Zobozdravnik za otroke 5+
pojasniš kaj je dobrega v Vodicah. Mi imamo namreč grozne probleme z našim 4 letnikom ki ima katastrofo od zob, res za zjokat kljub vsej higieni in našemu trudu, to kar gnije in gnije, težko je taklemu majhnemu popravljat. Za dve plombi je še držal usta odprta zdaj pa je konec, luknje se večajo. Mali zmiguje z glavo, ga je že 2x po ličku porezala, ne veliko ampak mu pa ne upa nič delat. Še na stol si mali zdaj ne upa več it. Mi smo že čisto obupani.
http://www.zobozdravstvo-prenadent.si/
Ambulanta je sicer samoplačniška, ukvarjajo pa se posebej s tistimi, ki imajo strah pred zobozdravnikom. Čakalna doba je zelo kratka.
Poletna svežina, s spoštovanjem,
šele zdaj, po več kot desetih letih sem videla vašo pripombo, ki me je zelo začudila glede ocenjenosti kot “s… draga”. V vseh teh letih smo velikokrat bili deležni ravno nasprotnega mnenja kot je vaše, namreč, da smo cenovno presenetljivo ugodni glede laserskih storitev. Cene plomb na mlečnikih so bile 30 eur, doplačilo za laser pa 10 eur. Lani smo cene plomb na mlečnikih podražili na 30 – 50 eur za plombo, kar se mi res ne zdi pretirana cena. Naj dodam, da so cene plomb pri odraslih 30-100 eur, pri čemer je v ceno zajeto vse (anstezija, plomba, poliranje, podlaganje, kritje pulpe ipd.), kar določeni zobozdravniki računajo še dodatno.
Mislim, da si uporabniki naše ambulante res ne predstavljajo, kolikšen vložek pomeni delo z laserjem. Laser za trda tkiva stane 70.000 eur in več, šolanje, da lahko sploh učinkovito uporabljamo laser pa še vsaj nadaljnih 25.000 euro. Seveda so potrebna vedno nova in dodatna izobraževanja, ki seveda terjajo svojo ceno. Tako da se mi zdi, da opomba omenjene uporabnice res ni na mestu.
Nataša Prebil, dr.dent.med.
Prenadent zobna ambulanta
Forum je zaprt za komentiranje.