Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek zobozdravnica Mateja Karlin Samobolec oz. kam v Lj

zobozdravnica Mateja Karlin Samobolec oz. kam v Lj

Pozna kdo kakšnega dobrega zobozdravnika v Lj, ki jemlje tudi na koncesijo?

Kam hodite… Moj nekdanji se je preselil v Koper. Povsod kamor kličem ne jemljejo oziroma imajo čakalno dobo nad 8 mes… Razen tele zgoraj. Sam za njo ne vem kaka je.

Ponavadi imajo dobri zdravniki vse polno, slabi pa še sprejemajo. Zmeraj je bilo tako in je po moje še vedno. Na ta način sem tudi jaz prišla k moji s koncesijo, ampak je zanič, zato hodim zdaj k čistim privatnikom, ki so dobri.

zakaj tak naslov???

Saj res, zakaj tak naslov?

Zdravnica iz naslova se je preselila …Vprašaj googla.;-)

Priporočam dr. Sanjo Lucijo Pečnik. Ima zasebno ambulanto nasproti AMZS-ja, jemlje tudi na koncesijo, čakalne dobe so pa minimalne- jaz sem nazadnje dobila datum za pregled 3 dni po tistem, ko sem poklicala za se naročit.

do mene je dobra

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Absolutno negativno izkušnjo imam z njo, zato ti jo odločno odsvetujem.
Ne samo, da vsiljuje svoje kompleksne samoplačniške terapije na bazi kisika po konkretni ceni 50€ (in jih seveda priporoča najmanj 10); ko namreč to odkloniš, ignorira klasično zdravljenje zob, ki bi jih pacient moral biti deležen v vsaki ambulanti. Prav zato sem danes v fazi implantacije, saj je uspešno prispevala k izgubi vitalnega zoba.

Slučajno sem naletela na tole prastaro temo. Me zanima, ali je pri omenjeni zobozdravnici še koga presenetila neverjetno visoka cena čiščenje zobnega kamna. Poleg osnovnega čiščenja je še skoraj obvezna kisikova terapija. Ko sem s kolegico govorila o tej visoki ceni, mi je predlagala njenega zobozdravnika, kjer sem plačala 4x manj. Ko sem mu povedala, koliko sem plačala pri navedeni zobozdravnici, je z nasmeškom pripomnil, da sem očitno prava za lupljenje.
Drugače mi je kot zobozdravnica v redu, res dela brez bolečin in kar mi je popravljala, je bilo v redu.

Odgovor na objavo uporabnika
proč od nje, 27.09.2010 ob 18:42

Absolutno negativno izkušnjo imam z njo, zato ti jo odločno odsvetujem.
Ne samo, da vsiljuje svoje kompleksne samoplačniške terapije na bazi kisika po konkretni ceni 50€ (in jih seveda priporoča najmanj 10); ko namreč to odkloniš, ignorira klasično zdravljenje zob, ki bi jih pacient moral biti deležen v vsaki ambulanti. Prav zato sem danes v fazi implantacije, saj je uspešno prispevala k izgubi vitalnega zoba.

Iščem informacije in me zanima, ali je to pri njej še vedno redna praksa.

Pri možu, ki je pacient dr. Karlinove, se občasno pojavi krvavitev dlesni pri ščetkanju. Poslala ga je k higijeničarki, ki dela pri njej, sosednja ambulanta in ta mu je ob pregledu določila terapije pri njej, v intervalnem zdravljenju v znesku 1700 eur? Halooooo? Še pri komu tako?

Kot je napisala samo proc od nje se z njo v celoti strinjsm. Pri njej bi izgibila vse zobe, ce bi tam ostala. Hvala bogu sem jo pravocasno zamenjala in sem prezadovins.

Odgovor na objavo uporabnika
Janko207, 26.06.2022 ob 16:33

Kot je napisala samo proc od nje se z njo v celoti strinjsm. Pri njej bi izgibila vse zobe, ce bi tam ostala. Hvala bogu sem jo pravocasno zamenjala in sem prezadovins.

Smem vprašat kam ste šli? Ker bi rad šel drugam, četudi samoplačniško.

moj sodelavc tudi hodi k njej, s njeno stroritvijo je zadovoljen, ga pa tudi skoz sili k svoji higijeničarki, ki ima astronomske cene.

Omenjeno zobozdravnica ok, vendar ima nenormalno visoka doplačila. Cene so bistveno višje kot v ordinacijah brez koncesij.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close