Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek žur na gorenjskem

žur na gorenjskem

Živjo!

Zanima me če kdo ve za kakšen lokal na gorenjskem, kjer se da žurat, plesat. Danes al pa jutr greva s kolegico ven, pa ne bi šle v Ljubljano ampak kam na gorenjsko. A mate kakšno idejo?

ja a res ni nobene ženske z gorenjske na forumu?

se te bom jest usmilu…….

edin lokal (za kerga jest vem) da te ne bojo čudn gledal če boš malo zaplesala notr je uluru cafe v šk.loki…….,
sam je pa kr neki mladine not….. (kar mene ne mot – itak prideš z družbo)

bohinj….disko klub gad……

RONDO PRI MERKATORCENTRU-KRANJ je kar dosti obiskan-morda se celo srečamo

Rokenrol pa manhattan sam va vokenrolu je mau bol ker je starejši folk oboje je v kranju mahattan je v centru rokenroll pa v blizini mercator centra ( ONC center)

o kul ful ste dobri… se odločm pa prideva.

aja se to. a se v Rondoju, Rokenrolu in Manhattnu da plesat? Kok je pa str folk, mi2 sva namrec 26. A bova najstarejše? Kakšno musko pa vrtijo? Če je house odpade.

Gostilna Vigred Reteče-Gor.vas pri šk.Loki.Ful dobr plejs pa muska na velkem platnju,tut po želji.Prijazen kelnar,radovedna kuharica.

hvala ribon, sam predpostavljam da je to bolj za starejše, ziva muska pa to, ane

Kaj pa Bled? Sj tm majo en pub k se tud plese notr..sam jaz sm pozabla kako se rece ker me ze dolg ni blo tm…

ne, tm se ne pleše……..
to je značilno kranjski kafič kjer razni wannabeji posedajo in opravljajo……

samo moje skromno mnenje……….

na bledu maš rock bar…….. še nism vidu nobenga tm not plesat…..
poj maš še troho….. tud tm se ne pleše…………
public bar……. housič ponavad….. za plesat ni placa ker ma kafič 20 m2
……..
na bladu maš še faraon…… diskač…….

ja, sam morš met tak avto da ma spred pa zad volan ker tm nimaš ket obrnit……. hehehehehehehe

solidno……..

ti nabiri ena ena

FRIK….. tinabirienaena (dej no tole mal prevest,al pa podnapise prosim)
SEJ DRGAČ SI PA KR FACA ,PA DOBR NICKNAME MAŠ

DAnes imata stavrosa v svinjaku v lescah…..

JEST SM S KRANJA!

Pleše se samo če je dobra družba za žur in zabavo.Res pa je,da moraš avto prej obrniti,ob prihodu.

Muska ni živa,je na kino platnu in kelnar Zdravko lahko zarola glasbo na videu po vašem izboru.Ima vse od zabavne,disco dance…

Ja, v Rockenrolu v Kranju poleg Mercatorja je preverjeno res dober žur, če ne bi bila lastnika dva babjeka, ki se vtakneta v vsako punco, ki ima dve nogi in dve roki

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close