Zobozdravnik Quality Clinics
pozdravljeni! ja kot sem slišala da so uredu kar se tiče zobozdravstva strokovno in tudi hitro te naročijo so dosledni kar se tiče ure jaz sem bila sicer razočarana glede storitve ginekologije na internetu da je od januarja 2017 ko pa sem poklicala se hotela naročiti pa predvidevajo da bo šele spomladi tako da so mešani občutki so pa prijazni spodaj je čakalnica na recepciji poveš zakaj si prišel mal počakaš in pride zdravstveni tehnik ki te pospremi v ambulanto katero storitev potrebuješ zdaj za ceno pa ne vem kar se tiče zobozdravstva je prvi pregled vklučno z rentgenom popolnima brezplačen in ne zavezujoč tako da kot pravim mešani občutki
Res so točni in te pospremijo v ordinacijo, potem pa šok …ko zdravnica izjavi, da ne govori slovensko !!!!!
Kaj pa Zakon o javni rabi slovenščine? Kako dobiš delo s takšnim profilom brez znanja jezika države v kateri si zaposlen?
Smo Slovenci res tako ponižen in očitno ponižan narod?
Z rokami res lahko veliko pokažeš, ampak si predstavljate, da to počnete v ordinaciji??
Dolores
ja res šok ko reče da ne govori slovensko in te vpraša zdravstveni tehnik če govorim italijansko ja govorim ampak ne z zdravnikom oziroma zobozdravnikom on se mora prilagodit nam ne mi njim saj smo v sloveniji sprašujem se kako lahko dobijo dovoljenje za delo v sloveniji če ne zna govoriti slovensko. tako da manjše razočaranje najrajši bi se človek obrnil in šel skozi vrata očitno bomo morali najprej vprašat kateri zdravnik ti bo dodeljen a bo slovenec a bo italjan in potem greš na pregled mislim mal neodgovorno od njih ostalo pa ok cene pristop hitro prideš na vrsto tako da nekih velikih pripomb ni no naročila se bom pri ginekologu že dela pregled je nekaj čez sto € mislim da 120€ obsega pa vse vsaj take informacije sem dobila povem ko grem zdravnik je pa slovenec in tudi dela v šempetrski bolnišnici vsaj operira tam če je to potrebno in ga hvalijo tako povem
pred enim letom sem se k njim naročila na zobni kamen, ker so imeli najnižjo ceno. In res ja zobozdravnik je govoril samo italijansko. Ta me je poslal k kirurgu za ekstrakcijo osmice in tudi ta ni znal nič slo. V obeh primerih sem bila z delom zelo zadovoljna. Naredili so mi še predračun za implantat, ki je bil cenouno najugodnejši na goriškem. Letos začetek novembra sem se naročila za implantat in ne boste verjeli kirurg, ki mi je delal ekstrakcijo (tisti ki ni imel pojma kaj je slovenščina), je znal že z mano komunicirati v slovenščini, sicer s cudno izgovorjavo a sva se vse sporazumela v slo. Iz firbca sem vprašala na recepciji (diskretno) kako to da je po cca 6 mesecih taka sprememba in so mi povedali da vsi delajo tečaj slovenščine…….POHVALNO…..
Sporočim kako je šel implantat 🙂
Letos poleti mi je njihov zobozdravnik naredil delno zalivko in zaračunal 120 eur. Čez en teden se mi je odkrušila in storitev sem reklamiral. Zobozdravnik je napako popravil in mi dodatno zaračunal še 30 eur, češ da je popravil še sosednji zob. Plačal sem, zalivka pa mi je po 4 mesecih ponovno odpadla.
Skratka, nekvalitetno, nestrokovno in zelo drago! Nikoli več me ne vidijo! Odsvetujem njihove storitve!
Forum je zaprt za komentiranje.