Jani.
Morda mi pa dovoliš ugibati? Ali ima to kaj veze …………? Ali nima????????
Ma veš, ljubica, Pepiju dam številko, da se slišiva, dobiva, vidiva in greva na kavo!! To je tisto povabilo!!! Midva kot prijatelja greva na kavo ….. že enkrat ……… sigurno …… kajne Pepi?
Marija
Se opravičujem Jani! Globoko se opravičujem.
Nasvidenje!
Pozabili bodo, ker so že. Stvari, ki jih človek NE VE, PA NE BOLE! veliko lepše znaš pisati, Jani! Veliko lepše…
Lep dan ti želim še naprej…je lepo vreme, a ne? To imaš najraje…
Eno veliko veselje si, napiši, :)))))))
Sončka! Jani! Veliko sončka ti želim, ker si sam en velik sonček! Očarljivo hudomušen! Ne piši tako, grdo…znaš lepše! pa še…pa še…paše…mede.
Angeli bodo odšili…jih več tukaj ni…****ah, kaj bi jaz brez tebe, Janči!
Metka
Daj Štrump!
Vse kar si napisal vem prav dobro…angel ima doma dva zaklada, the same varianta…prekrasno petnajstletnico, ki me potrebuje in zaklad, ki me ima rad…pesnika…vidim, da res ne bereš kaj dosti mojih dolgih postov…in kaj tebe skrbi, človek božji…? a smo si že v sorodu? Ne, da bi vedela…tebe sem pa poleti videla v lokalu…pa ti tudi mene…žal nisi vedel, da sem angel…moja hči, ki je blondika, pa ful čedna je…je… pritegnila tvojo pozornost…da si ne bi slučajno drznil kaj domišljati.
A je to vojna, če je, se udam…zmagal si…sedaj mi greš pa na….hipofizo…možganski privesek je to, kraljica vseh hormonskih žlez…ful važen organ poleg MOŽGAN!!!!
Ne bo nasvidenje, ker svidenja ne bo…Adijos, kako frajer! Sem te videla, nc posebnega nisi…
Metka zate!
Kar daj, vojne več ni…so angeli odleteli…
Ma, kaj cudim, začuden sem in zmeden! Ti Andrejka si od nekdaj slovela, po tem, da nisi dlake na jeziku imela in res je nimas, ti nic ne tolces v nulo, ampak direkt v center…. Brez vsakega sprenevedanja!..
Ampak to s sobo, ne bo slo… Zdi se mi, da je tu ze toliko parov v miksu, da bi moral rezervirat eno grascino, vse ostalo naprej so tehnicni detaili… Se ti ne zdi? Res, zakaj odlasat z zadnjim dejanjem? Pa pravis, da si moja, pa
ljubavnica A. , pa kar tako javno priznavas? Eni to skivajo kot kaca noge, ti se pa hvalis? Jaz tudi priznam,da sem tvoj… Joj, kako dobro dene taksno priznanje… Sedaj pa premišljuj, kaj je in kaj ni….. Bemti, ko se to lepo slisi, bit sparjen….., pa miks…………….
Iz nule zadeti in zmiksani ,
Pepi
Dan Vsi! “Jani, Andrejka, Marija, Štrumpantel, Pepi… pa oni, ki berete…”
Kako se počutim…kadar…mi je hladno pri srcu, vem pa samo jaz…nimate pravice o tem sploh soditi…
SKLEP:
Ponovno, da boste razumeli:”””ČUDEŽ DIALOGA””” napisal pameten mož Reuel Howe
“Dialog je LJUBEZEN, kar je KRI za TELO…Ko se kri neha PRETAKATI, TELO umre…Ko se neha dialog, LJUBEZEN UMRE, rodita pa se UŽALJENOST in SOVRAŠTVO…Toda dialog lahko obudi mrtve ODNOSE; to je res pravi ČUDEŽ…”
in
“V dialogu NI TAKO, da bi eden DOBIL in drugi IZGUBIL.
Od nikogar se ne ZAHTEVA, naj se ODREČE ali VDA, temveč samo,
NAJ DA, NAJ DA SEBE.
V POGOVORU nikoli ne MOREMO končati Z MANJ,
kakor SMO BILI,
temveč le z VEČ…
Živeti v dialogu z drugimi pomeni živeti dvakrat.
VESELJE se podvoji, ko se izmenja in bremena se za polovico zmanjšajo, če se s kom delijo.
Poslušanje in govorjenje v dialogu, oboje s svojimi posebnimi POSLEDICAMI, je usmerjeno v drugega. Pogovor je v svojem bistvu osredotočen na drugega. Dialog je v SVOJEM BISTVU dejanje najčistejše LJUBEZNI in SKRIVNOST Vztrajanja v njej.”
Izprintajte si, je res lepo napisano! ..Pa ne pozabite, ko boste pisali, saj to počnemo tu gori…imamo samo dialoge, ne pa tretje svetovne vojne, sodniške tožbe in obsodbe. Z dobrim namenom je bilo napisano!
Adijo form…tja v en dan…kako krasen dan…pejte raje na sonce…in uživajte življenje, ki je prekratko za take otročarije…
Angel
Janči , jaaa , lahko bi tudi medve probale , ja . Tista reč z graščino je pa tudi točna – saj kako bomo pa vse skupaj izvedli , če bodo prostori manjši , saj nismo več najmlajši, da bi lahko kar vsepovsod ! Evo , jaz bi rada svoj komoditet , mene bolijo kolki , tebe rokica , ergo , ena velika postla bi že bla potrebna. Če vzameva Pepijevo trditev , da je simpatično popunjen za resnično , pol pa sploh. Pa če vzamemo v obzir, da v to kombinacijo prideta tudi Hubi in Kaja ( glej ljubavni tepih in pasenje travice okoli Hubijevega drevesca:)) pa to , da se Kaja nekaj z Sašotom :)) , no , kako bomo tehnično to izvedli ???
To so že logistični problemi in bi bilo treba nekoga določit , da jih ustrezno reši !
Dajte predloge !
A.
Forum je zaprt za komentiranje.