Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika žrebičkova rebra

žrebičkova rebra

Ali se spečejo na enak način kot svinjska? V pečici na malo maščobe in zalivam z vodo al kako?
Kako dolgo se pa morajo pečt?

Ti ni dovolj perutnina in svinjina? Je res treba vse živali pojest? A ne boš sita, če ne boš pojedla konja ampak kaj drugo? V enih državah je klanje konj prepovedano. Sicer pa verjamem da spet kakšna zajebancija, ker je podoben post bil že malo nazaj.

Ma dej nehite, no. Nekateri imamo vsaj dober okus, ok?
Ja, bil je podoben post kak teden nazaj, ker sem jaz spraševala, kako naredim žrebičkove zrezke, ampak ne boš verjela, ni nam uspelo pojesti še vsega mesa, tako da tokrat sprašujem za žrebičkova rebra, ok?
Če si vegeterijanka, pejt na svoj forum in tam žvečte svojo zelenjavo.

jA, NAREDIŠ ENaKA.jAZ DODAM ROŽMARINOVE VEJICE, VČASIH PREJ MARINIRAM Z VEČ ZELIŠČI, ni pa nujno.Isto zalivaš….DOBER TEK…

Hvala!!

pokrij s folijo, če noćeš preveč trde vrhnje plasti, zalivaj pa s česnovo vodo, če imaš rada ta okus.

Zato ker ješ nekaj, kar si želi živeti misliš, da imaš dober okus? Tudi ta konj si želi še kaj okusiti, pa žal ne bo mogel.

no, melindda, pa mi povej, kaj pa ti rada ješ?

Nekaj kar ne nima oči, možganov, črevesja, udov..

Ampak res, res morate požreti vse kaj je na 4 nogah??????
Daj si še mačko pa psa speci pa glodaj!!!!!!!!!
Kaj si ne bi mucico lepo malo odrla in spekla, ali pa kužka na žaru????????????????????????????????????

Melinda počasi gloda samo sebe, očitno.

Ne razumem iz kakšnega razloga povzroča zelenjava tako močno agresivnost. Jejte vendar vsaj malo mesa, saj vas bo sicer bolel želodec. Od živciranja.

Zelenjava ne povzroča agresivnosti. le kako naj bom “strpna”, ko ljudje z veseljem pojejo vsako živo bitje. Žival se ne more sama branit, zato jih branijo nekateri ljudje. Vendar žal potem veljajo za nestrpne. Le kaj vse še bi ti žival povedala, če bi lahko. Še kaj veliko hujšega.

Če bi morala žrebička sama ubit, ga zdajle ne bi bilo na krožniku. Nisem vegetarijanka, venadar tudi sama ne maram pobijanja živali, ki so komaj začele živeti – so mladički (odojek, žrebiček, jagenjček,…)..

Živjo vsem, vidim da je tale forum iz prehrane prešel v forum “zaščtimo živali”, zato bi prosil vse tiste, ki pač ne uživajo v takšni prehrani, da nas njihova mnenja ne zanimajo in naj njihova gesla pišejo drugje , ker tut jaz lahko rečem, uboga salata kako jo lahko utrga, saj je tut ona živo bitje – ubijalec …

človek je že od nekdaj bil lovec in nabiralec.

in zato se je njegov organizem navadil na to, da rabi tudi živalske beljakovine.
Če je ta žival, ki jo pojemo za kosilo, grda, umazana svinja, ali kura, ali pa je to lep žrebiček, ali teliček, ali srnica, ali pa zajček, pa je na koncu koncev vseeno.

Melinda, naj te potolažim:

Žrebička niso redili za zakol, ampak so ga ubili zato, ker je verjeno imel kakšno okvaro, pa ne bi mogel uživati svojega konjskega življenja, v katerem bi na svojem hrbtu nosil kakšnega 100 kilskega debeluha.

Folk, se vam je skisalo? Že od malega sem jedla zajce, ker smo jih imeli v hlevu. Stara mama je pred mano žival ubila in naredila vse, kar je bilo treba. Meso smo jedli 1x na mesec, ostale dni samo zelenjavo z rižem, krompirjem ali makaroni, ker ni bilo denarja. Pustite drugim svobodno izbiro, kaj in kako bodo jedli. Zakaj je pujs boljša izbira kot mačka? Se pujs ne pusti crkljat? Ni lušten? O, pa je! Pa kobilice, ta luštna bitjeca? Nekje jih kar pohrustajo. Pa naj jih! Zato jih meni še ni treba,pa če jih cel svet je.
Potem so tu še jagenjčki, odojki… A šunki se pa ne upirate? Sploh taki nemastni, aneda?? Pršut, njami…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close