Zopet maskara
Zopet – maskara! Imam temne, dolge in srednje goste trepalnice. Ko grem v kakšno drogerijo, mi trgovka največkrat reče, da naj vzamem tako, ki ti zaviha trepalnice. Žal od vseh teh “zavihalnic” ni nobenega učinka. Zato me zanima kakšen predlog za dobro maskaro, ki bi mi trepalnice poudarila, ne nujno privihala. Hvala in lep pozdrav, M.
Jaz sem bila vedno zelo zadovoljna s Heleno Rubenstein, ampak sem iz varčevalnih ukrepov presedlala na Isa Doro, ki mi ni popolnoma nič ustrezala (na krtački so ne zelo hitro začele delati grudice, pa še posušila se mi je v manj kot 2 mesecih). Sem hotela spet nazaj na višji cenovni razred, pa me je prodajalka v Mullerju prepričala, da naj probam Colistar mascaro (okoli 3.500 Sit), ker jo baje zelo dobro prodajajo. In moram ti rečti, da je super!
jaz sem trnutno zelo zadovoljna z lorealovo double extansion, najprej namažeš z belo nato s črno (samo se mi zdi, da je skoraj boljše, če namažeš samo s črno). bila sem zadovoljna tudi z niveino max volume 2000, ki da res lep volumen.
sicer pa če imaš dolge, goste trepalnice, je res dobro, da si kupiš kakšno ki ti jih zaviha. vsaj probaj, sej veš probat ni greh:)
baje da je dobra tudi DM maskara, njihova znamka, mislim da je S-he, al nekaj takega. nisem probala, baje pa daje zelo poceni.
Forum je zaprt za komentiranje.