Zvezdasti janež
poglej na http://www.enaplus.com. Tam ga imajo.
Mi nič ne pomaga če ga imate v LJ… Sem mislila da mi boste povedali da ste ga videli npr. pri taboljšmu sosedu ali pa v Sparu, ker potem bi šla v trgovino in tečnarila zakaj ga imajo v LJ v našem malem mestu pa ne :)). No, pri nas ga Spar nima, Mercator pa tud ne :((.
LP
D.
Ojla petra. Ne boš verjela – včeraj sem šla izključno zaradi tega v Spar in ga ni bilo. Mogoče imajo v Intersparu, ne vem, samo tega (Interspara) pač v Novem mestu nimamo (ga ne zaslužimo zgleda :)). Bom šla pogledat še v Mercatorjev Hipermarket (ja, tega pa imamo, samo bi se verjetno ljubljančani usedli in zjokali, ko bi videli čemu na dolenjskem pravimo Hipermarket :)) ). To je vse bolj ena revščina v primerjavi z trgovinami v Lj. Aha, še ena možnost (to pa imamo od nedavna, zato pozabljam nanjo) – mogoče ga imajo v Tušu (imamo Planet Tuš, kdo bi si mislil).
V upanju na uspešen lov za zvezdastim janežem vas lepo pozdravljam iz deževnega NM.
D.
Serbi, po moje oddaljenost od Lj nima prav nobene veze z založenostjo trgovin, ampak včasih človeka res pograbi jeza, ko si še za filter kofe ne more kupit druge sorte kofeta kot je Barkofe. Viš, pa bi res lahko naredila en izlet v Lj, bi še kavo kupila :)). Najboljše da začnem delat seznam stvari, ki se jih v našem malem mestu ne dobi, se bo hitro nabralo toliko, da se bo splačalo usesti v avto pa pod pod kolesa.
LP
Damjana
Petra, ni bilo sreče :((. Ta teden se odpravim še eno trgovino (oz bom raje kar poklicala) z hoby materialom. Sem pa že razmišljala, da bi koga, ki dela v LJ prosila za uslugo (veeeliko dolenjcev je dnevnih migrantov v prestolnico). Hvala Petra za trud, pridna si.
LP
Damjana
Jera živjo! Ne boš verjela – zadnjič ko sem tako besno iskala zvezdasti janež sem v Sparu (tanovem) našla in kupila mešanico za medenjake – je v taki zeleno rumeni vrečki od Kotany-ja. Mislim da sem jo videla tudi v Tušu, ampak sigurna pa nisem. Vem pa, da je nimajo v nobeni od manjših trgovinic, v katerih ponavadi po službi na hitro kaj kupim (saj veš, za vsako večjo štacuno se je treba že nekam zapeljat).
LP
Damjana
Živjo Petra! Ja kako si pa ti eno prijazno bitje, da bi se poustila tako obremenjevati. Neverjetno da človek še naleti na koga, ki sam ponudi pomoč. Sicer sem že v dogovorih s kolegico, ki je vsak konec tedna v Lj, če tukaj ne bom dobila, tako da hvala ti vseeno. Te bom pa mogoče za kdaj drugič “ponucala”, če večkrat pirihajaš v naše kraje.
Želim eno lahko noč (ali pa lep dan:)) ).
Damjana
Forum je zaprt za komentiranje.