Znate debatirati, komunicirati?
Zato je meni v užitek spoznat/videt ljudi v živo, ker ko ga imaš pred seboj, ga bereš kot knjigo. Najlepši so mi nakladači in lažnjivci in ko ga razkriješ se ga lotiš na tak prefinjen način, da niti ne ve kot se mu glava drži. Določeni se skušajo kontrolirat, a jih zmeraj nekaj izda (ton govora, način kako to povejo, recimo tudi oči – zenice) in potem si samo vzameš čas, ter ga raziskuješ. Težava nastane, če naletiš na enako dobrega opazovalca, ki tudi tebe enako dobro proučuje in hkrati pazi kaj dela![/quote]
Neverbalna komunikacija ni nujno zanesljiva, lahko se precej zmotimo 🙂
Zato je meni v užitek spoznat/videt ljudi v živo, ker ko ga imaš pred seboj, ga bereš kot knjigo. Najlepši so mi nakladači in lažnjivci in ko ga razkriješ se ga lotiš na tak prefinjen način, da niti ne ve kot se mu glava drži. Določeni se skušajo kontrolirat, a jih zmeraj nekaj izda (ton govora, način kako to povejo, recimo tudi oči – zenice) in potem si samo vzameš čas, ter ga raziskuješ. Težava nastane, če naletiš na enako dobrega opazovalca, ki tudi tebe enako dobro proučuje in hkrati pazi kaj dela![/quote]
Še ena feministka. A mate zbor danes? :))
O bog se usmili ženska brez moža zakrknjena feministka :)[/quote]
Kaj se ti za to sekiraš, hm?
Mene se je že bog usmilil tako, da mi ni nobenega od tipov naklonil :)[/quote]Mogoče se je pa usmilil tipov…. 😀
Še ena feministka. A mate zbor danes? :))[/quote]
Kaj imaš s temi feministkami? Razumeš pomen te besede? Si ne prizadevam za enakopravnost z moškimi, kaj naj s tem počnem ? Kaj mi pomaga biti enakopravna z moškim, saj nisem tip, raje sem enakopravna ženskam 🙂
Neverbalna komunikacija ni nujno zanesljiva, lahko se precej zmotimo :)[/quote]
Kaj konkretno ti misliš? Daj malo bolje to razložit
Neverbalna komunikacija ni nujno zanesljiva, lahko se precej zmotimo :)[/quote]
Kaj konkretno ti misliš? Daj malo bolje to razložit[/quote]
Lahko, da kdo nima popolnoma nobenih slabih namenov, ne skriva ničesar, a je v resnici npr pred neznanci prestrašen, plašen, nesiguren vase…njegov glas je nekoliko ali precej zvišan, ima potne roke, se mu tresejo, živčno obrača pisalo ali očala vtika v usta, težko vztraja pri daljšem stiku z očmi…iz tega bi lahko kdo povzel, da nam taka oseba omenjenih lastnosti nekaj prikriva, v resnici pa popolnoma nič. To s pogosto dogaja, kadar ljudje gredo npr na razgovor za službo, ali se s kom prvič dobijo npr zmenek na slepo ali imajo intervju na tv…
S področja neverbalne komunikacije sem predelala cca 5 knjig različnih avtorjev, večina jih najpogostejše neverbalne znake (prekrižane noge, roke v žepih, privzdignjena obrv, zehanje, igranje z lasmi, pogled v levo, odmikanje oči, pridušen glas, tapkanje s prsti, pogosta uporaba mašil, sklenjene roke na prsih ali trebuhu…) razlaga precej različno, so minimalne podobnosti; zato se izključno na neverbalno komunikacijo opazovanega človeka v celoti ne “obešam” – vsakdo ima svojo neverbalno govorico in vsaka odraža le pomen, ki izhaja iz tistega človeka. Želim reči, da naj ne bi posploševali.
Tudi mene je že kdo netočno presodil zaradi mojih neverbalnih znakov…koliko so mi ljudje pripravljeni pojasniti svoje zmote o meni 🙂 in vem, da se bo še to ponavljalo, ljudi so grozljivo zaverovani, zafiksirani v svoje vzorce pa naj bo 🙂
Nihče od nas ne bi imel nič proti, če bi na teh straneh dokazoval čim več omenjene veščine :-)[/quote]
forumašenje pač ni debatiranje, komuniciranje ☺
in net ni reala ☺
nicki so pa sploh v kategoriji božjega, angelov … ☺
Kaj konkretno ti misliš? Daj malo bolje to razložit[/quote]
Lahko, da kdo nima popolnoma nobenih slabih namenov, ne skriva ničesar, a je v resnici npr pred neznanci prestrašen, plašen, nesiguren vase…njegov glas je nekoliko ali precej zvišan, ima potne roke, se mu tresejo, živčno obrača pisalo ali očala vtika v usta, težko vztraja pri daljšem stiku z očmi…iz tega bi lahko kdo povzel, da nam taka oseba omenjenih lastnosti nekaj prikriva, v resnici pa popolnoma nič. To s pogosto dogaja, kadar ljudje gredo npr na razgovor za službo, ali se s kom prvič dobijo npr zmenek na slepo ali imajo intervju na tv…
S področja neverbalne komunikacije sem predelala cca 5 knjig različnih avtorjev, večina jih najpogostejše neverbalne znake (prekrižane noge, roke v žepih, privzdignjena obrv, zehanje, igranje z lasmi, pogled v levo, odmikanje oči, pridušen glas, tapkanje s prsti, pogosta uporaba mašil, sklenjene roke na prsih ali trebuhu…) razlaga precej različno, so minimalne podobnosti; zato se izključno na neverbalno komunikacijo opazovanega človeka v celoti ne “obešam” – vsakdo ima svojo neverbalno govorico in vsaka odraža le pomen, ki izhaja iz tistega človeka. Želim reči, da naj ne bi posploševali.
Tudi mene je že kdo netočno presodil zaradi mojih neverbalnih znakov…koliko so mi ljudje pripravljeni pojasniti svoje zmote o meni 🙂 in vem, da se bo še to ponavljalo, ljudi so grozljivo zaverovani, zafiksirani v svoje vzorce pa naj bo :)[/quote]
Odlično! 🙂
forumašenje pač ni debatiranje, komuniciranje ☺
in net ni reala ☺
nicki so pa sploh v kategoriji božjega, angelov … ☺[/quote]
Povej nam to še 1x brez besed :-)[/quote]
[img]https://fbcdn-profile-a.akamaihd.net/hprofile-ak-frc3/s160x160/523060_365456220206395_1257024018_a.jpg[/img]
A to se nanaša samo na to temo ali na tvoje tuforumske aktivnosti na splošno?[/quote]
kwa te briga … odštevaj svoje izpuhtenje brez, da se vtikaš kjer nisi dorasla
Povej nam to še 1x brez besed :-)[/quote]
[img]https://fbcdn-profile-a.akamaihd.net/hprofile-ak-frc3/s160x160/523060_365456220206395_1257024018_a.jpg[/img][/quote]
Slikica ni prava, slab si, slab model v neverbalni šprahi….tvoja napihnjenost je res le fama; pa nič hudega, smo tega pri tebi že vajeni :)))))
[img]https://fbcdn-profile-a.akamaihd.net/hprofile-ak-frc3/s160x160/523060_365456220206395_1257024018_a.jpg[/img][/quote]
Slikica ni prava, slab si, slab model v neverbalni šprahi….tvoja napihnjenost je res le fama; pa nič hudega, smo tega pri tebi že vajeni :)))))[/quote]
saj bi ti natipkal, da imaš zelo najhen krogec iz katerega ne vidiš … pa ne vidim smisla v metanju biserov sv.in.njam — enostavno nisi vredna vonja mojega prdca … le kako, da visiš na mojih bravurah???? — zamisli se in ustrezno deluj v naprej.
se mi e da, ker Robi briše
pa tudi ti nisi vredna več kot se meni sprdne[/quote]
Meni je prav – želim biti nevredna.
Tebi bi moral dostop blokirati, ne le brisat tvoje umotvore. Relativno normalen forum si do konca izpridil s svojo prisotnostjo. No ja, po svoje te razumem – nek pečat na svetu moraš pustiti, dedek 😛
pišče … si že kaj razumnega tukaj natipkala???
takšni kot si ti so mene vrgli iz komunistične partije YU/SVN — pa sploh njihov član nisem bil … mi je jasno, da ne doumeš poante ☺
Forum je zaprt za komentiranje.