Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek zunanje žaluzije čiščenje

zunanje žaluzije čiščenje

tisti, ki imate zunanje žaluzije, kako jih najboljše sčistiti, a ste že našli kak učinkovit pripomoček-razen krpa, voda in drgnjenje?
Kako pogosto jih čistite?

Meni to čiščenje žaluzij malo pije živce in ne vem, kako si to poenostavit.

Imamo zunanje krpanke. Čistim jih dvakrat do trikrat letno, po potrebi, tako da najprej pobrišem iz njih prah, nato mokro čiščenje, najprej na grobo potem na fino.
Je zamudno in malo zoprno, to je res, ampak kar se mora ni težko:)

Krpo sem pa kupila v Mullerju, tako rokavičko, ki jo daš na roko in s to krpo je res lažje.

nikoli ne čistimo

Poglavitni razlog, zakaj nimam in ne bi nikoli imela zunanjih žaluzij :))

Nam pridejo iz čistilnega servisa 1x na leto. Dokler si lahko to privoscim jih bom klicala, ce bo kdaj kriza bom žal morala sama.

Poglavitni razlog, zakaj nimam in ne bi nikoli imela zunanjih žaluzij :))[/quote]

Potem se avtu tudi odpoveš? DA ga ne rabiš čisti? Matr ste ene inteligentne.

Jaz imam žaluzije, ker so funcionalne, dobro zgledajo in dajo onknom dodatno varnost in zaščito.

Čistim jih 2x letno, —-> mokra krpa, mal ceta in krpa. Potem umijem še okna in čau, za pol leta sem dobra. Tudi okna se mi ne umažejo, mogoče 1x vmes umijem steklo na vratih od terase. Za celo hiši mi vzamejo okna, žaluzije, pliseji kar cel dan, samo dela res na izi, vmes kuham, jemo,…

A lahko prosim tole malo bolj razložiš?

Varnost in zaščito? No, to bi pa res rada videla. O dobrem izgledu bi tudi lahko debatirali – stvar okusa.
Primerjava z avtom pa niti slučajno ni na mestu, ker je bistvena razlika med pranjem avtomobila in žaluzij.

In ja, definitivno je bil pameten in poglavitni razlog, da se nisem odločila za zunanje žaluzije ravno njihovo čiščenje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close