Zveza s tujcem/tujko
Japkica nisem ti nič polagal v usta, sem samo zapisal kako sem razumel tvoje besede + malo provokativnosti 😉
Marku pa hvala za vračilo odvetniških uslug, se strinjam s tabo le da bi sam malo bolj šparal s celofanom…. :)))
Marko, ti nisi zadovoljen s tem, če se zjutraj zbujaš zdrav ne glede na to če se boriš za preživetje ali ne? Jaz priznam, da sem, zelo.[/quote]
Meni je pa to nekako samoumevno. [/quote]
Zdravja nikoli nisem jemala in ne bom jemala kot nekaj samoumevnega 😉 mi mnogo preveč pomeni.
Azijke imajo baje poševne in zelo ozke. Zelo težko funkcionira, če ne namažeš. :)))
Nacionalnost ali rasa naj ima na kajvpliv? Ljudje smo si precej podobni po vsem svetu, če le niso preveč ideološko in tudi kulturno indoktrinirani, ker takšni so pa polni predsodkov, pa če živijo na Madagaskarju ali v Sloveniji.
No saj ljudje smo ideološko in kulturno indoktrinirani. In to po vsem svetu in v različne smeri. Meni se zdi da nekdo, ki je navajen na kastni sistem, poligamijo ali neko drugo tradicijo gleda precej drugače na zvezo kot Slovenci. Ampak ne poznam nikogar, ki bi se poročil z nekom iz tako drugačne kulture. Poznam pa eno zvezo Slovenka-Francoz in eno Slovenec-Američanka. In že iz tega je bila cela štala, pa čeprav je to skoraj ista kultura.
Marko, ti nisi zadovoljen s tem, če se zjutraj zbujaš zdrav ne glede na to če se boriš za preživetje ali ne? Jaz priznam, da sem, zelo.[/quote]
Meni je pa to nekako samoumevno. Seveda si želim ostat zdrav in veliko naredim za to. Ampak preden grem spat, se ne bojim za to, da se bom zjutraj zbudil s kako hujšo boleznijo. Zato si tudi vsako jutro ne rečem “oh, kako sem zadovoljen in hvaležen, da sem še vedno zdrav”.[/quote]Človek stroj spet na delu~~ Lev N. Tolstoj je pred spanjem obrnil list, napisal datum naslednjega dne in pripisal “Če bom še živ”. Marko pa, ko pride v službo, vklopi računalnik in ko ura odbije minuto čez sedem, že odda prvi članek na nepogrešljivem forumu med over net, že pravljično sedmo leto, če se ne motim?
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Katenjka, no vidiš, iz vse te statistke lahko potegneš en podatek, da sem že vsaj 7 let zdrav. Res, kot stroj. 🙂
Katenjka beleži vse in za vsakogar, nekateri mislijo, da vodi nekakšno preglednico xls, (kaj takega lahko izusti le omejeno moško mišljenje) samo tista mehanska reč ima omejitve vsebnosti podatkov, tako da…..
Ženska glava takih omejitev nima in se razne preglednice na še ne vem kakšnih mašinah sesujejo v prah, če bi jim naložil le delček njenih podatkov….. :))))
Katenjka misli, da tak stroj ne potrebuje vzdrževanja in posodabljanja, da opravlja svoja naravna dela. Cccc 🙂
Ne ona ne misli, ona ve, da ne rabi oz opravi vzdrževalna dela v lastni režiji, menda…..
Eh Marko to so taki, ki so bili doma na roke delani…. čeprav za njo nisem čisto prepričan, da se tako striktno brani serviserjev…..cccccccccccc
Ps
štirje c-ji so premalo 😉
Ne ona ne misli, ona ve, da ne rabi oz opravi vzdrževalna dela v lastni režiji, menda…..
Eh Marko to so taki, ki so bili doma na roke delani…. čeprav za njo nisem čisto prepričan, da se tako striktno brani serviserjev…..cccccccccccc
Ps
štirje c-ji so premalo ;)[/quote]
Ni še naletela na serviserja s pravim šraufencigerjem; da bi pa vsak šaril po njej, ki ne ve niti, če na levo ali na desno zateguješ, pa tudi ne pusti. :))
Ps
štirje c-ji so premalo ;)[/quote]
Ni še naletela na serviserja s pravim šraufencigerjem; da bi pa vsak šaril po njej, ki ne ve niti, če na levo ali na desno zateguješ, pa tudi ne pusti. :))[/quote]:D Kaj res?
Kaj si pa potem naredil? 😀
Forum je zaprt za komentiranje.