Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Zoofilija v Sloveniji

Zoofilija v Sloveniji

Pozdravljeni, videla sem nek članek o zoofiliji(seks z zivaljo) pa me zanima ce se take hude stvari dogajajo tudi v sloveniji.

Odgovor na objavo uporabnika
?, 05.10.2021 ob 08:03

Pozdravljeni, videla sem nek članek o zoofiliji(seks z zivaljo) pa me zanima ce se take hude stvari dogajajo tudi v sloveniji.

Če imaš izkušnje, lahko napišeš kaj več o tem…

Vsaj za enega odvetnika je znano, da ima rad pse.

To so sama natolcevanja primitivcev.

FSAKA ŽENSKA S PSOM BILOKATEREGA SPOLA JE POMOJEM SUMLJIVA ;*

Itak. Male psičke imajo bejbe zato, da jim ližejo mucke, pred velikimi pa grejo na vse štiri, da jih naskočijo.

Tudi v BDSM, če imaš sužnjo, lahko pripelješ velikega psa, da jo naskoči. Je pa fajn, da mu na prednje tace natakneš teniške nogavice, ker jo drugače v praksi med fukanjem ful spraska po hrbtu.

Žalostno da je družba tako izprijena in izrojena, da je unetnost da gola noseča ženska doji psa. Kaj se pa šele dogaja za zaprtimi vratmi pa raje ne vem.

sej zastopim da je zanimivo ker je tabu itd., sam nekje je meja.

MEJ(E) ŽE DOLGO NI VEČ ODKAR SO NA OBLASTI LEVIČARJI!

IN ODKAR JE svoboda PA SPLOH MEJ NI VEČ PRAV POPOLNOMA NOBENIH…

svoboda:

= stanje, ko človek ravna, presoja po svojem spoznanju, potrebah in ne v skladu s splošnimi pravili, zlasti moralnimi
= stanje, ko človek lahko izbira, se odloča po lastni volji

En policaj je nategoval konja,so ga kamere posnele.Pa ministri in zdravniki se igrajo zoofilijo,potem pa so psi ubili zdravnika,ministre pa odpeljali na šivanje.Nekateri ministri še zdaj prakticirajo zoofilijo.

Moj pes je med  zabavami na vrtu doma,zlizal zihr 15 razlicnih punc..pa kaj pol?

Prisotno je ja

Ja, tudi mene je že nekajkrat pes zlizal in lahko povem samo to, da je bilo božansko….

tina263, 29.07.2025 ob 08:44

Ja, tudi mene je že nekajkrat pes zlizal in lahko povem samo to, da je bilo božansko….

Si bila na mojem vrtu?(hec)

Samo uzivanje je to kar steje!

Anonimno 3753, 29.07.2025 ob 15:16

Si bila na mojem vrtu?(hec)

Samo uzivanje je to kar steje!

Nisem bila na tvojem vrtu, bi pa prišla z veseljem. Da se skupaj s psom in še kakšno bejbiko pozabavava….

Res je božansko, ko ti jo kuža preliže….mmmm

tina martina, 30.07.2025 ob 07:47

Nisem bila na tvojem vrtu, bi pa prišla z veseljem. Da se skupaj s psom in še kakšno bejbiko pozabavava….

Res je božansko, ko ti jo kuža preliže….mmmm

Potem pa z veseljem sprejeta,prav za res?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close