Zobar za boječke
Na območju osrednje Slovenije iščem blazno prijaznega, nežnega, pa spretnega in hitrega
zobozdravnika.
Ja vem. Problem je v tem, da imam kljub srednjim letom grozen strah pred zobarjem. Ne toliko,
da bi panicirala in padala skupaj, sem pa že pobegnila iz čakalnice in klicala po telefonu, da
odpovedujem 🙂
Zadnjih XX let sem hodila v lokalni ZD in imam temu primerno razsulo v ustih, zdaj bi rada
zadeve uredila, kljub strahu. Torej – da je razumevajoč do takih, kot sem jaz, da ni zlatar, pa
če bi imel še koncesijo, bi bilo sploh super. P
Aja, pa da ne “packa” enega zoba desetkrat, to sem namreč doživela v prvem poskusu iskanja
novega zobozdravnika, ko me je za en zob naročil štirikrat, vsakič pokasiral 120 €, zob pa še ni
končan :-O
Predlogi?
4 ure?????? Me ni, sem že pod posteljo — :-O[/quote]
Če si pri tapravem zdravniku to ni nobeden problem. Jaz nisem vedela da sem že toliko časa na stolu dokler nisem prišla ven…. 🙂 🙂 🙂 Razen da so mi noge zaspale mi ni bilo nič drugega. Vmes sem skoraj zaspala, hahahahah…resno. Tip je ekstremno natančen, nežen in se pri njemu počutiš k da si pri kozmetičarki in ne pri zobarju.
Dr. Iztok Čož!
Prijazen, natančen, pozoren, dela počasi in brez bolečin. Če dela kaj brez injekcije, dela počasi in če se izkaže, da te na eni točki začne bolet, da takoj anestezijo in počaka, da prime, preden se loti naprej dela. Prej, vmes in potem razloži, kaj ti dela in zakaj. Si vzame čas in se lahko tudi v miru pogovoriš in dogovoriš, kaj in kdaj se bo kaj naredilo.
Jaz zbiram pogum za it k zobarju kake pol leta ponavadi, šele in samo pri Čožu me ni več tako strah – malo sem vseeno živčna, ker imam res tono slabih izkušenj za sabo, ampak potem sem skoraj povsem sproščena, ko sem tam – še sama težko verjamem.
Je pa zasebnik, razmeroma drag (ne pretirano, ampak … no, ni poceni) in ker en čas nisem imela denarja, sem šla vmes k nekomu drugemu – napaka! Po še eni slabi izkušnji z drugim zobarjem zdaj ne grem nikamor drugam razen k Čožu več nikoli v življenju.
Forum je zaprt za komentiranje.