Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zobar in rokavice

zobar in rokavice

Naredu se mi je karies ampak mi je groza iti k mojemu zobarju saj ne uporablja rokavic, prej sem hodila k privatnici brez koncesije, ki ima previsoke cene in normalno uporablja rokavice. Mi je zoprno k temu zobarju saj človek nikoli ne ve kaj lahko stakne. Hmm nerodno mi je pa rečt, da naj si že natakne gor plastične rokavice. Spet nekoga iskat mi je pa cela štala pa potem čakat na vrsto sto let. Priporočajte mi koga z rokavicami in koncesijo in kratko čakalno dobo in človeškim odnosom do praga bolečin.

Ali ti bo brskal s prsti po ustih?Prijavi ga inšpekciji.Stvar rešena.

Do zdej ga ni nobeden prijavil sem pa iz majhnega mesta zato si ne upam narest kaj takega. Saj veš vsi se nekako poznamo in bi bile lahko hude zamere.

najprej zdravje pol pa kultura

Pokličeš po telefonu na inšpekcije ali pa direktorja zdravstvenega doma,ali njegovega nadrejenega.Nekoga moraš opozoriti na nepravilnost.Boš še kakšno okužbo dobila.

Moj je privatnik brez koncesije, ap tud ne uporablja rokavic. Mene to ne morei, konec koncev je to njegov rizik, ne moj

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

ha ha da padeš pol.
sej kaj se sekiraš verjetno si ga prej drka pol pa je zanalašč brez rokavic da lahko ženskam s tisto spermo šari po ustih .
ni kaj eni se znajdejo ha ha

Jaz bi se pa kar malo neumno naredila pa bi ga tko kao spotoma vprašala preden bi mi začel delat, če si ne bo dal rokavic gor.

Ampak tudi rokavice so bolj za okras in občutek. Da res kaj pomagajo morajo biti vijolične.

Kaj pa vam je??? Kera inšpekcija po vašem pa bi naj to preverjala??? In v katerem zakonu piše, da mora uporabljati rokavice. V nobenem!

Glede higiene rok velja splošno pravilo, da je temeljito umivanje in po potrebi razkuževanje enako uspešno (ali bolj) kot uporaba rokavic.

Seveda pa je ob kakršnikoli rani na roki obvezna uporaba rokavic, normalno pa zgoraj navedeno zadostuje.

Rokavice znajo biti bolj nevarne kot ustrezno umite roke, saj marsikomu dajejo lažen občutek snažnosti – kar pomeni, da si jih ne zamenja dovolj pogosto – in problem je še večji kot pri neumitih rokah.

Kaya: “…kar pomeni, da si jih ne zamenja dovolj pogosto…”

Rokavice je treba vsakič menjati, tudi če se ima lažen občutek, da rokavice niso umazane.

To, da bi zdravniki ne uporabljali rokavic prvič slišim in se mi zdi preprosto šokantno. Nekdo je napisal, da je dovolj, če so roke dobro umite in razkužene. Drage dame, a si predstavljate, da bi vas ginekolog pregledal brez rokavic?!

Verjetno je uporaba rokavic kar nujna oz. predpisana. Zato ga kar opozori.

Na svetu sem zato, da ljubim! (iskreni.net)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close