Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Britje – brade, brkov in se cesa !

Britje – brade, brkov in se cesa !

Evo , ljubcki moji !
Obljubim , da na tem mestu ne bom vec tezila !
Zdaj , ko sem izkasljala duso , grem dalje po nacelu “Pomagaj si sam in Bog ti bo pomagal “.
Ker sem zelo nevaren osebek in pri vas lahko sprozim razne psihicne motnje z bruhanjem , se bom zdaj vzela v roke in samo se brala .
Sem tudi zelo radovedna oseba ! Kot se spomnite , sem vas ze zaslisevala , kaksne oci imate.
Zdaj smo si o tem priblizno prisli na jasno , zato sem se zacela sprasevati nekaj drugega. Kako je z vasim naglavnim okrasjem – s tem mislim lase , brado , brke in se kaj ! O nekaterih ze nekaj malega vem , druge pa si samo zamisljam. Vem , da je Pepi pravi maco z brkami , Huberta si zamisljam kot neustavljivega sarmerja z malce sivih ob strani ( evo , to je moja sibka tocka) , pri Janiju je vse mogoce , Sasota pa imam na sumu , da je nepopravljiv sminker , ki stalno obnalja svojo zalogo britvic in se vsak dan redno , cisto obrije .
Torej , kako kaj vi ? Se brijete, kolikokrat in kje 😉

P.s. vsem obcutljivim , neznim , romanticnim dusam svetujem , da to temo ignorirajo , ker lahko postane hudo nemarna !
lp A.

Jaz sem brijem vsake nekaj dni. Ne povem kje.

Lp od sončnice!

Ojla, Andreja, moram odgovoriti samo še na tole, potem grem pa dol, ker vem, kaj se obeta, jaz pa imam toliko …. Ampak zato, ker si pomagaš iz “histerije”, ti pomagam še jaz:

No, jaz z britjem nimam prolemov. Na noga imam morda trinajst dlačic na levi in štirinajst dlačic na desni nogi, ravno za pravšnje seme. Sem že razmišljala, da bi si jih malo “naflancala”, ker imam tako čudno gladne noge. Ampak, ker si jih veliko brije, si mislim, morda se motim, da je pa to, da niso dekleta in žene poraščene po nogah, morda en “full dober gift”!

Drugo, poraščenos po drugih delih – no glavo že imam poraščeno, z lasmi, ki pač spreminjajo barvo. Ne toliko zaradi modnih muh, ampak zgolj in samo iz hude nuje!!! Pred petimi leti sem še imela temno kostanjeve lase, to je moja naravna barva, ki kar nekako paše k temnejši polti, danes pa včasih barva las dobi melancanast odtenek, čeprav še vedno bolj stremim k barvi, ki je moji naravni najbolj podobna (sicer je zdaj moja naravna spet malce drugačna, ampak, le-ta je že “druga naravna”).

Moje oči so danes zelene. Imam dolgo zeleno krilo, svetlo zeleno bluzo in tako sem si nadela zelen make-up, oči so – zelene!!! Ampak, samo danes!

Tisto – o Hubertovi sivini, me je pa tako zadelo, ej, to je tisto, veš, tisto pravo, in seveda še … Ja, pa temni lasje so mi tudi hudo všeč. Kombinacija pa je seved “ubitačna”. Da dol padeš!!!1 (ne vem, kako bi izgledal padec “gor”!!!, me pa zelo zanima?, moja radovednost nima meja!).

Pepi, a ti da imaš brke. Ej, ej, da se človek lahko ……. z brki, ne ni mogoče, danes bo dan, ko bomo spet vsi pokonci. Jaz imam pa popoldan sestanke! Ma, bog mi pomagaj, ampak, Andrejka, saj sem vedela, kaj bo, saj sem vedela! Smo že notri, ej! Pepi, Pepi, kaj nam delaš!!! Ti in tvoji brki!!!
Čist ste me vrli iz tira, ti Andrejka, pa Pepi z brki, pa naš Hubert, – kakšen že da je pa Jani?

Pozdrav od zasanjane
Marije

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Na to očitno provokacijo pač moram odgovorit !

Nepopravljivi šminker pač nisem, sem bolj Heavy metalc, ma bolj po duši, ne po ikonografiji in opravi, imam pa en slab spomin na besedo : Šminkerji, ki je imela v mojih časih slabšalni pomen.

Najbolj sem se zabaval v domu, ko so se usekali šminkerji in pankerji.
Uni s tistimi pobritimi čeladami in znetanimi jaknami, oni drugi s štof hlačami na črto, pa frizuro na črto, uff, enkrat so se celo zbiksali na Čopovi, je pisalo v Delu, da so se mlatili obritoglavci in mladci ????

No, torej, hm, brijem se skoraj vsak dan, brado in brke, pa nimam dosti dela, ker, ko je Bog delil dlake, sem zamudil predstavo, pa sem ujel samo še kar je padlo z voza, kar se pa tiče “še česa”, bi lahko napisal študijo, samo je ne bom, ker grem danes že ob 12 uri domov.

Naj si bralka in bralec sam ustvari mnenje in mišlenje, ali ali…….

Sašk, ne hodi, prosim, ne hodi še! Povej še kaj, zanima me ko “psa”. In to zato, ker imava eno slično zadevo v zvezi s tem britjem oz. s tem, ka naj bi brila – ha, ha, glej, tudi jaz sem bila zadnja, ampak res prav zadnja v vrsti, ko so razdeljevali “kosmatijo”, ki bi naj bila “bogatija”. Nekako mi kar znaša živeti s tem, kar imam, nimam pa veliko. In zato tudi dela nimam veliko.
Pozdrav,
Marija

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Hja..pravijo da so porascene zenske strastne!

S tem ne mislim na tisto neukusno..tam,kjer je ravno prav!Tam,kjer ni pa potrebno ni!
Pozdravcek in poljubcek*+*

Ženske,

ne si želet dlak.Jest jih mam tolk, da ne vem kam z njimi. Ko se proti poletju pobrijem po nogah, mam tko čudno gladke, da se jih kar ne morem navadit. Čez zimo si jih ne brijem, ker tako nosim samo hlače.V kikli nisem komot, k nog ne morem narazen držat. Na glavi mam bolj mal, ker sem čist na kratko postrižena, na bradi mi pa že poganjajo tiste ‘starostne’ dlake, na vsake kvatre ena.

Pa tud moj bivši mož je bil oz. je še tko kosmat, da si mora revež po vsakem kakanju umit rito.

LP,Kaja

Evo , Marija , saj tale tema je bila namenjena za provokacijo mocnejsemu delu forumovcev , oglasajo pa se v glavnem zenske.
Si mi pa zdaj pojasnila vzrok , zakaj je moj domaci gospodar tako kosmat., da bi se moral briti dvakrat na dan , ce bi hotel biti vsaj priblizno urejen. Se je ustulil med Boga in tebe 😉
Ce se v resnici obrije zvecer , pa hitro vem , kaj me caka ;)))
lp a.

hahaahah..Nic ne bom rekla…se pa smejim..bye

Sej sem, to drži , čist res.

Andrejka,

uff, ma veš kolk mi to prija za moj ego. Nimam brkov niti brade, včasih si čez vikend pustim pristriženo tridnevno bradico za par dni (moja pravi da ji včasih paše). V glavnem pa se brijem z brivnikom, ker sem po britju z britvico ko dojenčkova ritka, zvečer pa to še bolj pika. Po glavi sem bolj temno rjavo poraščen, res je da ob straneh malce sivim, sivina pa tudi že sem ter tja udarja na druge dele. Brijem se samo po bradi drugje nikjer, ne nosim nikakršnih okraskov (uhanov prstanov ipd…), samo uro. Ne nosim spodnjih majic, od perila samo spodnjice, nogavice vedno črne.

Medo

Jas pa kar s pinceto velikanko. Huj, pa še luštno je.
LP Rozi

A tam kjer se lahko da lupčka???

Medo

Hojla Marija, še sem tu.

Kar je Bog združil, tega naj človek ne loči……no, če smo obšli ta zakon, zakaj ne bi še tega:……Kar je Bog zarastel, tega naj človek ne brije….

Kakor kdo, se mi zdi.
Najprej je bil tabu, da bi imele ženske volilno pravico, nato da bi imele izpit za avto, nato da bi se brile, ali bog ne daj, da bi ustvarile kako frizurco tam, no, hmmm..danes se zgražajo nad pobritimi moškimi, no meni ni všeč, če se tip pobrije total povsod, noge, roke, a kaj malega tu in tam…..

Meni osebno so frizurce zelo všeč, všeč mi je, če je lahko moški frizer vsaj doma, če že nima salona. In obratno.
Moja draga nima rada dlak v juhi in na zobeh, jaz ji pa rad ustežem, če le lahko. Je pa to narobe svet. Želel bi si ene take gizdalinske brčice in mušketirsko bradico, pa nimam materiala, tam kjer ga pa imam, ga pa mečem stran. Kdo bi to zastopil.

No, zdej ste me pa našle… :))) Ma, kot je Sašo rekel, je dlake pobiral samo še tiste, ki so padale z voza….. Hojla, jaz sem dobil samo še tiste, ki so ostale Sašotu :))) Res nisem kosamtinec…. Vse skupaj seka na rumeno – oranžno – rdeče :))) , brke imam odkar sem prvič videl britvico (ne boš ne), brijem se na vsake kvatre enkrat (nekdaj, v rajnki JLA enkrat na teden), sedaj po potrebi in željah…. No, tudi čupa je neki t’ko bolj kratko, ne predolgo….. Skratka, če ne bi imel obleke, bi me pozimi sv****** zeblo :)))

Pa en lep nekosmat dan, vsem, pa sončka tud, ja!

Jani

Marija,

kam kreš dol, čakaj zdaj se bo šele začelo, daj da pokukam pod krilo in najdem tiste tri dlačice in ti jih izpulim z zobmi (ne bo bolelo).

Medo

no..tako se dela Hubert!
hihi bravo!

Pa shrani in nalepi !
Pazi , domisljija dela ;)))

Sašo napiše:
>
> Hojla Marija, še sem tu.
>
> Kar je Bog združil, tega naj človek ne loči……no, če smo
> obšli ta zakon, zakaj ne bi še tega:……Kar je Bog
> zarastel, tega naj človek ne brije….
>
> Kakor kdo, se mi zdi.
> Najprej je bil tabu, da bi imele ženske volilno pravico, nato
> da bi imele izpit za avto, nato da bi se brile, ali bog ne
> daj, da bi ustvarile kako frizurco tam, no, hmmm..danes se
> zgražajo nad pobritimi moškimi, no meni ni všeč, če se tip
> pobrije total povsod, noge, roke, a kaj malega tu in tam…..
>
> Meni osebno so frizurce zelo všeč, všeč mi je, če je lahko
> moški frizer vsaj doma, če že nima salona. In obratno.
> Moja draga nima rada dlak v juhi in na zobeh, jaz ji pa rad
> ustežem, če le lahko. Je pa to narobe svet. Želel bi si ene
> take gizdalinske brčice in mušketirsko bradico, pa nimam
> materiala, tam kjer ga pa imam, ga pa mečem stran. Kdo bi to
> zastopil.

Kot Ne joči Peter.. as ti tud u vodo padu

Andrejka kje se pa ti brijesššš.

Pa ne tako žalostno zdaj pa vem kaj me čaka…….., pa ne morem verjet da ti z robčkom primeš?

Medo

Ma kje je to ?
Jaz sem pa do zdaj mislila , da se lahko lupckamo vsepovsod !
a.

Ja, Sašk, Bog bo to že razumel, če je tako naredil, kaj meniš. Pa še kdo bi to razumel, verjemi. Ampak, Sašk, taka “deškost” in “izgled deviškosti” tudi ni na odmet, veš, kar verjemi!!!
Marija

Sveda se in to ne samo z ustnicami!!!

Medo

Ja , robcek tudi vcasih prav pride 😉
Torej , sama se brijem po nogah in pod pazduho , ostala podrocja prepuscam izkusenim brivcem (zaenkrat samo enemu v domaci kopalnici ;)))
lp a.

Zakaj moram vedno domov, ko se začne najboljša predstava ?

Ej , Sasi , nikar tako previdno , vidis , da imas podrzko , vsaj pri zenskah !
Ti kar sekaj dalje !
a.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close