zobozdravnik v Samoborju
Zdravo,
Sem že postavila vprašanje pod neko staro temo, ki se je navezovala na zobozdravstvo na Hrvaškem pa nisem dobila odgovora. Zato poskušam tu še enkrat.
Odločila sem se zamenjati zobozdravnika, ker so mi trenutno zobozdravstvene storitve v Slo (privat), predrage, h koncesijskemu zobozdravniku pa več ne grem. Cenovno in časovno mi je najbližje ordinacija dr.Gačine na Otok Samoborju. Nikjer nisem zasledila kateri zobozdravniki so tam zaposleni. Bi morda kdo priporočil katerega?
hvala in lp.
ne govori, ce ne ves, dobesedno (!) pol je dal za vse zgornje zobe! zdej ne vem detajlov, ce je bilo par 10 e vec/manj, ampak pri znesku nad 1000/2000 se okvirno rece pol. pri nas bi pa sel k dr. k****e*ic-u (oz je sel po predracun in potem k dr. viskicu). s tem da je pri viskicu dobil prav tabelo z zobmi in si je izbral obliko (barva je itak na spodnje, ne more bit pet odtenkov svetleje), za obliko pa sliko (glede zaobljenosti itd, sicer male razlikice, ampak izberes lahko, tega pri nas se smisem slisala).
ne govori, ce ne ves, dobesedno (!) pol je dal za vse zgornje zobe! zdej ne vem detajlov, ce je bilo par 10 e vec/manj, ampak pri znesku nad 1000/2000 se okvirno rece pol. pri nas bi pa sel k dr. k****e*ic-u (oz je sel po predracun in potem k dr. viskicu). s tem da je pri viskicu dobil prav tabelo z zobmi in si je izbral obliko (barva je itak na spodnje, ne more bit pet odtenkov svetleje), za obliko pa sliko (glede zaobljenosti itd, sicer male razlikice, ampak izberes lahko, tega pri nas se smisem slisala).[/quote]
Sveže iz Samoborja, zato še vedno, z vso gotovostjo trdim, da zavajaš. Ni tako poceni. Pa sem tudi jaz odštela lep znesek.
Pol je samo v primeru, da si se v Sloveniji potrudil, da si našel najdražjega izvajalca. Pol ceneje od povprečja pa ni. V Samotorju sem bila zelo zadovoljna, samo ne dajajte ljudem vtisa, da je tam vse zastonj, ker ni. Bodo ljudje zelo razočarani.
Partnerju so v ordinaciji dr. Gačine cca mesec nazaj popravili sprednji odlomljen zob. Zanj je plačal 25 evrov, cena v sloveniji v privatni zobni ambulanti bi bila 85 evrov.
Za plombo dam vsakič minimalno 50 evrov, če je troplastna pa nekje med 70 in 80, potem je potrebno še kakšno slikanje zoba in anestezija… Pa sem hitro na trimestni številki. Tako da lahko rečem ceneje je. sicer pa nisem spraševala ne po mnenju (ker so tako ali tako različna), ne po ceni, ampak samo po zobozdranikih ki so tam zaposleni in izkušnjah. Če ima človek denar ni problem, si najde privat ordinacijo v slo in je zadeva zaključena. Če so sredstva omejena, pa je še vedno bolje plačati nekaj privatnemu zobozdravniku v tujini kot pa iti na koncesijo – če bi bila sama na koncesiji sama bi bila najbrž že brez cca 3 zob, pri 27 letih.
Forum je zaprt za komentiranje.