Žrebičkovo meso
Ja komaj čakamo ker nimamo česa drugega za jest. Ko ga bodo klali ga glej v oči in poglej tisti obup in strah. In ob tem vedi da boš ti naslednji dan videla sonče in čutila kar on ne bo. Ga je treba zaklat samo zato ker je žival? In koliko mesa bo od te sirotice? Tudi on je bitje ki rado živi in čuti, ter hrepeni po življenju kot ti.
Upam da boste vsi siti.
Ja, mene pa zanima. Pusti mi prosim telefon na qq@email.si
Ja sem vegetrjanka. In sem proti ubijanju živali. Ne vem kaj boste meli od tega da ubijete žrebička. Saj ni na njem skoraj nič mesa. Ni res mi ne bluzimo ž. Ampak komu pa bo da žival bluzila? Tudi ona čuti in se veseli življenja. prav tako kot človek. To pomeni da če se ne more braniti jo je treba ubiti in se z njo mastiti? Kaj ti je res meso tako dobro da mora zaradi tebe nekdo umreti? Kaj nimaš kaj drugo za jesti? Ona je mogoče osamljen primer. Veliko vegetrjancev ne bi nikoli jedlo mesa. Je dokazano da živali preden umrejo izločajo neko kislino ji se izloči le takrat ko trpijo in jih je strah. To bitje nebo več videlo sonca in se veselilo samo zaradi vaše lakomnosti. In klanje živali doma je prepovedano. A veš kako bi tebi bilo če bi vedel da boš čez nekaj dni umrl?? Z vso močjo si bi želel živeti, prav tako kot ta žrebiček. Ni hijšega kot da ti nekdo vzame življenje zaradi svoje požrešnosti.
Želim vam dober tek. In ko boste jedli se spomnite na žival kakšna je bila ko je bila živa.
Oh Vegica malo se umiri. Saj vse lepo in prav, če si vegetarijanka in imaš rada živali, samo ta, da žrebiček ne bo več videl sonca je pa malo smešna. Kaj misliš da on ve kaj je to sonce? In da se žival veseli življenja? Oh lepo prosim…Kaj potem vsako jutro ko se zbudi, pogleda ven in si reče joj kako je danes lep dan, danes se bom imel pa res fino…daj ne bluzi…Si proti ubijanju samo ko gre za žrebičke, jagenjčke, majhne pujske? Kaj pa meniš o raznih živalskih farmah? Pa na drugi strani o lovu na divjad? Kaj ribe ješ? Pa ostale morske organizme? Kaj pa misliš o tem, da ljudje v puščavah jedo kamele? Resno misliš da zato, ker ti ne ješ mesa kakšna žival manj umre? Ja saj vem kaj boš rekla – če bi vsi tako razmišljali kot ti, jim pa ne bi bilo treba umirat…ne, seveda ne, samo potem bi pa mi umirali, ker bi npr. krave počasi postale mesojede živali, ker ne bi bilo več dovolj travnatih površin, da bi jih popasle in bi krave začele jesti nas…pač samo eden izmed primerov, mogoče ne ravno najboljši ampak mislim da veš kaj sem želela povedati.
Veš, jaz imam tudi zelo rada živali, pa nisem vegetarijanka. In verjetno bi res težko gledala kako bi ubili žrebička, jagenjčka,majhnega pujska…ampak pojem ga pa vseeno z veseljem. Tako kot kravo, kuro, ribo,…
Oh sovražim, ko se vegetarijanci spravijo na vsejedce in jih skušajo spreobrniti…Kaj tebe kdo posiljuje z mesom?
http://www.moviesfoundonline.com/earthlings.php
Seveda žival rada živi, prav tako kot ti. In če bi ljudje postali raslinojedi, bi bili dokazano bolj zdravi, ne bi več bilo toliko onesnaženj,in površina namenjena za seno bi bila namenjena zelenjavi. Krave pa bi se veliko manj množile. Niti slučajno nebi postale mesojede. Zunaj je ogromno živali, ki jedo travo ali kaj drugo in niso postale mesojede. In seveda ne bi bilo več trplenja. Res misliš da žival ne trpi, ko v klavnici vidi kako so druge pred njo ubili?
Dober tek.
Koga pa naj žival posiljuje z prošnjami da želi živeti? A ti ni ogabno jesti nekaj po čem se je pretakal kri in kar je imelo oči? Jaz ne smem nič reči kaj pa potem žival? Ona si še življenja ne sme želeti? Res miliš da je raje mrtva kot živa? Samo zato da je nekdo sit. In ob obilici toliko druge hrane??
http://forumi.siol.net/showthread.php?t=26403 OBVEZNO poglej.
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared
http://www.myspace.com/beth_sawyers (posnetki so na strani spodaj)
http://www.awionline.org/farm/video/hfafootage.htm
Vegica daj umiri se in ne posiljuj ljudi. Tudi sama sem vegetarijanka, pa čisto nobenega ne prepričujem,vsak naj živi in je kakor mu paše. Čeprav sem iz istega gnezda, pa nisem tako težka kot ti. A misliš, da delaš prav,propagando. Na tak način ne boš prepričala nobenega.Če jaz sama sebe ne bi, me tudi ena taka ne bi, kot si ti. Jaz za obiske skuham kar pač jedo, zase pa po moje. A ti že korenje škodi, ali kaj.lp
Ja saj vem, da naj neham težit. Ampak komu pa bo težila žival obsojena na smrt zaradi požrešnosti? Ona pa nima pravice nič rečt in niti ne more. Komu naj ona reče da bi rada živela.Prav tako kot ti si želi živet. A si ne zasluži živeti samo zato ker se ne more branit? Kakšna vegetarijanka pa si da obiskovalcem kuhaš meso? Zakaj si sploh vege? Zaradi živali že ne če jim ga drugim pripravljaš. Pa si ti predstavljaj da te bodo jutri zaklali za brezveze. Kako bi čutila? Strah, obup in željo po življenja. Prav tako čuti žival. Ja res vsak naj živi kot mu paše. Tudi žival bi rada živela pa ne more.
O moj bog, pa ti res nisi resna. Pa koliko si stara? Ker mi že vse skupaj deluje blazno otročje…Ali v tvoji družbi (če jo sploh imaš glede na to, da si tečna kot podrepna muha) ljudje sploh lahko sproščeno jedo? Ali si prijatelje izbiraš glede na to kaj jedo? Ker si resno ne predstavljam, da lahko en vsejedec zdrži ob tebi dlje kot 5 minut, ker mu verjetno non stop poskušaš vzbujati slabo vest samo zato, ker ima pač rad meso…
Kaj ribe ješ? In ostale v vodi živeče organizme? Kaj pa jajca?
In veš ljudje so se prej začeli ukvarjati z lovom, kot pa nabiralništvom, se pravi, da smo v osnovi vsi mesojedci, tako, da je ta tvoja o požrešnosti res malo mimo. In vsaj zase lahko rečem, da nisem prav nič požrešna, pa sem danes za kosilo pojedla odličen kotlet! In veš nič nimam proti vegetarijancem, pa pri tem sploh ni pomemben razlog, zaradi katerega so nehali jesti meso, ampak kot sem že omenila mi gre pa blazno na živce tole tvoje, sicer jalovo, poskušanje spreobrnitve vsejedcev v vegetarijance.
Pa dober tek tudi tebi!
Ljudje so se začeli ukvarjat z lovom, ker ni bilo toliko hrane kot danes. Ja na živce ti gre da tečnarim. KOMU PA NAJ TEČNARI ŽIVAL DA ŽELI ŽIVET? Tudi ona rada je in živi. Ampak za tvojo lakomnost mora umreti. Kako bi se ti počutila če bi vedela, da boš umrla? Nikogar ne želim spreobrniti, želim da ljudje vidijo kako za njih umirajo živali, ki si želijo živeti.
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]https://www.kuponko.si/library/images/campaigns/2581/1.jpg[/img]