Najdi forum

zopet gmail

Čudno, da Gmail pri ustvarjanju filtra pred nezaželjeno pošto nima funkcije
blokade (jaz jo ne najdem) ampak se ta nadlega nalaga v predalček
vsiljene pošte ali predalček smeti.

Ker je tega iz dneva v dan več in postaja to brisanje moteče me čudi, da
tako priznana firma Google ne omogoči blokade ali jim je pa v interesu,
da to smetovje laufa po netu.

Je kdo odkril ali pozna blokado?

saj ti ni treba nič brisat, se samo briše (po mislim da 30 dneh)

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Jp, spam zbriše po 30-ih dneh oziroma prej, če njegova velikost naraste na 1 GB.

Drugače pa se da čisto preprost filter ustvarit, ki ti samodejno spam meče v koš.

Greš pod filters, dodaš filter, tam kjer piše “Has the word” vpišeš “is:spam” (brez navednic), javi neko opozorilo, da je vpis napačen, greš samo naprej in potem te vpraša kaj naj s takim sporočilom naredi, pa obkljukaš samo zadnje – “delete it”.
Shraniš oziroma “Create filter” in od sedaj naprej bo vsa spam pošta letela direktno v koš.
Da pa avtomatsko pobriše sporočila iz koša, pa ne obstaja.

Hvala, deluje, spam leti direktno v smeti.

Tadaaaa! 😉
Kaj pa, če ti bo pisal kakšen skriven oboževalec ali nesramno bogati šejk, ki bo v naslovu sporočila napisal “spam” ali pa bo omenil viagro? –
Potem njegovega sporočila ne boš nikoli dobila. :)))

Tisti bogati šejk naj viagro uporabi kar zase, meni pa pošlje $$$$$
a ne na mail :))))
Si deliva pol na pol.

Še enkrat hvala!

Ljudje, s tem filtrom bodite previdni. Meni se je že trikrat zgodilo, da mi je pomembna pošta zašla med spam!

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Jap, res je, Pero. Jaz ga uporabljam samo na računu katerega imam izključno za razne internetne registracije.
Sem pa dobil pošto na email naslov od firme od pošiljatelja @SpaMaras….. .de in je Symantec Anti-Spam kateri nam ščiti Exchange, sporočilo kar zbrisal. Ker vsebuje “spam” :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close