Znižala standarde
mijav mijav, 23.12.2021 ob 09:05
bo treba standarde še malo znižat, pa poleg videza, še finance spustit malo pod rang.
tocno tako, me prav zanima ce bi se dandanes kaka zenska nasla ki bi sprejela moskega ki manj zasluzi kot on pa da nima tok pod palcem kot ona, to bi verjetno bil kar kompleks
Pri 40 sem se ločila. Po predelanju vsega hudega sem se s cmokom v grlu lotila iskanja partnerja, na portalih. Ker sicer sem skoz v istih krogih.
Po 20 zmenkih in 2 bežnih aferah sem srečala pravega. Kriteriji so. Bili ok a vendar ne prestrogi.
Kemija se je pokazala že pri mejlih. Ne morem verjet kakšnega ok človeka sem našla. Karakterno.
-
Priporočam ona on. Treba vložiti trud, čas, dobro spraševat in ne predolg čakat na prbi zmenek, saj tam vidiš a bo zadeva kam šla al ne.
Desperadodajka, 23.12.2021 ob 09:22
Še malo standarde spustit, da prideš do spodnjega nivoja gospodinjske služkinje.
Če me kdo nasmeji, me pa ti res ?? avtorici dajem dobronamerni nasvet: lahko še kaj postoriš zase, a v človeka rinit res ni treba, gre v kontra smer. Verjetno to že sama dobro veš, pa bi rada malo naših potrditev ? vseeno ti želim, da se morda le uspeta dobit na kavi, pa bosta videla kaj in kako dalje. Lp
A daj no ne prodajat jabolk. Zakaj te ni opazil? Sploh veš kako moški gledamo na to? Se pravi da ti upišem njegovo stališče. Zenske 80% moškim ne namenite nobene pozornosti v smislu da bi lahko kaj intimnega bilo se pravi vso pozornost dobijo tipi top 20 %. Kar pomeni on je med temi 80% in je navajen da mu nihče ne nameni nobene pozornosti in zivi svoje zivljenje. Tako da če si mu namenila majhen nasmeh in pogled v njegovi smeri, je verjetnost da ni opazil oziroma če je ni znal pravilno prebrat signala, ker se mu to ne dogaja, moznost pa je da je zaseden (ma punco). Mogla boš se bolj potrudit, pristopit vprašat kaj zvedet če je prost, se predstavit ter si izmenjata telefonsko. Skratka spoznaj kaj pomeni za moškega to ko moreš pristopit pravilno napeljat pogovor da ne izpadeš kot obupan, ali zalizovalec, čudak, in tisoč drugih stvari. Kako je ko te nekdo zavrne, posebaj ko je nasramna itd. V mojem zivljenju je me samo ena zenska vprašala za telefonsko in še tej nisem dal, ker sem jo en mesec v sluzbi uvajal na delovno mesto, ko sem šel z firme. Fora je bila se super ujamema ali ima fanta (seveda je jamrala da ni srečna) ter omenila mi je da ima samo moške prijatelje tako, da dve rdeči zastavici drugače bi ji dal telefonsko.
Čisti primer zenske v današnjem svetu, se pravi top 20% moških je prebralo nameno in če mu je do sex bo te izkoristil, ker lahko dobi boljše bo naprej iskal, medtem ko 80% moških nebo pravilno znalo prebrat namene, zato če neboš bolj direktna nebo nič, seveda to pa neznate bit ker potem ste lahko zavrnjene in to vpliva na ego, če te tip ki je enaka številka kot ti zavrne, medtem ko si prej sex z tipom ki je 8,9,10 in to nabije ego da potem misliš da lahko takšnega tipa obdziš za daljši čas.
Skratka vprašanje za vas dame je kdo je nagrada moški ali zenska v zvezi in zakaj?
Tako ti bom rekel sem šel z eno na pijačo in nato na zmenek ter je ona bila 3-4(suha, brez prsi, niti malo urejena, kot da si nebi lasi prala 2 tedna, v oblačilih za 5 e, oziroma znošeno vse par let) jaz sem 7-8 in ji nisem bil všeč kaj sem opazil na samem začetku po mimiki obraza in drzi meter stran, dal sem ji roko za pozdrav in odmakne po pol sekunde. Skratka se malo spoznama mi razlaga, da izgled ni pomemben itd o enakopravnosti v zvezi, skratka razlaga eno izraza drugo. Skratka sama je 3-4 in imela je tako visok standard za izgled kot da išče 9 ali 10. Skratka jaz sem ji dal priloznost, ker sem pričakoval mogoče ima pa karakter dober in vrednote (nič od tega, dobival sem 30% odgovore, zivi pri starših 28 let dela v proizvodnji v 4 urah kar sma se 3 dobila se je enkrat nasmejala, o hobijih nič zvedel, kaj rada dela nič konkretnega sprehodi). Medtem ko zame velja, zivim sam, delam za tujo firmo (plača med 0,01% Slovencev, seveda ji tega nisem umenil, in tudi avta nimam visoko razrednega ter normalni stil oblačenja, ker sem skromen in nočem pritegnoti napačnih tipov zensk nase), super karakter, ter pogovor sem moral tudi sam zmeraj vodit ker je bila zelo zadrzana. Skratka to je realna slika. Lahko da sem naletel na kakšno izjemo ali koliko jaz poznam zivijo ene v iluziji in čakajo na princa na belem konju, ki bo jih rešil ampak po 35 letu bo zelo teško, ker moški iščemo zenske ki lahko še imajo otroke.
Ariana643, 23.12.2021 ob 07:09
Vsi pravijo, da imam previsoke standarde pri iskanju moškega. OK, sem jih znižala. Precej. Naj povem, da sama nisem neka manekenka, moja postava je čisto povprečna, nisem debela, suha pa tudi ne. Imam službo, kariero, svoje stanovanje, in dva zanimiva hobija. Se zavedam, da nisem nek waw, ampak za stran pogledat pa tudi nisem. Tudi prej, se mi zdi, da nisem imela zares nekih visokih standardov, povsem normalne, vsaj meni se je tako zdelo. Videz mi ni bil najbolj pomemben, res pa je, da pretirano pretežkih ali presuhih ljudi res nisem opazila, mi niso bili privlačni.
Zdaj pa mi je všeč nekdo, ki je vizualno res nekaj drugega kar sem si dolgo časa predstavljala za meni všečno. Ga je precej skupaj, če me razumete. No, ampak tu nastopi težava. Tip me sploh ne opazi! Ker njemu so pa všeč manekenske postave!!! Za znoret. A tak težkokategorni moški res pričakuje, da mu bo v naročje skočila manekenka? Zakaj je tko težko najt nekoga, ki ti ustreza v vseh pogledih???
Zaveži si neke klobase okol vratu, pa te bo takoj opazil.
Je pa res hecno, kako ste domišljavi. Kot da do kraja grdim ljudem ne smejo bit všeč samo lepotice ali lepotci, kot da grdobe ne smejo imet visokih standardov. Kot da se morajo vsi poparčkat. Tebi voda teče v grlo, njemu očitno ne. Išči tretjega. Pa niti ti ne rabiš standardov zmanjševat, bo pa verjetno treba več “trnkov” vreči med ribake.
Zid Prihaja za vse “vas” ženske će ni že prišel, samo potem se ne čudite če ostanete samske, najbolje da si kar nabavite hišnega ljubljnčeka, ker da bo športnik, aktiven, zaslužil 50 tisoč eur na leto z vami se lahko kar pod nosom obrišete, tak moški ima na izbiro veliko deklet in jih dobro vrti pod palcem. Najdite si povprečnega in bo problem rešen. Ker zid se vam bliža če hočete ali ne 🙂
poznam, 27.12.2021 ob 13:57
Tudi jaz poznam enega, ki ga je precej skupaj in seksa samo z nadpovprečno lepimi ženskami, ima visok standard. Raje ne seksa in si ga na roke, kot pa “z grdo babo”, tako pravi. S čim jih omreži? Ima neko karizmo …
Od takega se samo stran obrneš. Tudi, če si nezemeljsko lepa. Itak mu gre samo za seks, ženske pa ponavadi želimo nekaj več.
Ločimo dve vrsti žensk z visokimi standardi.
1. Ženske, ki se jih čutijo vredne in se požvižgajo na mnenje okolice.
2. Ženske, ki se podzavestno ne čutijo vredne in klecnejo pred mnenji drugih.
Uganite v katero skupino spada avtorica spota.
Ženska, ki sama sebe dobro pozna in se ceni, že ne bo nižala standardov, majke mi.
Monalisa, 26.12.2021 ob 09:45
Debeluharji imajo komplekse in vedno iscejo suhice, to je pravilo. Zdravijo svoje komplekse s tem. Nasprotja se privlacijo. Uspesen moski bo iskal manekenko ne uspesno povprecno zensko. Uspesna zenska pa bo iskala uspesnega in zato so vse samske.
Kako to misliš? Manjkajo vejice ali pa je presledek vmes? …uspešni iščejo manekenke ne uspešne…ne štekam najbolje…
007, 27.12.2021 ob 19:42
A daj no ne prodajat jabolk. Zakaj te ni opazil? Sploh veš kako moški gledamo na to? Se pravi da ti upišem njegovo stališče. Zenske 80% moškim ne namenite nobene pozornosti v smislu da bi lahko kaj intimnega bilo se pravi vso pozornost dobijo tipi top 20 %. Kar pomeni on je med temi 80% in je navajen da mu nihče ne nameni nobene pozornosti in zivi svoje zivljenje. Tako da če si mu namenila majhen nasmeh in pogled v njegovi smeri, je verjetnost da ni opazil oziroma če je ni znal pravilno prebrat signala, ker se mu to ne dogaja, moznost pa je da je zaseden (ma punco). Mogla boš se bolj potrudit, pristopit vprašat kaj zvedet če je prost, se predstavit ter si izmenjata telefonsko. Skratka spoznaj kaj pomeni za moškega to ko moreš pristopit pravilno napeljat pogovor da ne izpadeš kot obupan, ali zalizovalec, čudak, in tisoč drugih stvari. Kako je ko te nekdo zavrne, posebaj ko je nasramna itd. V mojem zivljenju je me samo ena zenska vprašala za telefonsko in še tej nisem dal, ker sem jo en mesec v sluzbi uvajal na delovno mesto, ko sem šel z firme. Fora je bila se super ujamema ali ima fanta (seveda je jamrala da ni srečna) ter omenila mi je da ima samo moške prijatelje tako, da dve rdeči zastavici drugače bi ji dal telefonsko.
Čisti primer zenske v današnjem svetu, se pravi top 20% moških je prebralo nameno in če mu je do sex bo te izkoristil, ker lahko dobi boljše bo naprej iskal, medtem ko 80% moških nebo pravilno znalo prebrat namene, zato če neboš bolj direktna nebo nič, seveda to pa neznate bit ker potem ste lahko zavrnjene in to vpliva na ego, če te tip ki je enaka številka kot ti zavrne, medtem ko si prej sex z tipom ki je 8,9,10 in to nabije ego da potem misliš da lahko takšnega tipa obdziš za daljši čas.
Skratka vprašanje za vas dame je kdo je nagrada moški ali zenska v zvezi in zakaj?
Tako ti bom rekel sem šel z eno na pijačo in nato na zmenek ter je ona bila 3-4(suha, brez prsi, niti malo urejena, kot da si nebi lasi prala 2 tedna, v oblačilih za 5 e, oziroma znošeno vse par let) jaz sem 7-8 in ji nisem bil všeč kaj sem opazil na samem začetku po mimiki obraza in drzi meter stran, dal sem ji roko za pozdrav in odmakne po pol sekunde. Skratka se malo spoznama mi razlaga, da izgled ni pomemben itd o enakopravnosti v zvezi, skratka razlaga eno izraza drugo. Skratka sama je 3-4 in imela je tako visok standard za izgled kot da išče 9 ali 10. Skratka jaz sem ji dal priloznost, ker sem pričakoval mogoče ima pa karakter dober in vrednote (nič od tega, dobival sem 30% odgovore, zivi pri starših 28 let dela v proizvodnji v 4 urah kar sma se 3 dobila se je enkrat nasmejala, o hobijih nič zvedel, kaj rada dela nič konkretnega sprehodi). Medtem ko zame velja, zivim sam, delam za tujo firmo (plača med 0,01% Slovencev, seveda ji tega nisem umenil, in tudi avta nimam visoko razrednega ter normalni stil oblačenja, ker sem skromen in nočem pritegnoti napačnih tipov zensk nase), super karakter, ter pogovor sem moral tudi sam zmeraj vodit ker je bila zelo zadrzana. Skratka to je realna slika. Lahko da sem naletel na kakšno izjemo ali koliko jaz poznam zivijo ene v iluziji in čakajo na princa na belem konju, ki bo jih rešil ampak po 35 letu bo zelo teško, ker moški iščemo zenske ki lahko še imajo otroke.
Lej ki tudi ženske po 40 imajo lahko otroke. Je dosti primerov, ko tip zajebe zvezo in žensko, pa se pustita pri last minute letih.
Forum je zaprt za komentiranje.