Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zora Rotar???

Zora Rotar???

Je res da je umrla Zora Rotar, lastnica slavnih bulmastifov?. In če, zakaj je umrla?

Je res, zakaj, pa ne vem.

Najbrž so jo evtanazirali.

Ste pa žleht.

Kot mi je znano naj bi jo kap.

in kaj se je zgodilo potem s tistimi ubijalskimi cucki??

lotti: nič, seveda … še vedno jih gostijo v zavetišču na Gmajnicah, ker se pravdajo okoli usmrtitve. VURS je izdal odločbo za evtanazijo, vendar so odvetniki lastnikov vložili pritožbo in poskušajo z vsemi sredstvi preprečiti evtanazijo, psa sta pa že 2 leti lepo v zavetišču.

Samo upam, da je bila ona glavna za pridobitev psov domov in da se zdaj njenemu partnerju ne bo več ljubilo uporabljati vseh sredstev, da jih dobi nazaj. Je pa po novem (oziroma po tistem dogodku) on lastnik, enega psa imajo pa itak doma (tistega, ki ni aktivno sodeloval pri napadu).

oprostite, ampak res moraš bit mal prtegnjen v možgane, da imaš doma 3 ali celo 4 take pse?!

ene 5 let nazaj al pa clo mal več so te isti psi napadli enga bogega pudlčka. Dajala jih je v avto in ko je gospa s psom mim pršla se jim je strgal, ona jih seveda ni mogla zadržat ker so bili 3. Baba smotana tut poskušala ni svoje pse stran dat, ampak je gledala. Una druga lastnica pa jih je začela brcat in je mali kužek krvav pobegnil. Bila sem glih na obisku pri sestrični takrat in sem se drla z balkona. Zraven nisem upala, ampak ko to človek vidi je groza. Te pse je potrebno usmrtit. Lastnikom pa prepovedat sploh imeti živali.

Po moje pa prej samomor kot kaj drugega. Je bila videna nekaj dni prej (čeprav kap je nenadna). Je baje že večkrat poskušala, pa ji ni uspelo (pa dohtar’ca). Po moje jo je ta odvzem psov do konca dotolkel, ker brez njih ji najbrž ni bilo živeti.

Sam eno vprasanje:
Je to ena zdravnica, ki zivi v Visnji gori?

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

ne živi več, če nisi zasledila?!
Bogi mož, če so ji bili cucki več v življenju..take ženske so mal motene, pes nadomesti partnerja..

Zora Rotar je živela v Ljubljani, bila je splošna zdravnica v ZD Bežigrad. Bila je moja zdravnica in moram priznati, da je bila super. Sem bila prav šokirana ko se je zgodil tisti napad in vse njene reakcije kar se psov tiče. Če bi imela kakšnega manjšega cucka bi bila verjetno danes še živa,

Je pa res , da je bila nagnjena k samomorom.Ob enem neuspelem si je poškodovala grlo-goltanec in je zelo težko govorila.

JA po moje bi bilo treba kužke usmrtiti in mogoče uvesti kakšen zakon, da velikih psov recimo težjih od cca 20 kg nebi smeli imeti doma več kot enega, ali pa kaj takega.

lotti: njen mož ni (bil) zaradi cuckov nič bogi, ker je on en isti manijak, kar se tistih cuckov tiče – oba sta bila za v isti koš glede obsedenosti z bulmastifi

le kaj bi rekla danes na to?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close