Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zobna pasta

zobna pasta

Zanima me kakšne zobne paste uporabljate?Nevem al ne znam več ščetkati zobe,al kupujem vse zanič,..ampak opažam,da to le ni tisto.Npr .nedolgo nazaj sem uporabljala corident pearl-po tej pasti ki naj bi kao pobelile zobe,je bil pri meni učinek ravno obraten,pa še črne pikice so se pojavile,kot da se ne bi nikoli spucala zobe,brrrr.

Torej katera zobna pasta naj bi po vašem odpravila črne pikice in ohranila belino zob?

Meni je najboljša Signal Integral.

colgate

Glede na mnenje mojega zobozdravnika, da je dosti bolj pomembna redna in pravilna uporaba kot pa vrsta zobne paste, jaz uporabljam kar tisto mercatorjevo. Pri pasti malo prišparam, da več ostane za čokolado:)))

Colgate herbal

Signal Super whitening

aquafresh

GLISTER OD AMWAYA;RES JE SUUUUUUPPPPPPPEEEEEERRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PROBAJ NE BO TI ŽAL!

PA VSO SREČO!!!!!!!!!!!!!!!!

Denta med ali Colgate.

Sam ti priporoča, da se obrneš na svojega zobozdravnika (ali zobozdravnico) in jo povprašaš o tej temi. Sama sem storila natančni tako in mi je predlagal zobno pasto, ki sem jo potrebovala za zelo občutljive zobe. Tudi on (ona) ti lahko pomaga ugotoviti kakšne zobe imaš in kaj ti lahko pomaga.

Sama uporabljam Sensodyne – občutljivi zobje so postali manj občutljivi. Meni pomaga.

GLISTER IS THE BEST!!!

To je edina zobna pasta, po kateri me pri pranju zob ni gnalo na bruhanje.

Posavka, kje se lahko nabavi ta pasta. Meni ni znana. Meni tudi gre zelo na bruhanje po vseh pastah. Fuj.
LP MARIJA

Jaz jo kupujem pri eni prijateljici, ki se ukvarja s prodajo izdelkov Amway. V prosti prodaji pa teh izdelkov ni.
Renata

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close