Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Britje – brade, brkov in se cesa !

Britje – brade, brkov in se cesa !

Jej jej Marija, kje ga ti najdeš :)) Huberta mislim :)))

Lep dan. pa čimmanj dlak!

Jani

Ma kakšen avto. A da veš če me najde na forumu, kaj vse se tukaj pogovarjam to bi bil šele hudič (pa se samo pogovarjam). Danes ne nesem nič ker bom sumljiv, zadnje čase pravi da se kar nekam režim brez veze, pa nekam zamišljen, pol pa še rože. Moral bom domov z nasmeškom št 5, ker bom drugače naj……..al bom pa dobil s tastaturo okrog kepe.

Medo

Mal mu je nerodno ni vajen???????

Medo

Me je nimam kaj, počasi se bom počutil kot doma hi hi…..

Medo

Potem pa moj uporabi domišljija!

Lp od sončnice!

Kaj pa ti uporabiš??????????

Medo

Ma ja, tale post bi moral iti gor, pod Marijo, tisto o avtu pa to :))) Ampak, sej je jasno 😉

Jani

Ja, Andddrejka, me trenclja, kot mokrega psa! Sta me Hubert in pa , no, saj zdaj še tega ne vem več, katera je, a je Sončnica, a je Perla, tako zmrkala, da sem čisto preč, sem čisto fuč! Kako malo je revežu treba, da je zadovoljen, ali ne. Tisa z brivnikom je zelo zelo pikantna, tudi Hubertovo provokativno vprašanje, kaj pa, če brivnik crkne ….. je hudičevo na mestu? In kaj jaz, reva uboga, nimam ne kosmatega …. se ne brije ne z brivnikov, še tako se redkokdaj, pa še vidim ga redkokdaj! In zdaj tule gor vse to o poraščenosti, o britju, o …….. oh, oh, oh. Uboga jaz.
Marija

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Tudi jaz uporabim svojo domišljijo. Če pa crkne njegov brivnik, se zaklenem v kopalnico in se obrijem s svojim pripomočkom.

Lp od sončnice!

Ni da bi se sekiral imamo take brivnike ki samo nežno masirajo, nekaterim je to še bolj všeč

Medo

a ste norci hahahahhahahah,
no pa poveje , ali nam, ni luštn , res take vas ima mnajrajši !

lep pozdrav - veste čigav !

Fantje nekaj grem stavit!
Da bo ena od nslednjih provokativnih Andrejkinih tem vprašanje: kakšne lulčke imamo, smo da ne vem kako bo to zapakirala v novo temo??

Medo

Hi , hi , Hubert , lahko bi probali z “Česa se mamica najbolj razveseli ? Ali so to roze ob najbolj nenavadnem casu , je to morda drobno darilce , poljub zadaj na vrat , ali pa dlani na oci in vprasanje – ugani , kdo pride na vecerjo ? Moznosti je kar precej in lahko kar zacnete odgovarjati :))
lp a.

A ste videli , da vasa moralna podpora pomaga. Mi ze rojijo same neumnosti po glavi , yess !

heheheheheh,hahahahahah, no a v smo mandlci pravi a????

Jutri, oja, jutri ti povem….. :)) Naj te firbec matra :))

Lep dan in lep popoldan, jutri…….

Jani

Pa se to : teme so provokativne toliko , kolikor sami hocete.
Ampak vidim , da vam gre slacenje kar z lahkoto od rok , ceprav se blize zima !
Yess in se enkrat yess !
lp a.

Huč pa imam, še nikoli nisem tolk pisal o sebi kot danes, če bomo to gonili naprej, bomo tisti piknik SAMO OČI VEN spremenili v SAMO LULČKE VEN, samo pol boste ženske na boljšem ker boste vedele kdoje kdo???

Medo

aaaaaaaauvaaaaaaaa..
madona

kaj sem zamudilaaaa…..

A so zdej khmmm na tapet..cak se enkrat grem gledat…
hihihihi

hahhahahahahaha, a si hotu reč : BABE V VRSTO ,RAZBROJ SE!
PRVA -DRUGA..PRVA -DRUGA..PRVA -DRUGA..PRVA -DRUGA..
prrrvee dva koraka naprej MARŠ !
ČUČNI…….
jaz se ne bom šel te igrce , bom namreč skrbel za ogenj….

Andrejka, bog ti polonaj za tako prečudovit dan. Bomo morali povedati Primožu, da bo moral stvari tako urediti, da nam bo prej prihajalo ……. oh, ti moj bog ti, saj smo vsi čisto ponoreli, ljudi ….. hotela sem napisati, da se nam BO PREJ ODPIRALO oz. da bo stvar hitreje tekla, oz. da se bo prej vpisalo, ma ne, da se bo prej odprlo …. oh, čisto sem preč! Spet sem malo gor prišla in – me je vaše pisanje zasulo, me je ….. ne, me je …… pretreslo, ker ne bom mogla vsega prebrati!!! Dajte no bolj počasi …… uživati!!!
proseča Marija

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

..Jest tud odstopam,to ni zame..
Sem prevec postena..pa..pa..pa..nc

Ja, kdo je pa odstopil? Kučan? Drnovšek? Marija? (Opsa, ta slednja že zagotovo ne!!!, poštenost gor ali dol, imamo se pa le fajn!!, pa še vedno nikogar nič ne boli, prav nič, tudi laska še nima skrivljenega!!!)
Marija

Marija

ja kje si pa bila Princeska, danes je gužva tebe pa ni!!!!

Medo

Madonca, saj to je za znoret!!! Saj, si ko iz pravljice! Tako si jaz predstavljam gozdne vile…Ti bos se to mojo staro glavo na konc zmesala…Joj, kako raste domisljija…
Pepi

Mislite le mirne misli, Pepi

Andrjka pa zna narediti dar-mar. Jaz v glavnem vedno bolj pri repu z odgovori. Ce pristavim svoj piskrcek k temi: Britje brade me grozno nervira, ker se moram vsak dan briti klasicno, z zileti, to pa zahteva pazljivost, ki je zjutraj ne premorem veliko. Tisti elekticni brivniki odpovejo na mojih kocinah, zato imaj sedaj ze celo zbirko tega orodja. Fiberce danes ze delajo bolj male, so pa vseeno se neprakticne za ta posel. Brade mi zena ne dovoli, ker sem menda potem grd, saj je brada cisto bela in se ne poda k se dobro ohranjenem lasiscu…. Farbal pa si brade ze ne bom, sem prelen za taksne posle…
Pepi

Mislite le mirne misli, Pepi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close