Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Zobje

Zobje

že skoraj 40 let plačujem vse prispevke, pa lahko samo sanjam o kvalitetni protetiki. Par implantatov stane kot soliden avto, kam naj gre revež z minimalko po denar? Medtem lumpi in socialni priskledniki bogatijo. A bomo večno tiho, slovenski hlapci in dekle?

Pa kaj ces naredit ce nimamo sanse no.

Nic ne mormo .lohk smo tih pa placujemo.

Nimamo sanse da bi bilo kaj po nase.

Neki zob dajo ce ti 3manjkajo neki tazga.vpras mal

Amerika. Saj ste jo hoteli imet. Kaj zdaj jamrate?

Ja ista zgodba. Tudi meni se je zavrtelo ob predračunu. Najprej sem 3 leta čakala od prvega pregleda da začetka obravnave vmes so mi pripadli 3 zobje. Na koncu pa vse skup obravnavamo samoplačniško cena precej zasoljene pa vse skup gre na koncesijo ampak se vedno plačam.

Vsi hodijo na Balkan, Avstrijci Nemci hodijo pa v Slovenijo.. Narobe svet??

Odgovor na objavo uporabnika
yania, 07.02.2022 ob 17:41

že skoraj 40 let plačujem vse prispevke, pa lahko samo sanjam o kvalitetni protetiki. Par implantatov stane kot soliden avto, kam naj gre revež z minimalko po denar? Medtem lumpi in socialni priskledniki bogatijo. A bomo večno tiho, slovenski hlapci in dekle?

Jaz od lanskega leta julija sem dajala denar na stran okoli 20€ in seveda ob tem cutila pomankanje. Da sem lahko letos sla k zobozdravniku in ja napenil me je. Kaj toliko casa cakam. Cena skoraj 130€. Ciscenje kamna. Plombe itd. Kaj cakam. Ce nimam niti za kruh. Koliko ljudi izgubi svoje zobe ker si zobozdravnika ne more privoscit.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close