Znate debatirati, komunicirati?
Zato je meni v užitek spoznat/videt ljudi v živo, ker ko ga imaš pred seboj, ga bereš kot knjigo. Najlepši so mi nakladači in lažnjivci in ko ga razkriješ se ga lotiš na tak prefinjen način, da niti ne ve kot se mu glava drži. Določeni se skušajo kontrolirat, a jih zmeraj nekaj izda (ton govora, način kako to povejo, recimo tudi oči – zenice) in potem si samo vzameš čas, ter ga raziskuješ. Težava nastane, če naletiš na enako dobrega opazovalca, ki tudi tebe enako dobro proučuje in hkrati pazi kaj dela![/quote]
Še ena feministka. A mate zbor danes? :))[/quote]
Prej sva bile s Calypso v duetu, sedaj bo pa zbor! Uživajte 🙂 🙂
čist tko: Bikini_, Calypso, Goldfish & Co — pa same o sebi nimate nobenega občutka, da ste zdriz, gnoj, ausšus … ker se javljate v temah od NM-3w, mu replicirate … hočete nekaj (pojma nima kaj) dokazovati???
Se pri tem ne počutite nič umazane, gnojne, smrdljive … poden od sebe ☺
z moje strani ste samo Lego kockice, ki jih sestavljam v objave ☺ — niste ne osebe ne relevantno mnenje ne intelekt … ste navadna plastika, plastelin — igračke ☺
p.s.: upam, da se ne boste blamirale z navajanjem enakih, podobnih, … argumentov kot sem jih natipkal ☺
Ne, jaz imam zelo visoko mnenje o sebi. Vsaj tako visoko kot ga imaš ti o sebi.
In za to imam veliko razlogov, ki jih ti morda niti ne poznaš in jih nikoli ne boš poznal. Tako da… tvoje mnenje sicer šteje, ampak samo za številko. Vsebina me niti ne zanima. Nisi ravno neki faktor v mojem življenju niti oseba, ki bi bila kompetentna, da sodi o tem kdo sem in kakšno je moje življenje, še manj kolikšna je moja vrednost.
Nm kr neki, ne nakladaj toliko enih in istih stavkov, ker se že več kot dementno ponavljaš – v vseh temah!!!! Ti zame niti lego kocko nisi, tvoj nick ne znam pravilno skracat, še tisto, kar mi od od riti odpade več šteje od tebe, res ne vem, čemu vso to tvoje šopirjenje in hvalospevi samemu sebi ter bolestno poniževanje drugih. Ni naš problem, da te v real life te nihče ne more ali ne je.be 5%, potem pa tu vsiljuješ svojo pomembnost, svojo plebejsko eksistenco. Res se mi ne da več filat tvojih kompleksov superiornosti in večvrednosti, najdi druge butlje, ki te bodo tako ohranjali pri življenju!
tebi pa brez NM-3w tudi ni živeti ☺
če bi se 10% časa, energije … posvečala svoji familiji bi imela že sredi poletja napletene nogavice, puloverje za mrzle dni
Pa dober no….če je to tvoja edina hiba pol še ni tako hudo, še vedno si nam lahko zanimiva…. 😉 :))))[/quote]
Mislim, da sem ravno zaradi te hibe bolj zanimiva…z neumnico se lahko manipulira, se jo šeta, preobrača, jo ovija okrog prsta, se ji prodaja pravljice, vsakodnevno pere mozeg…raje si vse to prihranim in se tipom za stalno odpovem :)[/quote]
Oh Calypso – kaj čutim zagrenjenost? Če te nekdo okrog obrača imaš vsaj možnost, da se kaj naučiš in če imaš srečo ga na koncu celo obvladaš! Calypso komuniciranje, debatiranje in druženje – le tako s lahko razvijaš.
Mislim, da sem ravno zaradi te hibe bolj zanimiva…z neumnico se lahko manipulira, se jo šeta, preobrača, jo ovija okrog prsta, se ji prodaja pravljice, vsakodnevno pere mozeg…raje si vse to prihranim in se tipom za stalno odpovem :)[/quote]
Oh Calypso – kaj čutim zagrenjenost? Če te nekdo okrog obrača imaš vsaj možnost, da se kaj naučiš in če imaš srečo ga na koncu celo obvladaš! Calypso komuniciranje, debatiranje in druženje – le tako s lahko razvijaš.[/quote]
Zagrenjenost? Norca se delam :)))
V bistvu ugotavljam, da MON-ovcem kar gre. Kaj pa ti praviš stari?[/quote]
menim, da jim ne gre. Takoj začnejo nekaj izven teme nakladati, v naslednji stopnjo podtikati … potem hočejo o čem vedeti (pa niti guglajo ne ) … skratka tupijo ☺
Forum je zaprt za komentiranje.