Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Znana Slovenka oktobra po Ljubljani sprehaja otroka, oblečenega le v plenice

Znana Slovenka oktobra po Ljubljani sprehaja otroka, oblečenega le v plenice

Kaj pa ce je mali sam hotel? Kaj pa potem? A to ni demokracija?

Za demokracijo moraš bit 18.

Pa a kdo ve kateta znana oseba je to? Ker da pusti v tem mrazu otroka samo v plenici in brez obutve je noro, brezobrazno do ottoka, ki se ne more upreti, ki se sploh še ne zaveda kaj se dogaja in da je zlorabljen s strani svoje mame. Kje ste socialni delavci, a boste odvzeli otroka preden  zboli za pljučnico in umre?????

Odgovor na objavo uporabnika
Kje je CSD?, 09.10.2021 ob 19:16

In kaj pravi Center za socialno delo? V zadnjem času se več s sedanjo vlado ukvarjajo kot s takimi problemi.

so odobrili posvojitev črnčka ženski, ki je psihično motena in ima vip. Še kdo verjame, da csd dela v dobro otroka?

Ubogi otrok, 10.10.2021 ob 01:33

Pa a kdo ve kateta znana oseba je to? Ker da pusti v tem mrazu otroka samo v plenici in brez obutve je noro, brezobrazno do ottoka, ki se ne more upreti, ki se sploh še ne zaveda kaj se dogaja in da je zlorabljen s strani svoje mame. Kje ste socialni delavci, a boste odvzeli otroka preden  zboli za pljučnico in umre?????

Me res zanima, katera motena ženska je to in kaj pravi na to otrokov oče? Pa saj ta dogodek je moralo videti več ljudi, ne samo tisti, ki je fotografiral? Taka mama , ki v oktobru takole sleče svojega otroka  in ga vozi naokrog, sebe pa obleče in obuje  da jo ne zebe, taka mama ogroža svojega otroka.

A še niste videli metode Kako vzgojiti Rusa?

A je to Ana Dolinar?

Se strinjam z večino. Ampak: maja meseca, ko je zunaj 18 stopinj, redno videvam otroke v bundah in kapah, vsi prepoteni, hočejo se sleči, mamica pa ne dovoli, ker “saj veš, da hitro zboliš”. Ja, seveda zboli, bog se usmili, če je pri 18 stopinjah zunaj v bundi in kapi. Dejstvo je, da so naši mulci PREVEČ oblečeni, ne premalo. In ker je splošna težnja k temu, da se jih preveč oblači,  otrok, ki se poti pod bundo in kapo, ni zlorabljen, medtem ko je otrok, ki je v “mrazu” nag, takoj zlorabljen. Kaj pa če je obratno? Kaj če je ta otrok dejansko zdrav in mu je takoj vroče (žanska je konec koncev rekla, da bi ga oblekla, če bi ga zeblo), medtem ko je masa tistih, ki se spomladi potijo pod bundami, pa jim jih starši ne dovolijo sleči, ves čas bolehnih ravno zaradi takega stališča staršev (da niti ne govorimo o nasilju nad otrokom, ki mu je vroče in bi si slekel)? Se strinjam, da bi ga baba morala vsaj obuti in obleči magari v kratke rokave, ne pa pustiti v plenicah šetat okrog, to pa ja. Je pa tudi možno, da gre za permisivno vzgojo, kjer se otroku vse dopusti. Če se noče obleči, ko gre ven in hoče iti ven v plenicah in bos, mu to dovolijo.

Tisti, ki sprašujete za CSD, a niste prebrali do konca? Saj so obvestili CSD, kjer so rekli, da bodo ukrepali in da rabijo podatke o tej ženski. Torej ja, imela bo opravka s CSD. Sem prepričan, da če bi bilo obratno in bi se otrok potil pod bundo in jokal, da bi se rad slekel, ne bi nihče ukrepal. Ker to je pa sprejemljivo in normalno. Mama očitno zelo skrbi zanj, ko ga toliko oblači, ja, pajade….

Če je otroku vroče ga pač ven pelješ v sandalih in kratkih hlačah+majici. Ne pa nagega. In BOSEGA. Po Ljubljani. Bos otrok po betonu kjer ščijejo psi, ljudje…kjer folk pluva, bruha po tlet, kjer ležijo igle, cigaretni ogorki….kaj za vraga ima to s sočutjem? Je to nova beseda za to da dovoliš dvo letnemu otroku da odgovarja sam zase? Zakaj ima potem starše? Za okras? A če želi čez cesto čez rdečo ga tudi pošlješ čez med avte? Ker si sočuten? Pa če hoče it pobožat leva v zoo ga tudi vržeš k njemu? Ljudje so bolani do amena.

Moj je tudi en od teh, ki jim je ves čas vroče. Celo otroštvo smo bili bitke, da bi se oblekel. Zdaj je 7. razred in je v Lj še vedno v kratkih hlačah in kratkih rokavih. V njegovi sobi je celo zimo 17 stopinj, zapre radiator in odpre okno, on pa v kratkih rokavih. Sem ga prislila, da je oblekel jopo, pa jo domov prinese v torbi, najbrž jo je slekel takoj, ko je stopil na ulico. In kaj naj? Iz šole so me v preteklosti ves čas klicali, naj ga oblečem, zdaj so se očitno navadili, da tako pač je. Nikoli ga ne zebe!!! Mu je pa takoj vroče. Poleti niti nosu ni pomolil ven, ves čas pod klimo. Smo ga zvlekli na morje, pa ni šel ven, bili bitke, da se gre kopat. Noče! Se pa strinjam, da bi mu morala ženska vsaj obutev obuti, pa čeprav ga pusti v kratkih rokavih. Je pa res, redno videvam otroke v bundah, ki se potijo, zraven pa mama v tankcanih rokavih. Sem jim že rekla, naj mu slečejo bundo, če prosi in mu je vroče, pa so rekle, naj se brgam zase. Tu pa CSD ne posreduje, res je.

Zadeva zrela za prijavo.

Replika303, 09.10.2021 ob 19:16

Halo otroc…! Vrtec!!! Nimate kaj posegat v njeno izbiro… V njeno vzgojo. V njeno druzino. V nic. Tole je demokracija…

Ce je fantek ga lahko v puncko oblece ce ji pase. Nimate sploh kaj se za javljat.

Kaksnega fasizma se greste? Po novicah jo vlacite. Pa tlele po forumu.

V svobodni druzbi zivimo. Ne omejuje tvoje svobode. Ne krsi tvojih pravic in svoboscin. Vozi. Nimas se kaj za javljat.

CE drugega ne, krsi pravice otroka.

Ja, če je njen biološki, delno morda lahko. Če je pa slučajno posvojen, pa nikakor. Ker je prišel v slednjem iz dežja pod fini zakamuflirani kap.

Pomislite: npr. da je to posvojeno dete, rešeno iz revščine, pa pride v roke zblojenki. Gre pa za to, da v določni civilizaciji, kjer živi ta mama, kjer so neke moralne, bivalne in eksistenčne norme v javnosti je to nedopustno, ne samo diskriminatorno do mladoletnega otroka, ki je odvisen od odločitev in dejanj matere ali posvojitelja/skrbnika, take osebe v dotičnem primeru. Ker se ne more braniti, niti odločiti drugače, ker je še mladoleten.

moj tuddi, 10.10.2021 ob 10:13

Moj je tudi en od teh, ki jim je ves čas vroče. Celo otroštvo smo bili bitke, da bi se oblekel. Zdaj je 7. razred in je v Lj še vedno v kratkih hlačah in kratkih rokavih. V njegovi sobi je celo zimo 17 stopinj, zapre radiator in odpre okno, on pa v kratkih rokavih. Sem ga prislila, da je oblekel jopo, pa jo domov prinese v torbi, najbrž jo je slekel takoj, ko je stopil na ulico. In kaj naj? Iz šole so me v preteklosti ves čas klicali, naj ga oblečem, zdaj so se očitno navadili, da tako pač je. Nikoli ga ne zebe!!! Mu je pa takoj vroče. Poleti niti nosu ni pomolil ven, ves čas pod klimo. Smo ga zvlekli na morje, pa ni šel ven, bili bitke, da se gre kopat. Noče! Se pa strinjam, da bi mu morala ženska vsaj obutev obuti, pa čeprav ga pusti v kratkih rokavih. Je pa res, redno videvam otroke v bundah, ki se potijo, zraven pa mama v tankcanih rokavih. Sem jim že rekla, naj mu slečejo bundo, če prosi in mu je vroče, pa so rekle, naj se brgam zase. Tu pa CSD ne posreduje, res je.

OK, je pač potomc Vikingov lahko.. Ali pa ima  “vesoljsko in ne opičjo kri”, sploh če je rhesus negativen.

A si ti njega kdaj tako oblekla samo v plenico, ko še opravičujeeš s tem “voče mu je” in mojemu je tudi, ko je bil  tvoj todler se tako z njim sprehajala naokoli morda, samo v plenici, bos v jeseni, ti pa v dolgih rokavih zraven – pazi, ko je že hodil, ne ko si ga nosila , ko še ni hodil?

Kdo je ta oseba, takoimenovana mati? Ana Dolinar? Dvomim… ampak možno.

To ni pri nas. Fotomontaža. Če bi bilo to v Ljubljani, bi že zdavnaj povedali, kdo je ta “mama” ;)).

No, a se še ni ugotovilo, kdo je ta influenserka. Madonca, tisti, ki ve, naj TAKOJ pove.

Ana Dolinar ni, ona ima posvojeno hčer in je že kar velika, tole je pa en majhen fantek.

Izraz “Znana Slovenka” v trač revijah je nekaj drugega kot si ljudje predstavljajo.

Ana Dolinar ima 3 otroke.

Dve punčki, eno posvojeno, eno biološko. In enega fantka, rojenega 2019.

Ne vem pa, če je to ona…

ne vem no421, 10.10.2021 ob 16:32

Ana Dolinar ima 3 otroke.

Dve punčki, eno posvojeno, eno biološko. In enega fantka, rojenega 2019.

Ne vem pa, če je to ona…

Zmešana je dovolj, da bi lahko bila.

Ampak ni voditeljica, ne radiu, ne na TV.

vprašanje906, 10.10.2021 ob 16:36

Zmešana je dovolj, da bi lahko bila.

Ampak ni voditeljica, ne radiu, ne na TV.

Kdo je ta Ana Dolinar? Ni voditeljica? Kaj pa je potem? Ne poznam.

Takoj jo prijavit in ji naj urgentno otroka odvzamejo! Ko bo od česa drugega ali zaradi kake druge kazni od nje umrl, medtem ko se bo v smehu izgovarjala, da njemu to ustreza se boste pa vsi z mediji  vred sprenevedali, da niste nič vedeli!!!!

let’s get real, 10.10.2021 ob 12:41

OK, je pač potomc Vikingov lahko.. Ali pa ima  “vesoljsko in ne opičjo kri”, sploh če je rhesus negativen.

A si ti njega kdaj tako oblekla samo v plenico, ko še opravičujeeš s tem “voče mu je” in mojemu je tudi, ko je bil  tvoj todler se tako z njim sprehajala naokoli morda, samo v plenici, bos v jeseni, ti pa v dolgih rokavih zraven – pazi, ko je že hodil, ne ko si ga nosila , ko še ni hodil?

A ti si pa ena tistih, ki prebereš samo prve dve povedi, potem pa je že preveč? Preberi do konca! Sem napisala, da je mimo, da ga samo v plenici in bosega okoli pelje. Ampak glede mraza bi bilo pa isto, tudi če bi imel tiste kratke rokave. Večina se vas je obesila na to, da je otroku mraz. Mogoče mu pa ni! Vsaj mojega nikoli ne zebe. Razen, če ima slučajno vročino. Ki jo je imel nazadnje v vrtcu. To, da hodi po cesti bos, je tudi mene zmotilo. bolj zaradi higiene in možnosti, da se ureže, kot zaradi drugega. Beri… beri…

kaj in kdo, 10.10.2021 ob 17:52

Kdo je ta Ana Dolinar? Ni voditeljica? Kaj pa je potem? Ne poznam.

No, če ne veš, pa poguglaj.Simpl is the best-

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close