ZPS opozarja na Swiss+ Bed
Pa to še ni vse.
Ko poguglaš, kdo stoji za firmo ???????
Dobro preberite članka
Jao, no…a zdaj so se že na jogije spravili…pa saj nič več ne moreš dobrega in neoporečnega kupit v tej državi…vse strupeno- sadje, zelenjava, hrana…jajca. eto zadnjič ..itd , itd…do vzmetnic zdaj…kaj bo naslednje…? To se prav norca delajo, češ saj Slovenec bo vse požrl…dajmo probat ga nategnit anede..mal reklame pa popusta..pa gre vse za med in še zmanjka…Slovenec željan luksuza , ker ima v genih hlapčevstvo – pa vse , prav vse pokupi. Pa ta- ego- ga nese…češ- lej kaj imam …ala pred sosedi in žlahto, kaj si jaz lahko kupim -ker lahko, ti pa ne moreš…to hlepenje po priznanju , ,vrednotenju , kvazi bogatstvu…saj ste videli vrste- za pajkice- … anede…Imam nekaj prakse v prodaji.
ja saj, 23.01.2025 ob 15:01
Samo budale so kupovale to plastiko. Pa je bilo veliko komentarjev v smislu, da se vzmetnice nekih žnj podjetij ne kupuje. Je bolje malo našparat in kupit od priznanega proizvajalca, ne pa od nekih podjetij, ki naročajo iz Kitajske. Najbrž so še strupene poleg vsega.
??? Od priznanega proizvajalca ki nima kitajskih materialov? Me pa res zanima katero podjetje je tako. Pa kako si se ti prepričala da so res taki materiali?
Tukaj je šlo za tipično goljufijo. Navedeni so bili materiali in sloji, ki jih v vzmetnicah sploh ni bilo. A razumeš?
Anonimno 2369, 23.01.2025 ob 15:05
Že samo zaradi agresivne kampanije in dejstvu, da na njihovi spletni strani ni bilo nič, kar so tako agresivno oglaševali, je ljudem moralo prižgati vse rdeče luči. Veliko je bilo nategnjenih, potem je šla pa ZPS v akcijo.
Jaz sem enkrat komentiral in podal mnenje na Facebooku. Ker sem navedel firmo drugega proizvajalca, so me blokirali in obtožili, da sem zastopnik za drugo firmo.
Noben žakelj, ki pride v kolutu ni vzmetnica. To je sistem, čim lažja dostava, skladiščenje itd. Vzmetnica pa še vedno samo sili, da pride v naravni položaj. Na to čaka več mesecev.
Zizu, 23.01.2025 ob 16:14
Jao, no…a zdaj so se že na jogije spravili…pa saj nič več ne moreš dobrega in neoporečnega kupit v tej državi…vse strupeno- sadje, zelenjava, hrana…jajca. eto zadnjič ..itd , itd…do vzmetnic zdaj…kaj bo naslednje…? To se prav norca delajo, češ saj Slovenec bo vse požrl…dajmo probat ga nategnit anede..mal reklame pa popusta..pa gre vse za med in še zmanjka…Slovenec željan luksuza , ker ima v genih hlapčevstvo – pa vse , prav vse pokupi. Pa ta- ego- ga nese…češ- lej kaj imam …ala pred sosedi in žlahto, kaj si jaz lahko kupim -ker lahko, ti pa ne moreš…to hlepenje po priznanju , ,vrednotenju , kvazi bogatstvu…saj ste videli vrste- za pajkice- … anede…Imam nekaj prakse v prodaji.
In kaj je narobe, če jasno povedo in dokažejo, da oglašujejo nekaj drugega kot pa ti dejansko prodajo?
Nekam malo se omenja še ena goljufija, ki se jo gresta Fadil in Manuel Perviz. To je kraja ali zloraba blagovne znamke swissbed, to je blagovna znamka firme, ki dejansko obstaja v Švici in prav tako izdeluje vzmetnice. Na spletni strani imate tudi video, ki kaže prozivodnjo:https://swissbed.ch/
Forum je zaprt za komentiranje.