Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style zopet – celulit

zopet – celulit

Lepo pozdravljene mlade dame. Sem prebrala vecino vprasanj in odgovorov na temo celulit. Tudi jaz sem ena, ki obupuje. Poskusila sem Vichyjevo kremo (D-Stock) in zares pomaga, a mislim da le za cas, ko jo uporabljas, kajti kasneje se izgled povrne. Zanima me krema ali gel,.., iz linije Decleor, kajti pripravljena sem poiskusiti. Prosim za nasvet, katera krema, ali gel, kaj je bolje, koliko je potrebno nanasat (casovno na dan, mesec, dva) in pa kaksna masaza (kako). Seveda se zavedam, da je nujen sport in pa primerna prehrana ter pitje tekocine (kar je dobro za cel organizem nasploh). Kljub fitnesu in kolesarjenju se mi obseg stegen ni zmanjsal, pridobila sem le na misicah, kar je tudi lepo, a celulit!!!! Kaj mi se svetujete? Prav lepa hvala.

Pri take vrste športih,se vedno poveča volumen mišice in tudi teža lahko zato naraste.Bolj priporočljivo je plavanje,tek….Decleorjeva krema je odlična v boju proti celulitu in za boljši izgled kože,vendar jo moraš uporabljati vsaj 2-3 mesece 2krat na dan,da se pojavijo prvi rezultati.

Jaz pa imam taki sistem: popoldan se stuširam z Afoditinim pilig gelom za celulit, nanesem Afroditin cerkopija gel, oblečem Afroditine hlače in grem laufat za pol ure in pol ure hoje; zvečer pa uporabim Vitaskin ampulo za celulit in preko Vitaskin kremo za celulit; zjutraj ne uporabljam nič – ni časa. Rezultati so vidni po 14 dnevih. To kombinacijo sem uporabila že lani in je ful delovalo. Aja, laufam in Afrodito uporabljam 3-4x tedensko, ne vsaki dan.

Lep dan!

Spostovani, lepa hvala za odgovor.

jas pa si zvečer zmasiram stegna z rokavico iz sisala,potem se zmasiram še z ledenimi kockami in nato nanesem še gel proti celulitu-ni važno kateri.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close