Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zrelost?

Zrelost?

Se strinjam. Ampak v nekih razumnih, dopustnih mejah, ki nimajo podtona svetohlinstva:).
Če bi tvoja trditev veljala za čisto vse…potem začni deliti svoje premoženje:). Otroke lahko tudi oddaš parom, ki so neplodni. Veš kako bi jih osrečil:). Kakšna ljubezen, kakšno zadovoljstvo.[/quote]
No, otroci niso predmeti in stvari. Ni treba pretiravat.
Čeprav tudi otroke na nek način delimo, ko jih damo v vrtec, da ima nekdo s tem službo.[/quote]

Saj tega eni al pa večina tu ne more razumet…. kdaj pa ”pretiravaš” takrat ko ti rečeš?

Kdaj pa si zrel?

Za vsakega se pretiravanje začne v drugačnem primeru oz. količini….

enako kot zrelost.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Lahko se vržeš na tla in začneš cepetat. Mogoče se te kdo usmili.:)

Se strinjam. Ampak v nekih razumnih, dopustnih mejah, ki nimajo podtona svetohlinstva:).
Če bi tvoja trditev veljala za čisto vse…potem začni deliti svoje premoženje:). Otroke lahko tudi oddaš parom, ki so neplodni. Veš kako bi jih osrečil:). Kakšna ljubezen, kakšno zadovoljstvo.[/quote]
No, otroci niso predmeti in stvari. Ni treba pretiravat.
Čeprav tudi otroke na nek način delimo, ko jih damo v vrtec, da ima nekdo s tem službo.[/quote]

A zdaj pretiravam, ko ti ne ustreza tovrstno deljenje?
Otroka imaš v vrtcu, da mu lahko omogočiš spodobno življenje. In seveda ima nekdo zaradi tega službo. Saj v trgovino tudi hodite, a ne. Sploh ne razumem, kaj ima to veze. Se počutiš kot dobrotnik?

Kaj pa rabiš, mogoče ti lahko mi. 🙂 A se noben ni našel? Mogoče si preveč sebična. ;)[/quote]

Marko, dajem primere, da vam pojasnim svoje gledišče. Ti si preveč notri padel…nič mi ne manjka:). Hvala za nič:))).[/quote]Moje pojasnjevanje stališča z mojim primerom si pa zavrgla? :/
Menda ti je res cuker padu…..čist 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Lahko se vržeš na tla in začneš cepetat. Mogoče se te kdo usmili.:)[/quote]

To zdaj vidiš kot moj upor in nezrelo obnašanje. V bistvu sem sarkastična in uživam, ko si ti tako resen.

To zdaj vidiš kot moj upor in nezrelo obnašanje. V bistvu sem sarkastična in uživam, ko si ti tako resen.[/quote]Fiši zunaj so luže, ne valjaj se po tleh, boš mokra in umazana in še prehladiš se lahko!
Resno ti govorim….cccccc

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

To zdaj vidiš kot moj upor in nezrelo obnašanje. V bistvu sem sarkastična in uživam, ko si ti tako resen.[/quote]Fiši zunaj so luže, ne valjaj se po tleh, boš mokra in umazana in še prehladiš se lahko!
Resno ti govorim….cccccc[/quote]

Ah…pretiravaš s to skrbnostjo. In pri nas ni luž.

Fiši zunaj so luže, ne valjaj se po tleh, boš mokra in umazana in še prehladiš se lahko!
Resno ti govorim….cccccc[/quote]

Ah…pretiravaš s to skrbnostjo. In pri nas ni luž.[/quote]Itak, ravno tako kot ti z egoizmom… 😉

To zdaj vidiš kot moj upor in nezrelo obnašanje. V bistvu sem sarkastična in uživam, ko si ti tako resen.[/quote]
Vem, da uživaš ob takšnih reakcijah. Je pa to le tvoja namišljena ideja, da sem jaz resen. 🙂
Seveda pa lahko verjameš v svojo iluzijo, da ti ne bom pokvaril veselja. 🙂

Za moje pojme, ja. Ker ljudje zame niso predmeti, da bi si jih lastili.
In zato predvidevam, da svojemu partnerju ne bi rekla, da je kaj narobe, če bi izrazil željo, da bi te delil s kakšnim svojim kolegom. 🙂 Seveda iz ljubezni.

Ah…pretiravaš s to skrbnostjo. In pri nas ni luž.[/quote]Itak, ravno tako kot ti z egoizmom… ;)[/quote]

Ti me hočeš sebično spremeniti:))).

haha, Robi ne razume, da je Golfishka demonstrirala point, da ni vedno nujno da je sebičnost katastrofa….. oz neprimerna za odnose ali za osebo….

Ti si govoril kot da je sebičnost zlo, medtem ko ti je Goldfishka podala lepe primere, da nisi vedno zloben če si sebičen….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

To zdaj vidiš kot moj upor in nezrelo obnašanje. V bistvu sem sarkastična in uživam, ko si ti tako resen.[/quote]
Vem, da uživaš ob takšnih reakcijah. Je pa to le tvoja namišljena ideja, da sem jaz resen. 🙂
Seveda pa lahko verjameš v svojo iluzijo, da ti ne bom pokvaril veselja. 🙂

Za moje pojme, ja. Ker ljudje zame niso predmeti, da bi si jih lastili.
In zato predvidevam, da svojemu partnerju ne bi rekla, da je kaj narobe, če bi izrazil željo, da bi te delil s kakšnim svojim kolegom. 🙂 Seveda iz ljubezni.[/quote]

Aja, zdaj selekcioniraš kje se splača biti nesebičen in imaš od tega še korist ter kje biti absolutno sebičen in zatreti želje drugih. Odloči se že. Mene ves čas prepričujete, da ne smem biti sebična. Ti pa svojo partnerko in otroke zadržuješ pri sebi (torej si jih lastiš). In zdaj naj ne posegam na področje ljudi, odnosov?

Aleluja!

Hvala Matkic:).

Itak, ravno tako kot ti z egoizmom… ;)[/quote]

Ti me hočeš sebično spremeniti:))).[/quote]Pa ne da mi uspeva? :)))

Ti me hočeš sebično spremeniti:))).[/quote]Pa ne da mi uspeva? :)))[/quote]

Itak ja:)). Vidiš, se že izboljšujem, ker sem ti nesebično dovolila, da me spreminjaš:). Pa nisem padla na glavo:))).

Potrebno jih je toliko več kolikor bolj (splošno) nezreli vstopamo v te odnose.[/quote]
Bi se kar strinjal s tem. Pri tem pa bi povedal, da za nekoga, ki ima le eno izkušnjo, še ne pomeni, da je zrel oziroma, da ima zrel odnos. Če je človek ravno prav nezrel, lahko dolgo vztraja tudi v slabem odnosu.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Torej so tudi na partnerskem področju potrebne izkušnje – torej praksa, kar pa nekateri zelo radi negirajo.[/quote]Potrebno jih je toliko več kolikor bolj (splošno) nezreli vstopamo v te odnose.[/quote]

Kot razumem nekatere tu gor, bi želeli (predvsem) žensko, ki je pri svojih 20+ malodane še zapakirana v placento, vendar tudi uspešno vzgojno usmerjena v materinstvo.

Pa ne da mi uspeva? :)))[/quote]

Itak ja:)). Vidiš, se že izboljšujem, ker sem ti nesebično dovolila, da me spreminjaš:). Pa nisem padla na glavo:))).[/quote]Še dobro, da nisi na glavo… bilo bi res škoda, da bi si spremenila “lični opis” :)))
Potem je treba delat nove dokumente, tiste s sliko. Neodgovorno. :)))
Če se kam drugam butneš ne bo take škode….. :)))

Itak ja:)). Vidiš, se že izboljšujem, ker sem ti nesebično dovolila, da me spreminjaš:). Pa nisem padla na glavo:))).[/quote]Še dobro, da nisi na glavo… bilo bi res škoda, da bi si spremenila “lični opis” :)))
Potem je treba delat nove dokumente, tiste s sliko. Neodgovorno. :)))
Če se kam drugam butneš ne bo take škode….. :)))[/quote]

A tako to gre…vidim, da nesebično deliš svoje izkušnje:).

Potrebno jih je toliko več kolikor bolj (splošno) nezreli vstopamo v te odnose.[/quote]

Kot razumem nekatere tu gor, bi želeli (predvsem) žensko, ki je pri svojih 20+ malodane še zapakirana v placento, vendar tudi uspešno vzgojno usmerjena v materinstvo.[/quote]Narobe razumeš. Da nisi malo nezrel? 🙂

Kot razumem nekatere tu gor, bi želeli (predvsem) žensko, ki je pri svojih 20+ malodane še zapakirana v placento, vendar tudi uspešno vzgojno usmerjena v materinstvo.[/quote]Narobe razumeš. Da nisi malo nezrel? :)[/quote]

ja no, sem bil mogoče malo preozko napisal. Tudi dedca mora znat popedenat, da jo bo lahko še nadalje usmerjal. Če bo uspešna pri skrbi za prihodnost njegovih genov, jo bo pa za nagrado še kdaj oplodil :-)))

Narobe razumeš. Da nisi malo nezrel? :)[/quote]

ja no, sem bil mogoče malo preozko napisal. Tudi dedca mora znat popedenat, da jo bo lahko še nadalje usmerjal. Če bo uspešna pri skrbi za prihodnost njegovih genov, jo bo pa za nagrado še kdaj oplodil :-)))[/quote]Da nisi ti prešel že ne drugo stran zrelosti? :))

Ja, na ketni imam privezane. Še nisi tega vedela ? 🙂

Zdaj pa mi še citiraj, kje sem to napisal in trdil.

Ja, na ketni imam privezane. Še nisi tega vedela ? 🙂

Zdaj pa mi še citiraj, kje sem to napisal in trdil.[/quote]

V bistvu si mislim, da ima tvoja tebe privezanega:)). Otroci so pa odvezani, letajo sem ter tja brez ketne:).

Ti si samo misli, kar ti paše. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close