Zvezdana in Špela gornik
Ujela sem samo zadnji del oddaje. Sem bila kar šokirana, ker nisem vedela ali je ženska pijana, ali pa ima v glavi resne probleme.
Sem šla takoj pogledat na fb oddaje Zvezdana, tam pa same pohvale kako super gostja je zopet bila. Ne razumem, ali vse komentarje, ki niso slavospevi oddaji takoj brišejo, predno jih odobrijo in objavijo.
No, HB, da še kdo tako misli kot jaz, ker sem že mislila, da jaz nisem razumela poduhovljenega bistva.
Zvezdana ima večinoma dobre goste. Tole je bilo pa neljubo presenečenje. Ne zaradi teme, je dobrodošla, ampak način … Adijo pamet! Gornikova ni povedala NIČ, kar bi bilo komurkoli v oporo ali navdih. Razen tistim, ki tudi sami delujejo skozi posploševanje na precej nizkem rangu, tem je pasalo slišat, da imajo prav.
Metanje vseh moških ali vseh žensk v en koš je najprej neumno. Potem pa tudi nedostojno in nastopaško, češ: takšni ste, so (in jaz sem seveda drugačna). Posebej zaničevalna do slovenskih moških. V redu, ima pravico do svojega stališča. Gotovo pa tudi razloge, da ga je oblikovala, če sem malo zlobna.
Še pridružujem gornjim mnenjem. Tako posploševanje, da slovenski moški ne znajo osvajat, da nimajo iskric (haha), to je na nivoju gostilniških debat 70 + letnikov, ki pravijo, da so vse babe enake.
Vprašanje je, kakšen tip moških ona pritegne, glede na njeno pametovanje in cinizem, je to precej jasno.
milaa, 06.06.2021 ob 14:27
Še pridružujem gornjim mnenjem. Tako posploševanje, da slovenski moški ne znajo osvajat, da nimajo iskric (haha), to je na nivoju gostilniških debat 70 + letnikov, ki pravijo, da so vse babe enake.
Vprašanje je, kakšen tip moških ona pritegne, glede na njeno pametovanje in cinizem, je to precej jasno.
Drži. Kar o ljudeh misliš, to od njih dobiš.
Forum je zaprt za komentiranje.