Najdi forum

ZOBNI BISER

Pozdravljeni,

rada bi imela mali biserček na zobu (cirkonček), ki se nalepi na zob.
Ali kdo ve, kje se dobi in cena?

Hvala za informacije
Mia

Elow!

Zadevco se da narediti pri zobozdravniku. Biserček ostane gor tudi po več let,prilepi pa ti ga z maso za belo plombo. Cena pa se giblje med 10.000 in 15.000.

pa se ta biserček lahko potem čez čas odstrani?

ja gala biiserček se z lahkoto odstrANI…. jas si tut zelim in sem se wse ze pozanimala… odpade kar sam je neboleče in če imaš lepe zobke še full lepo tko d… mene pa zanima kje točn se to da kupit oziroma narest???mjte see

ja gala biiserček se z lahkoto odstrANI…. jas si tut zelim in sem se wse ze pozanimala… odpade kar sam je neboleče in če imaš lepe zobke še full lepo tko d… mene pa zanima kje točn se to da kupit oziroma narest???mjte see

jaz sem ga dala nalepit v ambulanti SIMED Ljubljana, 01 5400 202 in mi je fuuul lepo držal, lahko bi ga pa prej dala dol, če bi želela. drugače je pa držal nekje 3 mesece.
Če pa hočeš najcenejšo varjanto, pa jih prodajajo v muellerju (pri blagajni jih majo), take, ki si jih sama nalimaš. mislim da jih je ene 5 različnih barv noter in lepilo,… Ampak trajnost in kvaliteta je verjetno slabša.

Kje v Mb delajo ta biser že nekaj časa razmišljam da bi si dala nardit?

Pa še nekaj na kater zob se točno nardi? 🙁

hej. mene pa zanima če mogoče kdo ve kje delajo biserčke na zob v mariboru in okolici? (:

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close