Zora Rotar???
ene 5 let nazaj al pa clo mal več so te isti psi napadli enga bogega pudlčka. Dajala jih je v avto in ko je gospa s psom mim pršla se jim je strgal, ona jih seveda ni mogla zadržat ker so bili 3. Baba smotana tut poskušala ni svoje pse stran dat, ampak je gledala. Una druga lastnica pa jih je začela brcat in je mali kužek krvav pobegnil. Bila sem glih na obisku pri sestrični takrat in sem se drla z balkona. Zraven nisem upala, ampak ko to človek vidi je groza. Te pse je potrebno usmrtit. Lastnikom pa prepovedat sploh imeti živali.
Zora Rotar je živela v Ljubljani, bila je splošna zdravnica v ZD Bežigrad. Bila je moja zdravnica in moram priznati, da je bila super. Sem bila prav šokirana ko se je zgodil tisti napad in vse njene reakcije kar se psov tiče. Če bi imela kakšnega manjšega cucka bi bila verjetno danes še živa,
Je pa res , da je bila nagnjena k samomorom.Ob enem neuspelem si je poškodovala grlo-goltanec in je zelo težko govorila.
JA po moje bi bilo treba kužke usmrtiti in mogoče uvesti kakšen zakon, da velikih psov recimo težjih od cca 20 kg nebi smeli imeti doma več kot enega, ali pa kaj takega.
Forum je zaprt za komentiranje.