Zunaj je pekel
Šnelo po senci travi hodi in to le zgodaj zjutraj in pozno zvečer.
Unim , ki so na solarni jogi pa zdaj pali. ☝️ Čakre se jim bodo potrojile. Prano hrane se bodo najedle za eno leto naprej.
Gledal tam ene, ki streho prekrivajo v tej vročini. Jebote, da ga ni dnarja, da bi v tem šel na streho. Ko se vročina odbija od folije mora bit preko 50 stopinj. Še tam po Dubaju in marsikje na afriškem kontinentu delajo na gradbiščih le ponoči. Čeprav se tud ponoči en klinc ohladi, ampak vsaj sonca ni, da bi dodatno žgalo.
lloyd, 14.08.2025 ob 15:07
crazyfrog, 14.08.2025 ob 14:47
Eni pa delajo ZUNAJ tud na asfaltu v tem vremenu.. ampak važni so sam psi?
A mi lahko nekdo pove za kaj ne delajo ponoči? Kolkor je nočna zaj…ana, je boljš kot pa tale vročina. Pa še mir bi imeli. Ajaaaa…
KEr po naši zakonodaji so nočne plačane več. Zato pri nas vse pacajo v vročini in gužvi. Aja, pa dosti tega je državnih ferm.
Nsem suha, 14.08.2025 ob 17:54
KEr po naši zakonodaji so nočne plačane več. Zato pri nas vse pacajo v vročini in gužvi. Aja, pa dosti tega je državnih ferm.
Lahko bi imeli kot v Spaniji.
Jaz bi delavcem dala delat do 32 stopinj dnevne temperature in delo od 6h do 12h, ter 18-22h, vmes ne. Kadar dnevne presezejo 32, imajo prosto.
Šnelca_783, 14.08.2025 ob 18:03
Lahko bi imeli kot v Spaniji.
Jaz bi delavcem dala delat do 32 stopinj dnevne temperature in delo od 6h do 12h, ter 18-22h, vmes ne. Kadar dnevne presezejo 32, imajo prosto.
Mojega vroč asfalt nic ne moti.
ni panike, 14.08.2025 ob 18:45
Mojega vroč asfalt nic ne moti.
Nč z repekom ne miga..
Skoraj 2h sem bila v vrtu okopavala rezala, grabila, zalivala…zunaj se kuha juha. Moker sem ko cucek. Obraz imam rdec in zatecen 500 me jih je popikalo.
Borim se, notranji boj. Med zeljo imeti vrt in takimi pogoji tropskih noci in norimi komarji.
Jaz bi jih zapalila.???
Se javim za naslednje leto, dezinsekcija ulic.
Zero toleranca do komarjev.
Zivcnega fasem ce je okrog mene 500 komarjev in me pikajo po obrazu, uletavajo v oko, nos in uho.???
Šnelca_783, 14.08.2025 ob 21:08
Skoraj 2h sem bila v vrtu okopavala rezala, grabila, zalivala…zunaj se kuha juha. Moker sem ko cucek. Obraz imam rdec in zatecen 500 me jih je popikalo.
Borim se, notranji boj. Med zeljo imeti vrt in takimi pogoji tropskih noci in norimi komarji.
Jaz bi jih zapalila.???
Se javim za naslednje leto, dezinsekcija ulic.
Zero toleranca do komarjev.
Zivcnega fasem ce je okrog mene 500 komarjev in me pikajo po obrazu, uletavajo v oko, nos in uho.???
Tumač vroče je, naj sonce že neha tko žgat, to ni normalno, to ni za živet več.
Odkar so taki ekstremi, imam veliko raje zimo, jesen, zgodnjo pomlad… Prej mi je bilo poletje zakon, zdaj ga ful več ne maram.
Šnelca_783, 14.08.2025 ob 14:51
Tudi te vidim prej kot pse, veš.
Blizu mene zal delajo nekaj na cesti, srce se mi trga, zal mi je da nimajo skrajsan urnik. Sem jim pa nesla 1 mrzlo radensko in 2l limonade, da se osvezijo.
Dars in vlada sta pač butasta.
Namesto, da bi delali od 18h do 6h zjutraj, prižgal reflektorje in šli zapirat del ceste, kot ga mislijo naredit na dan, oni brkljajo na 3 koncih v razmaku 4km v največji vročini in povečanem prometu. In to naredijo po celi Sloveniji. Ne razmišljajo, o turistični sezoni, delavce izkoriščajo kljub zakonodaji, sindikatom….da bi dal tranzit na vlake pa še slišal niso. Aja sej res, sej tega ne morejo narediti, ker že za eno usrano postajo zmečejo 170 milijonov evrov, realna ocena je pa 5 milijonov.
Forum je zaprt za komentiranje.