Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Zomig proti migreni ukinili- edino, kar me je drzalo pokonci-kaj zdaj?

Zomig proti migreni ukinili- edino, kar me je drzalo pokonci-kaj zdaj?

Samo te so mi pomagale pri migreni. Jih ni vec na trgu. Zamenjava je pol slabsa. A je kaksna varianta, da se v tujini pride do Zomiga in zavarovalnica povrne znesek?
Ima kdo izkusnje s takimi zadevami?

A Imigran Sprint ne pomaga

Meni so dali namesto Zoomiga Zolmitriptan, ki naj bi imel enako učinkovino.

Sem tudi mal negodovala in ga potem seveda vzela, ker kaj pa čem. In na srečo, je ravno tako učinkovit kot Zoomig, če ne še bolj.

Edino kar mi ni všeč je, da vsebuje aspartam in ga moraš dat na jezik ter počakat, da se raztopi. In ta okus mi je ogaben, pa še peče. Ampak važno, da neha glava bolet 🙂

Meni je za zamenjava čisto zanič. Veliko slabši kot Zomig-Dlj časa je treba da prime, in prej popusti.

Konoplja….

popolnoma sem odpravila hude migrene s CBD, konopljino smolo.

Lahko jih naročiš po spletu brez recepta v internetni lekarni

Vaš link

Nisem vedela, da Zomiga ni več. Drugače pa Imigran, Frotan, Relpax … Meni vse prime, če ne drugače pa v kombinaciji z Lekadolom sigurno. Pa še omili mi stranske učinke.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Pozdravljeni,

Za migreno so super 5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} cbd kapljice oziroma 16{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} smola. Imamo zelo dobre rezultate. Na začetku se kaže kot manjša bolečina in manj pogosta. Migrenski napadi lahko tudi s časom izvenijo.

LP

Sanja Stepić, strokovnjakinja s področja kanabinoidov www.be-hempy.si

Jaz sem ravnokar kupila 2 škatli zomiga v lekarni v Avstriji. Splošna mi je napisala bel recept.

6 tablet 2.5 mg je nekaj čez 28 €.

V ponedeljek pa pišem na ZZZS, če mi kaj povrnejo.

Meni tudi drugi triptani bolj švoh primejo.

Kakšen je način jemanja teh kapljic? Se jih jemlje stalno kot preventiva ali samo ob migreni?
Cena/količina/kok časa traja ta doza?

Uhotovils po 10 letih, da mi zelo pomaga telovadba hrbtenice in vratu.To zdaj delam 3x na dan. In kapljice za oči.Ker imam suhe, me je bolela glava zunaj na vezru, soncu, v avtu ko vrntilstor piha v glavo. Zdaj imam 60 odstotov manj migrene.
Zomig sem pa zamenjala z Relpaxom in je še boljši.

Pozdravljeni.

Mene pa zanima, kje v Avstriji ste kupili zomig tablete in ali so Vam na ZZZS povrnili stroške?

Za odgovor se Vam zahvaljujem

Skoz kupujem Zomig v italiji, v trbizu na bel recept. Skladno z odločbo zzzs, povrnejo 75 % cene zdravila ob predložitvi originalnega računa. Lp in srečno migrenicarji

To je parazit na možganih. Nisem zdravnik, ker nisem mafija, ampak mogoče dobi Ivermektin ali mebendazol/albendazol. 90% bolezni povzročajo paraziti, kar je samo fancy beseda za glive.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close