zobozdravnica Mateja Karlin Samobolec oz. kam v Lj
Absolutno negativno izkušnjo imam z njo, zato ti jo odločno odsvetujem.
Ne samo, da vsiljuje svoje kompleksne samoplačniške terapije na bazi kisika po konkretni ceni 50€ (in jih seveda priporoča najmanj 10); ko namreč to odkloniš, ignorira klasično zdravljenje zob, ki bi jih pacient moral biti deležen v vsaki ambulanti. Prav zato sem danes v fazi implantacije, saj je uspešno prispevala k izgubi vitalnega zoba.
Slučajno sem naletela na tole prastaro temo. Me zanima, ali je pri omenjeni zobozdravnici še koga presenetila neverjetno visoka cena čiščenje zobnega kamna. Poleg osnovnega čiščenja je še skoraj obvezna kisikova terapija. Ko sem s kolegico govorila o tej visoki ceni, mi je predlagala njenega zobozdravnika, kjer sem plačala 4x manj. Ko sem mu povedala, koliko sem plačala pri navedeni zobozdravnici, je z nasmeškom pripomnil, da sem očitno prava za lupljenje.
Drugače mi je kot zobozdravnica v redu, res dela brez bolečin in kar mi je popravljala, je bilo v redu.
proč od nje, 27.09.2010 ob 18:42
Absolutno negativno izkušnjo imam z njo, zato ti jo odločno odsvetujem.
Ne samo, da vsiljuje svoje kompleksne samoplačniške terapije na bazi kisika po konkretni ceni 50€ (in jih seveda priporoča najmanj 10); ko namreč to odkloniš, ignorira klasično zdravljenje zob, ki bi jih pacient moral biti deležen v vsaki ambulanti. Prav zato sem danes v fazi implantacije, saj je uspešno prispevala k izgubi vitalnega zoba.
Iščem informacije in me zanima, ali je to pri njej še vedno redna praksa.
Pri možu, ki je pacient dr. Karlinove, se občasno pojavi krvavitev dlesni pri ščetkanju. Poslala ga je k higijeničarki, ki dela pri njej, sosednja ambulanta in ta mu je ob pregledu določila terapije pri njej, v intervalnem zdravljenju v znesku 1700 eur? Halooooo? Še pri komu tako?
Forum je zaprt za komentiranje.