Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Znate debatirati, komunicirati?

Znate debatirati, komunicirati?

znate svoje mnenje povedati tako, da je jasno, da je to vaše mnenje (1. oseba ednine)?
znate komunicirati z izazom svoje misli – ne pa s spodbijanjem/zaničevanjem mnenja/misli drugega?
znate sprejeti mnenja, ki so drugačna od vašega brez občutka, da gre za napad na vas osebno?

NM-3w vam tukaj nudi točno to!! mnenje proti mnenju — argument proti argumentu … osebnih občutij v bitkih NI ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Keri psiho! Kaj ste imeli v bolnici uro o lepem obnašanju? Tebi nič ne pomaga.

jebat ga … ampak jaz sem tako preživel do danes … profesionalno dlje, kot imaš ti let … dosegel pa status legende

tudi materialno se meni izide glede na vložke ☺
položaj v družbi znancev, prijatejev … cenimo se — brez, da bi bili odvisni drug od drugega ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

jebat ga … ampak jaz sem tako preživel do danes … profesionalno dlje, kot imaš ti let … dosegel pa status legende

položaj v družbi znancev, prijatejev … cenimo se — brez, da bi bili odvisni drug od drugega ☺[/quote]

Ti si res legenda, ko boš umrl se bom na tvoj grob poscala 🙂

položaj v družbi znancev, prijatejev … cenimo se — brez, da bi bili odvisni drug od drugega ☺[/quote]

Ti si res legenda, ko boš umrl se bom na tvoj grob poscala :)[/quote]Ha,ha,ha…..
Ampak jaz ne bi tvegal….. ker tak kot je NM bi te lahko tut še takrat prijel za…. nekaj…. 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

[img]http://www.getbig.com/boards/index.php?action=dlattach;topic=435567.0;attach=479990[/img]

Kako neketerim ne uspe skriti nivoja komunikacije, ki so ga sposobni?????
Vsaj v javnosti!?

Meni pa je tema všeč!
mislim ,da premalo ljudi zna pravkomunicirati. Tudi pri sebi opažam, npr med prijatelji in v službi so moja stališča zelo jasna, sem zgovorna. v partnerskem odnoso pa mi preces škriplje v komunikaciji. Tam moram naredeit še napredek. Prehitro popustim partnerjevem mnenju – tako da še sama ne vem kdaj me obrne 🙂

nekateri so mojstri v tem …

Edino pravilno 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

napačen avtor

Kaj pa lastni napredek?

Še kar, nisem pa vedno pripravljena za debato, komuniciranje; včasih mi je tišina ljubša.

Tukej lahko debatiraš tiho boš, ko boš bila poročena in poslušala moževe napotke :))

Calypso pač ne bo tiho 🙂

po mojem doumevanju bo takrat vdova ali ločena ☺

Ni za rečt dvakrat ja :))

Ne iščem moža, veze še manj, kaj bom s tipom delala, ste brezvezni, večina bolj kot znam razložiti; zmerni intelekt me je zje.bal 🙂

na raznih sestankih, predstavitvah … se dostikrat zabavam, ko opazujem ljudi in njihovo “govorico” telesa, neverbalno komunikacijo …

klik[/url]

znate uporabljati neverbalno komunikacijo kot “veščino”? Sam sem nekoliko natreniran s tem … kdaj pa kdaj pa me zanese in sem “spontan” ☺

Nihče od nas ne bi imel nič proti, če bi na teh straneh dokazoval čim več omenjene veščine 🙂

Ne iščem moža, veze še manj, kaj bom s tipom delala, ste brezvezni, večina bolj kot znam razložiti; zmerni intelekt me je zje.bal :-)[/quote]Pa dober no….če je to tvoja edina hiba pol še ni tako hudo, še vedno si nam lahko zanimiva…. 😉 :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ne iščem moža, veze še manj, kaj bom s tipom delala, ste brezvezni, večina bolj kot znam razložiti; zmerni intelekt me je zje.bal :-)[/quote]

O bog se usmili ženska brez moža zakrknjena feministka 🙂

Ne iščem moža, veze še manj, kaj bom s tipom delala, ste brezvezni, večina bolj kot znam razložiti; zmerni intelekt me je zje.bal :-)[/quote]Pa dober no….če je to tvoja edina hiba pol še ni tako hudo, še vedno si nam lahko zanimiva…. 😉 :))))[/quote]

Mislim, da sem ravno zaradi te hibe bolj zanimiva…z neumnico se lahko manipulira, se jo šeta, preobrača, jo ovija okrog prsta, se ji prodaja pravljice, vsakodnevno pere mozeg…raje si vse to prihranim in se tipom za stalno odpovem 🙂

Zato je meni v užitek spoznat/videt ljudi v živo, ker ko ga imaš pred seboj, ga bereš kot knjigo. Najlepši so mi nakladači in lažnjivci in ko ga razkriješ se ga lotiš na tak prefinjen način, da niti ne ve kot se mu glava drži. Določeni se skušajo kontrolirat, a jih zmeraj nekaj izda (ton govora, način kako to povejo, recimo tudi oči – zenice) in potem si samo vzameš čas, ter ga raziskuješ. Težava nastane, če naletiš na enako dobrega opazovalca, ki tudi tebe enako dobro proučuje in hkrati pazi kaj dela!

Ne iščem moža, veze še manj, kaj bom s tipom delala, ste brezvezni, večina bolj kot znam razložiti; zmerni intelekt me je zje.bal :-)[/quote]

O bog se usmili ženska brez moža zakrknjena feministka :)[/quote]

Kaj se ti za to sekiraš, hm?

Mene se je že bog usmilil tako, da mi ni nobenega od tipov naklonil 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close