Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Britje – brade, brkov in se cesa !

Britje – brade, brkov in se cesa !

Sej sem ti rekla, da boš moral PC-aka nabavit. Najlepše zamudiš !

Lupčkamo se lahko kjerkoli, Hubert. Saj imaš domišljijo. Uporabi jo. Kam pa pridemo brez domišljije?

Lp od sončnice!

Hvala bogu da ne…le kaj bi brez jezicka..tako ali drugace..tezko bi brez njega..uf ste zahajcal dons..hihi
Sej se vidi a ne?

To ti delamo zanalasc !

Andrejka, moj se vedno brije zvečer, tako da vedno vem, kaj me čaka. ha,ha

Lp od sončnice!

ojej :))))))

Hahaha Saso nadure mislim bodo padle…hihihi
Bo zena vesela pa kesa da dol pades..pa na carini bos napredoval..ma jest ne bi premisljevala..

Hubert, da nisi ti morda hodil v šole Ane Nuše Kneževič, ki je strogo proti belim športnim nogavicam (za poslovneže, pazi!!!). No, nekaj se te je prijelo, če si jo le kdaj poslušal. Sivina, sivina …. sivina je odraz resnične zrelosti, menim, da si zdaj v tej fazi. In – ker si tako krasen človek, ne potrebuješ nobenega okrasnega dodatka, verjemi! Morda samo …., morda … ah, no, kaj pa vem!!!
Marija

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Sem prepričana, da je Kaja urejena.
Ne morem pa pozabit dveh scen. 1. Luštna ženska, lepa postavca, kostimček s kiklo, urejena, le – ojoj, dlakave noge! Dlake je imela daljše kot moj mož, pa še te so bile črne!!! Ponavadi ne gledam ženskih nog, ampak tole mi pa ni moglo uiti.
2. Spet ena luštna ženska, zunaj 30 stopinj, ona v majčki brez rokavov. Dvigne roko in – ojoj! poraščena podpazduha- jek!!!! Dlake dolge 3 cm.
Še nekaj časa sem bila vidno pretresena.

Lp od sončnice!

Mmmmm, Hubert – my kind of a men!

Lp od sončnice!

Pepi , a odprem novo temo z zgornjim naslovom ????????????
Skoraj vsi so se ze izkasljali , razen tebe in Stumpantla.
Zakaj sta tako sramezljiva ?
Kje siiiiiiiii ?
Jaz pa sanjam o tvojih brkih 🙁
a.

Ja, pa včasih, za predigro uporabiva njegov brivnik. In potem me brije in brije in brije …

Lp od sončnice!

Malo je mnjkalo pa obliznil ekran. Imam domišljijo (včasih mi tudi nagaja ta “ščegetavček”).

Medo

Jaz mislim ,da bi lahko drugi več napisal o meni ,kakor jaz sam , zato se raje vzdržim ,in prepustim domišljijo vam- KAM PA PRIDEMO BREZ DOMIŠLJIJA . Jih je pa kar nekaj tu gori ki me me tudi vizualno pozna.
hahahahahhaah

lep pozdrav - veste čigav !

Ampak znas matrat..hudica..men ne gre..domisljija kaput! POmagaj!!!

Marija,

ne nobene šole podobne podobne reči, zrelost? Pa saj vidiš da me meče in norim kot norec, hlačke, obrite noge, (deolteji), mečice čist se mi bo sfuzlalo. Morda ……. ah, no jaz vem !!!!

Medo

Ti , ti lumpek !
Se pa pustis prosit !
Dej , povej mi ! Sej bom novembra al pa se prej spet v Lj., ampak do takrat ne morem cakat ! Me bo pobral 🙁
lp a.

Sončnica

Tisto mmmmmm je čutiti nekako medeno in tekoče. Nič ne vidim kaj o tvojem negovanju dlačic (takih ali takih) ali pa sem kje zgrešil????

Medo

Ej, Štrumpi, jaz bi te tud’ ……. tako rada ………. oh, kaj bi dala ………. za to ……. vizualno predstavo!!! Prikaži se mi, prosim, kot se je prikazal (kja, kdo že … aja, in komu?). Ma saj ni važno, važno je, da je …….. in da ima …….. traktor!!! Prikaži se mi, kakorkoli že!!
Marija

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Začni jemati obleko dol košček po košček in da vidiš kako se ti bo zapisalo

Medo

Daj no štrumpi, daj se že malo sleci. Pa ne boš ja pustil ženske nepotešene, to je največji greh

Medo

Ops sem te že našel sedaj si to kar dobro predstavljam. Kaj pa pol ko brivnik crkne……….

Medo

Pišem ,pa zbrišem ,pa spet napišem pa zbrišem……a bi …. Ma ne …pa naj jim bo …

Noge imam kosmate ,kot kočevski medved , pa na riti se tudi najde kaj kosmatega ….. a da ne govorim o ljubavnom tepihu (samo zizike ven gledajo), Kratki (1 cm dol.) lasje . med črnimi lasmi že poganjajo tudi že sivi, ja ja pa tudi plešica se me je načela ,zadaj ……..Nimam brk .ne brade
A o norcu nam nič govoril,………..hahhahaahahahah

lep pozdrav - veste čigav !

Hubert, Hubert, včeraj pa rožice ženi, a!!! Kaj ji boš pa danes nesel, ji boš novega avta kupil, ali kaj?
Marija

Ojla, a ti pa ze jecljas 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close