj odpisal. A si mogoče v službi?
No, vseeno. Zakaj za božjo voljo človek božji si tako zelo hudo močno občutljiv na moje besede… ne me opravičevati, se znam sama. Pa ne vem, zakaj ne smem pisati sem gori…žalim ne, a se ti zdi da žalim? Koga? Tebe?
Andrejko?
Definitivno ne vem prav nič več…vse kar napišem je postalo brezsmiselno, grdo in žaljivo. A res? Mogoče pa res? V čem je smisel? Naj pišem samo lepo…pesmice, pošiljam cmoke iz Ljubljane…pa sončke iz Izole? Vam bom potem povšeči? Mislim, da ne. Vzrok da bom nehala pisati je ravno to. Nima več smisla. Zgubilo je ves čar in mig…me ne mami več. So vse teme ena velika bleferska otročarija. Se mi ne da več. Otročje je in zgubilo je smisel.
Včasih stvari v življenju zgube smisel. Enostavno se človek zamisli. Zakaj bi trošil energijo za nekaj kar nima smisla.? Ta forum ima smisel. Samo za nekatere, ki ste tu gori, pišete si poste, ki jih znam že na pamet. Nič novega. Ne sprejmete ne drugih, ne strarih osebkov. Ste ena velika femily, ki si piše samo to, kar želi slišati. Nič novega. Vedno eno in isto. Dolgčas.
Nisem brala sporočil cel teden, pisala pa tudi nisem. In po enem tednu ista zgodba…ne da se mi več. Nimam več ne besed, ne želje karkoli za kogarkoli napisati.
Pozdravljen Jani! Adijo forum. Totalno brezvezje!
Angel

Jutro Jani & Jana! Služba očitno za vaju. Zame pa samo eno sobotno jutro med mnogimi…je pač doma včasih lepo pisati tudi zjutraj. Pozdravljam vaju oba, ma imam pa hudo tremo, ker ne vem če smem…jih bom spet dobila po glavi…Očitno ne poznam niti malo nobenega tu gori. Me je groza napisati karkoli…ne vem sploh kako naj se izrazim. Kaj naj vama napišem? Sončka, pa cmokca pa sončka? A bo to uredu, ali ne? Me je groza, ker sploh ne najdem več besed. Karkoli napišem obrnete proti meni. Potem nima več smisal. Je težko pisati, kar vaju ne poznam. In ena velika finta…tudi vidva me ne poznata.
Lep vikend obema!
Ne najdem besed, žal.
Angel

Pozdravljen angel,
Berem, gledam in se cudim in ponovno berem, gledam in se cudim… Priznam zmeden sem, globoko sem zmeden. Ne vem, kako razumeti tvoje pisanje angel… Velikokrat omenjas “joke”, ali se torej salis? Ma , ni mogoce, da se salis, pa da pri tem trpis!.. Morda samo blefiras svoje trpljenje, zalost? Meni se zdis resna! A, se motim?.. Sala, sprosca, razbremenjuje, pomirja… Ko se salis, pozabis na zalost mar ne? Zdaj bodi pameten? Prava psiho-spiritualna dilema!…V cem je smisel vsega tega?. Zakaj bi trošil energijo za odgovor, ki tako verjetno nima smisla.? Nekaj mi govori, da moram?
Andrejka je napisala:”Poklical je Jani z Lošinja in mi naročil , naj prav lepo pozdravim in ocmokam vse forumske prijatelje !” Zame je to lepa gesta prijatelja, ki misli na nas in nic vec.. Ti angel, pa razmisljas bolj globalno.., kako da ima Jani Andrejkino stevilko? In sledi angelsko logicen zakjucek: “Brez veze…mi je vseeno…nekateri ste pač kar dobro povezani…ste pari…recimo Sašo & Kaja mix, pa zdaj še Jani & Andrejka miks……joke, joke…” Res dobra sala, samo tu se zdaj zacnejo moje tezave v dojemanju stvari.. Ce drzi, da je stevilka GSM-a pogoj za parjenje, potem sva midva s Sasotom tud miks. Bemti kaj, ce mi zena in otroci to zvejo, da imam ljubimca? In kaj bo na vse to Kaja rekla, s katero sva “zemljaka”, zdaj sem pa v istem miksu kot ona? Ja, pa ta Andrejka, ko se tako javno hvali s svojo zvezo preko foruma. Ker ima neznansko rada uniforme, sem se spomnil na nauk iz sole zivljenja, ki smo jo opravljali nekoc v gnili JNA: “Ako vojnik kaze, da jeste, onda sigurno nije”..In zakaj ravno sedaj, ko se nekaj dogovarjava za najino srecanje, tako v resnici! Sam stevilk GSM pa se nisva izmenjala, a je to sploh varno? Zdaj se odpira cisto novo vprasanje, ce se je Andrejka ujela na Janijeve oslovske limance, kako da se nic ne nauci iz tega, pa se kar hoce kakga forumca spoznati v zivo?… Dolgo sem razmisljal, potem se je zazdelo, da verjetno temu kriv “Cosmi” in njegova analiza.. Zanesljivo vem, da jo je Andrejka prebrala in ne verjame v tiste dokaze…Bi blo mozno da, zdaj to prakticno preverja, ce to velja tudi za Tjavendan?… O, je pa res lisicka, ta Andrejka, pa se lase si je baje oranzno pobarvala! Angel, a mislis, da se je po vsem tem zdaj varno z njo srecat, tko mogoce za zacetek na enem kofetku in pogledat v tiste njene zelene oci? A ti mislis, da je ona tud debeluska in da nima zelenih oci, in oraznih las, da le blefira, kot pise v “Cosmiju”? Zdaj pa vec ne vem, ce se srecata moski in zenska nasih let, a gre tu zares samo za paritvene namene? Do zdaj pri sebi, se manj pa pri Andrejki nisem nic takega obcutil, kar bi nakazovalo na to.. O, pač lubijev in cmockov sva pa kar nekaj ze izmenjala preko foruma, zdi se mi pa, da sva se tud ze virtualno objemala…Mislis, da je to blef ali ze vodi v paritveni ritual? A ni mozno v zivo, kar tako v tri dni spoznati prijateljico, ki ti se ti zdi po dusi blizu, al kaj? Pa bo zato uniceno druzinsko zivljenje enega ali samo tistega, ki je sel na limance? Ma, kaj sprasujem tebe angel, ko sama priznavas, da si naivna in si nasedla na limanco… A to pomeni, da si verjela v ljubezen preko PC? To sodim po pemici v pripisu in tem, da si sla verjetno jokat… Kaj naj zdaj stori Pepi?
Ce ima kdo kaj dodat, naj pomaga!
V globoki zmedenosti,
vas vse pozdravlja,
Pepi

Mislite le mirne misli, Pepi

Ljubi Pepi, si slišal že za tisti slovenski pregovor: Kdor molči, desetim odgovori! Jaz dodajam k temu še: Kdo molči, desetkrat desetim odgovori. In opazila sem, da je ta pregovor prišel marsikomu na misel ob prebiranju postov na tem forumu. Nikar se ne trudi razmišljati, paritveni čas za srednjo generacijo je tukaj, prfuknjenci smo tudi tukaj, GSM so tukaj in kaj torej še fali paritvam samim? Morda samo še dovoljenje nekoga izven teh sladostrastnih, nezemljskih, človeka nevrednih čustev in nebeških občutij??? Pa saj mi niti nismo pravzaprav pravi ljudje?

Kaj nam pa morejo, morejo, morejo,
kaj nam pa morejo, če smo …………..?????

Marija

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Marija za sredo ni blema , predhodno se najavi vsaj približno uro …da ne bo kot pri Kaji
Lep dan in cmok za lepši dan !

Ampak štumpi, a ne bi vidva premaknila dan. Zdi se mi, da imaš v sredo zaprto! ? Praznik je !

Aaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuu,še dobro da si me spomnila ,(marija me je čisto zapeljala..), tako da sem pozabil na praznike. Sreda in četrtek zaprto zaradi praznika , Janči hvala

OKI!! Cmok, moram zdej h dohtarju.

Ej , Pepi , živ !

Gledam , berem in se čudim !!!!

Dobro , če je to , kar berem , res , potem se mi vse zdi , da bi morali že kar rezervirati eno veliko hotelsko sobo z veeeliko posteljo , pa ko se srečamo , ajd , da ne gubimo vreme na sitnice – dajmo kar hop pod rjuhice :)))
Saj tako rekoč vemo že vsi vse o vseh – kakšne gate nosimo , kakšne frizurce si delamo , kašne ljubavne tepihe imamo itn. itn. – kaj bi torej odlašali s tem zadnjim dejanjem ???
Kaj previš , Pepi moj , bi blo ?
Sploh pa , zakaj se mi takole za hrbtom pariš z Sašotom , pa saj se jaz tudi , he , he , pa še z Jančico , pa še s kom , da ne bom vseh naštevala , ki si tega morda ne želijo !

Tvoja ljubavnica A.

Dan Pepi!
…dovolj!…dovolj sprenevedanja.!..zabolelo me je…Janija poznam v živo, spoznala sva se preko Pc-ja. V živo sva se spoznala. Ni mi treba več napisati, ker ne bom in ker vas nič ne briga! Se ne hvalim, nikoli. Sedaj pa premišljuj, kaj je in kaj ni. Prizadelo me je zelo. Jani to ve. Sedaj veste vsi…prizadelo me je! Mi je hladno pri srcu! Ni mi treba napisati nič več, ker me tudi slučajno ne boste več slačili do golega… briga me, kakšna je Andrejka.

Vprašaj Pepi Janija, kakšna sem jaz? Dovolj. Mi je hladno pri srcu!

Andrejki se ne bom opravičila, ker vem vse. Mi je Jani povedal.

Pepi, sedaj si falil v nulo. Kaj imam in kaj ne s komerkoli kadarkoli, je pa moj problem, ne tvoj! Nisi moja mama, žal.

Angel*

Ps.Oprosti Jani, morala sem. Je šlo vse čez rob. Oprosti, prosim te. Bi ne prenesla, če mi ne oprostiš. Spet mi je hladno pri srcu!

Metka*

Dan Marija!
Ko bi ti vedela, kako mi je v resnici hladno pri srcu!
Resnično Marija:
“Hladno mi je pri srcu…
…me zebe! Od besed, ki so nekaj postale..
…hlad…hladno mi je pri srcu, da že boli…!”
Angel*

Pepi , prav ti je kaj si pa ……….hahahahahahaha

Dan Štrumpantel!
Oprosti za vmešavanje, prosim, lepo!

V tvojo ordinacijo bom mogoče kdaj prišla tudi jaz…nepovabljena. Ne morem pozabiti besed:”Angela mam rad…!” In čez nekaj dni:”Angela imam pol k…!” Kako naj pozabim neko ljubezen in njeno nasprotje sovraštvo? Povej kako se to da pozabiti?
Hladno mi je pri srcu tudi od tvojih besed. Kadar koga prizadeneš reci…:”Oprosti!”…
Hladno mi je pri srcu!
Metka

Ps:
“Dialog je ljubezen, kar je kri za telo…Ko se kri neha pretakati telo umre…Ko se neha dialog, ljubezen umre, rodita se užaljenost in sovraštvo… Toda dialog lahko obudi mrtve odnose, to je res pravi čudež…

V dialogu ni tako, da bi eden izgubil in drugi dobil…Od nobenega se to ne zahteva, naj se odreče ali vda, temveč samo, naj da, naj da sebe. V pogovoru nikoli ne moremo končati z manj, kakor smo bili, temveč le z več. Živeti v dialogu z drugimi POMENI ŽIVETI DVAKRAT. VESELJE SE PODVOJI, KO SE IZMENJA, IN BREMENA SE ZA POLOVICO ZMANJŠAJO, ČE SE S KOM DELIJO.

Poslušanje in govorjenje v dialogu, oboje s svojimi posebnimi posledicami, je usmerjeno v drugega.
Pogovor je v svojem bistvu osredotočen na drugega. Dialog je v svojem bistvu dajanje najčistejše ljubezni in skrivnost vztrajanja v ljubezni…”

Ruel Howe, Čudež dialoga

..pa ni važno na katerem forumu!
Hladno mi je pri srcu!
Angel*

Dan Andrejka!…
Veš Ljubezen z veliko začetnico je nekaj lepega. Sedaj si pokazala pa svoj pravi obraz…
Hladno mi je pri srcu! Jani, oprosti…kako sem se zmotila. Hvala Andrejka, sedaj vem, kako razmišljaš. Hvala! Mi zadostuje tvoj komentar Pepiju.
Hladno mi je pri srcu!
Lep dan Andrejka in Pepi!

Angel je pa ravno danes postal to kar v resnici je…res sem angelsko bitje…po vaših komentarjih vidim, da sem res. Vam oprostim, ker vem…sedaj razumem zakaj sovraštvo se rodi…ker ljubezni ni. Andrejka, poglej danes si mi dala veliko priložnost, da napišem kdo sem v resnici. Res sem angelska Metka. Hvala, da si mi dala priložnost!

Lep dan Andrejka!

So ljubezni, ki zmešajo glavo…so pa tudi ljubezni, ki zmedejo telo, srce in dušo…in umro edino z bitjem, ki ni več živo. Kako je lepo…prekrasno…angelsko… tole življenje…kako zelo je lepo!
Sedaj mi je pa malo manj hladno pri srcu!

Angel*

Dan Štrumpantel!
Ne vem več…komu sem ali nisem odpisala. Ni pomembno, zame ni to več pomebno…tako kot, če ti napišem vseeno mi je…se spominjam otroštva…ko so me nabili, ker “kokr nisem bla pridna”(za brez veze)…je sprva bolelo…drugič me sploh ni več prizadelo, čeprav je bolelo…tretjič mi je bilo pa že čisto vseeno, tudi, če bi me ubili. In to…in to se sedaj dogaja meni…ne morete me več ne prizadeti, ne žaliti…mi je vseeno…popolnoma. Tudi tebi se moram zahvaliti, za priložnost…zato, da sem lahko napisala svoje občutke, tako kot jih čutim, pa če ti je prav ali pa ne…Povej, po postih si postal bolj umirjen kot na začetku…spremenil si se…poglej kaj sem jaz postala…zakaj sem to postala, ko pa si na moč želim biti le angel…angeljska metka…
Hvala za priložnost…mi odmevajo v moji glavi tvoje besed:”Angela imam poln k….!” So me zabolele. Jih razumem. Zato in ravno zato, ne bom več pisala. Bi ne imelo smisla. Zakaj naj pa pišem…da ti bom šla na k… ne, žal se pa preveč cenim. Tole sporočilo tebi je zadnje. Tisto na k….me je pa zazeblo, pa ne do srca…do kosti, sem že tko bolj suhec! Pri tvojih postih mi je žal, tudi hladno pri srcu in duši…resnično!
Adrijo Štrump!
Angel

Angel , moj komentar je en sam : prizemlji , odrasti in začni poslušati , kaj ti ljudje V RESNICI govorijo !
In nehaj me končno učiti , kaj je ljubezen in življenje – morda sem imela več prilike (žal) kot ti , da sem se tega naučila !
Zdaj pa RES KONEC TE DEBATE !
A.

Angel, nisem ne želela in ne hotela, da bi ti bilo hladno pri srcu. Ne, želela in hotela sem smo, da ne bi našli tukaj spotik in prepirov, da ne bi ne ti na jaz in ne kdo tretji zanetil tiste iskre, ki izbruhne v požar. Povej, Angel, zakaj ne verjameš nečesa, kar se ti samo ponuja, od enega do druega posta! Zakaj ne verjameš v forumsko prijateljevanje? Zakaj iščeš in iščeš nekaj, na kar bi bila jezna? Zakaj ne poiščeš nečesa, čemur bi se od srca in glasno nasmejala? Je to morda tako tako težko? Zakaj nas skušaš spreti? Boš od tega kaj imela? Mislim, da smo na tem forumu postali ljudje vsi, ki se ga udeležujemo, ljudje s smislom za humor, za šalo, ljudje, ki jim dan prinaša toplo besedo sogovornika na oni strani, pa naj bo tudi le cmoček, zakaj pa ne. Enkrat si vprašala: Ljudje, ali nimate vsega tega doma ……..??? Imamo, Angel, in prav zato, ker imamo, znamo povedati, kaj imamo in kaj nam to, kar imamo pomeni in kaj nam to nudi in z malo domišljije naredimo vse to le še stokrat lepše tudi drugim, ne le nam. Le tisti, ki imajo, znajo sanjati žive sanje. In res ne vem in tudi nikoli ne bom razumela, zakaj ti je to toliko odveč. Raje se nam pridruži in rajaj z nami, ne išči tolažbe v jezi, ne išči veselja v razplamtevanju neprijetnosti, ne uči nas, ljubi Angel, ker nas je učilo in nas še uči življenje. Življenje dela iz nas mojstre in glede na mojo starost, moj zunanji videz, ki doslej še nobenemu od forumovcev ni bil pomemben in na našo “starosto” Pepija (Pepi, z Mici se pridružujeva temu, da smo najstarejši!!!!) si upam trditi, da nas tako mlade in lepe učiteljice, kot si ti Angel, ne morejo več veliko naučiti. Ampak, še vedno pa se učimo, čisto zagotovo in ob tem bom dejala samo to: hvala ti, Angel, ker nas nečemu še vedno učiš.

Sestopi, dekle drago, sestopi in hodi vštric z nami, ker ti bo tako lažje. Korak ti ne bo več težak, misel ne bo več tako temačna, morda se boš celo zasmejala!! Najbrž boš zdaj spet udarila po meni, kar si počela zadnjih štirinajst dni. Udari, če ti bo lažje, udari, ampak močno. Jaz sem namreč dejala, da ti ne bom več odgovarjala, pa ne morem drugače. V eni sapi tolčeš po nas, v drugi nas pomilujše, spet si žalostna, trepetaš v mrazu svoje duše!!! Toliko občutkov premore tvoje srce, toliko različnih razpoloženj, da si vredna občudovanja. Zapadaš iz enega razpoloženja v drugo, in to znaš tako nazorno prikazati, kot res pravi mojster!!!

In kaj naj zdaj mi, ki smo bili že tolikokrat udarjeni s šibo angelsko? Naj prosimo odpuščanja? Najbrž bomo, če bomo vedeli, za kateri greh se bomo morali pokoriti? Morda za greh, ker te beremo, se ob tebi učimo, s teboj trpimo in ugotavljamo, kako ti je težko pri srcu, a se bojimo oglasiti, ker nobena beseda tebi ni prav postavljena? Če te tolažimo ni prav, če te ne tolažimo, spet ni prav, če ti povemo, da tvoje razpoloženje izraža jezo, sovraštvo, nerazumni bes, pa spet žalost – to spet ni prav. Skratka, vsako zadevo obrneš tako, kot tebi trenutno ustreza. Vendar, ljubi moj Angel, tako kljub vsemu ne gre.

Imamo potrpljenja, kolikor ga hočeš, saj imamo tudi doma najstnike, a vendar, če te nočemo užaliti, potem te pač beremo in ti ne odgovarjamo!! In kaj se potem zgodi! Jokaš, da te ne maramo, da te nočemo, da si nam odveč??? Dobro poslušaj: ko moja čustva na tak način izsiljuje hčerka najstnica, jo vprašam samo: ej, dekle, koliko si stara?

Torej, Angel, dosti je bilo, najbrž tega ne bodo prebrali ostali, če pa že kdo bo, naj mi oprosti, ker zagotovo veste vsi, kaj me v tem trenutku spopada. Še enkrat: sestopi in ne bodi jezna na ljudi, ki so dobre volje in veseli, sploh pa ne bodi jezna na ženske, ki se znajo smejati, četudi niso lepe, ki znajo “zakuriti”, ne da bi jih za to bilo potrebno posebej prositi, ne bodi jezna na ta forum, ker je bil za naše “neumnosti” ustanovljen in ne kliči božjega besa, ker tudi mi nismo klicali jeze angelove!!!

Neumno bi bilo zdaj napisati: Angel, mi te imamo radi! Zelo neumno! Mislim pa, da ni neumno napisati: Angel, pridruži se nam, ker ti bo tako lažje!!!!

Marija

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Dan ponovno Andrejka!…@!#$ @!#$ @!#$ Konec zate, draga…Konec je zate…kar ti jo končaj… jaz jo bom… pa ne na tvoj ukaz, žal.
Bere se:

“V dialogu žal je Andrejka tako…nihče ne dobi, nihče ne izgubi…Od nobenega v dialogu ne moreš zahtevati, naj se odreče sebe in naj se vda…to ni dialog…umetnost dialoga je ta: *treba je samo dajati, dajati sebe..in govoriti tako, kot želiš, da bi drugi govorili s teboj in ljubiti sebe, tako kot ljubiš druge…V pogovoru nikoli ne moremo končati z manj, kakor smo bili, temveč le z več…Živeti v dialogu z drugimi pomeni živeti dvakrat…Veselje se podvoji, ko se izmenja, in bremena se za polovico zmanjšajo, če se s kom delijo…”

Jaz sem pri štiridesetih odrasla ženska, žal. Ne vem zate, pa ne grozi mi z dovolj! Primitivno stran obraza si pokazala…Človek je pontifix Lat. graditelj mostov do drugih in osebna naloga vsakega človeka v odnosu z drugimi ljudmi je, da gradi mostove, ne ruši…ti si pa pravkar podrla most…žal.

Ne neham govoriti, kakor ne neham biti…

Ganljivo in pretresljivo hkrati je obiskati na smrt bolnega človeka, ki je prizadet na govoru…Govori Vam, toda tako nerazločno, da ga ne morete več razumeti. Toda umirajoči ne neha govoriti, še ima sporočila, ki naj bi šla onkraj groba…Ko pa vidi, da ga ne razumemo, da ni več v dialogu s svetom in sočlovekom, se mu v onemoglem monologu utrne solza poslednje žalosti:
ČEPRAV ME NIHČE VEČ NE RAZUME, NE NEHAM BITI ČLOVEK…”

Jaz sem odrasla. Preberi si pa ti knjigo A.Trstenjak:Biti človek…da boš razumela, kar sedaj ne…
Pa ne grozi, je podlo!

Lep dan!
Angel

Andrejka napiše:
>
> Angel , moj komentar je en sam : prizemlji , odrasti in
> začni poslušati , kaj ti ljudje V RESNICI govorijo !
> In nehaj me končno učiti , kaj je ljubezen in življenje –
> morda sem imela več prilike (žal) kot ti , da sem se tega
> naučila !
> Zdaj pa RES KONEC TE DEBATE !
> A.

Angel, oz. Metka… tole je zadnje, na kar ti bom odpisal na tem forumu:

1. Kar vem o osebah držim samo in samo zase… kaj pa koga briga, kaj vem o osebah na forumu. Nič! In tvoja trditev, da sme ti kaj pisal, oz. govoril o Andrejki, je izvita iz trte!

2. Če me bo kdo o tebi kaj vprašal, bom povedal samo tisto, kar si napisala sama. Kaj pa koga briga, kaj jaz vem o tebi, če ti ne poveš sama? Tudi Pepiju ne! Pa nikomur drugem ne!!!!! ker nisem “gobec” in ne gobcam o vsakem in vsem kar leze in gre tuki gor…

3. Je važno, če se poznava v živo? Zate in zame mogoče, če pa za ostale s foruma, me pa ne zanima… Niti to ni važno, če se jaz ali ti ali kdor drug tukaj gor pozna v živo! Niti to! Vsak zase ve, s kom je izmenjal maile, slike, GSM številke, pa obiske, pa srečanja, pa…

ma klinc!

Adijo!

Jani

to ti bom samo odpisal in brez zmerjanja :
Ponovil bom tvoj refren :Pri tvojih postih mi je žal, tudi hladno pri srcu in duši…resnično!
Se ti zavedaš ,kako je meni hudo , ko berem tvoje pose in pogledam od Jani-ja desno polovico (ženo )in njegova dva telebajska .
Si se slučajno vprašala ,če ima Jani kake probleme doma ,zaradi tvojih sporočil , če je kaj slučajno prišlo na uho njegovi ženi …..
Zato brzdaj svoja čustva , resno mislim (obstajajo meje med zajebancijo in bluzenjem )
Ker Jani , je izreden možakar in ti je že lepo napisal prejšni teden (sama najdi kje ). Če po tistem posu nisi znala razumet , ki ti ga je lepo napisal , kako naj te jaz in ostali razumemeo ???

Hladno mi je pri srcu ….

Hej, Mariči,
Al, jaz to prav razumem, kot da se mi zdi, da je to ene vrste povabilo?
Sem spet krivo razumel, kot se mizadnje case vse pogosteje dogaja?
Pepi

Mislite le mirne misli, Pepi

Yessssssssssss, Pepi, yesssssssss!! Hočeš moj GSM?? Reci, da, da, da, ker zdaj je pravi čas, da ne izgubiše vrste, ha, ha, ha? Naj ti prišepnem na uho, da si zelo spredaj!!!!

Marija, oh, upsa, Mariči

Dan! Marija tole bo zadnje kar sploh napišem.
Stara sem 40 let, hči moja pa petnajst… je brala vaše in moje odgovore. To nima teže. Zame osebno ja, zate mi je vseeno. tako so me učili kot neukrotljivo deklico, še danes vem prav dobro…VEDNO BODI TO KAR SI, NIKOLI NE ZATAJI SEBE, SVOJIH ČUTEV IN MISLI. Samo to te naredi tako, kot si…enkratno in neponovljivo. In po Mrfiju…Tudi če ne veš kaj početi počni to očarljivo. Ne želim nikogar spreti, ne obračaj mojih besed. Isto mi je pisal Jani:Daj nam dihat…moj odgovor…Dihajte…Kdo vam brani, jaz?

Anton Trstenjak ponovno:
“Osebna naloga v odnosu do ljudi je za vsakega človeka, da postavlja mostove med seboj in drugimi…Vsak človek naj bi bil Pontifex lat. graditelj mostov do drugih…!”
Moja hči reče to tako:”IT IS NICE TO BE IMPORTANT…BUT IT IS MORE IMPORTANT TO BE NICE!” (petnajst let je imela 19. oktobra 2001)

Nikoli v življenju se nisem k ničemur prisiljevala. Vse je šlo zlepa ali pa sploh ni šlo… Srečna sem v zavesti, da vselej razpolagam z možnostjo izbire, iz globin svojega srca pa se seveda odločim…in sedaj sem se.
Na forumu Srednja leta mi je lepo, tukaj ne več.
Zbogom Marija! Pozabi, ostani to kar si, jaz definitivno bom, lahko verjameš.

Nobene vrstice ne bom več napisala. Sedaj ste drage moje brez konkurence. Tako razumem jaz vse skupaj. Povej greš z Metko na kavo?
Ne? Se mi je kr zdelo…jaz s teboj tudi ne…žal mi je, tako pač je. Imam ogromno prijateljev, ki me imajo radi, sem raje v njihovi družbi.

Življenske zgodbe ne izdam za živo glavo nikomur, ki ga srečam bay the way… vam sem jo, mi je žal…kako lahko pričakujem razumevanje. Si pisala, da si odlična kuharica, mati in žena. Jaz tudi, s to razliko, da funkcioniram za dva…svoji hčeri sem oče in mati…in to zelo dobra… pišem od doma, ker imam dopust. Ne vem od kod ti, ni pomembno…

Adijo Marija! Včasih sem te rada brala, res. Vsaka čast. Lepo te je bilo brati. No, poznaš me ne, zato me z lahkoto pozabi!
Lepo se imej in tudi ostali. Angeli se NE MARAMO KREGATI! Ni angelsko!

Ne vem zakaj se je vse zapletlo, včasih ne poznate ne humorja, ne…ma dovolj, že tako mi je šlo čez mero.
Angel

Ej , Mariči , pazi , to je nevarno !!
Sem jest enkrat enmu rekla “a češ mojo številko” pa da ti ne povem , kje se je to končalo :))) Yeesss !
A.

meni je dala to 040/388- 083 probaj in pokliči !!!
Jaz nič kriv !

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close